το τηλε αστυ λειτουργει εδω και δεκαπεντε χρονια προτου ερθει ο νομος που παρουσιαζεις και μαλιστα δεν εχει ακομα αποφασιστει αν αποτελεσει κομματικο σταθμο καθως οι μετοχες του ανήκουν στον καρατζαφερη και οχι στο κομμμα
και μάλιστα θα ειχε κάνει ήδη ο κ. την μεταφορά αν το νομικό πλαίσιο ηταν σαφέστερο, αλλά μεχρι να γίνει η διαδικασία δεν συμφερει το ΄κόμμα να εχει κανάλι και όχι το αντίθετο. Το κανάλι δειχνει εξοδα στον καρατζαφέρη αλλά και δικαιολογει πολλά οικονομικά του στοιχεία.
?εκπεμπει η οχι παρανομα σε ολη τη χωρα χωρισ κανενα προβλημα?
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εκπέμπει χωρίς προβλήματα, παρά μόνο στην αττική και στον δορυφόρο(!)
Στην Κρήτη αν δεν το αναμεταδώσω εγω καμια ωρα για χαβαλέ δεν παιζει πουθενά.
Ουτε εχω ακουσει πλην πάτρας και θεσ/νικης τιποτα.
και στηνπάτρα και στην θεσ/νικη ολο λέει οτι παιζει και ολο εν μέσω ταπών και παρεμβολών ειναι .
που ειναι το παντου?
ξέρεις τι σημαινει πανελλήνια εκπομπή? 95% + κάλυψη.
τι σημαινει "κανω γαργάρα" ? Στην Κρήτη αυτό σημαινει "το λέω συνέχεια. Εκεί απ όπου εισαι τι σημαινει?
αν διαβασεις λίγο θα δεις οτι υπάρχουν 3,5 αναμεταδότες για την ιδιωτική τηλεόραση στην ψηφιακή εποχή, 3,5 συχνότητες ανα κέντρο εκπομπής ειναι (4Χ3)+[(1/2)Χ4] =12+2 κανάλια.
Τα μεγάλα ιδιωτικά εχουν ονειρώξεις για συνδρομητική αλλά με αυτές θα μεινουνε.
το πιό πιθανό layout ειναι
mux 1:
mega
ant1
makedonia
starmux2:
alpha
skai
thleasty
902
nova sports
nova cinema πάντα με βάση τις τρέχουσες συνεργασίες .
απομένουν 2 συχνότητες για την ερτ με
ΕΤ1
ΝΕΤ
ΕΤ3
Βουλη
Σινε+
Σπορ+
Πρισμα+
ΡΙΚ
και ενα ακόμα multiplex με γνωστά - αγνωστα κανάλια οπως το MTV, 10 , 4Ε (κάπως το βλέπω μέσα με τα μπουνια και αυτό), και μας μένει ενας ακόμα αγνωστος Ψ που κι αυτος κουρη μυρίζει αλλά ας μην μιλήσω και τους την χαλάσω.
επίσης, 2 πλυπλεξίες περιφερειακών καναλιών αναμένονται στην ψηφιακή εποχή (8 καάλια ανα περιφέρεια.)
Γι αυτό γράφω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πράξη το πλάνο με την συνδρομητική που ετοιμάζουν τα φιλαράκια ΑΝΤ1 Μεγκα σταρ και δε συμμαζευεται. Αν θελουν συνδρομητική, υπάρχει κι ειτε ο δορυφόρος είτε τα 2 της νοβα που ισως να μην συνεχισουν στην φρθνετ εποχή ψηφιακά επίγεια.
αδεια πανελλήνιας, πραγμα απιθανο για θεματικα καναλια μουσικης
αν δεν γ....θουνε στις μιζες και στα παε δωσε, το ψηφιακό layout μοιαζει τέλειο και τους χωρά. Στην αδειοδότηση παιουν οι επενδύσεις ρόλο και πολύ ευκολα το MTV μπορει να προσφύγει σε συμβουλια και ρεστα οπότε μετα τον διαγωνισμό ειμαι σίγουρος οτι θα παιξει εεπίγεια ψφιακά πανελλήνια. Επειδή ειμαι σιγουρος και το ίδιο τοκανάλι φωνάζει για 2009, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το πιστέψ και να μπω στο παντελόνι του επενδυτή και να τραβω λεφτα να αγοράσω κανάλια που σε 1 χρόνο θα μου είναι αχρηστα. Το 2012 (2015) θα είναι το switchover και οχι η αρχή της ψηφιακής. Τις μεγάλες εξελίξεις θα τις δουμε το 2009.
Για την αναλογική στο ξαναλέω. οι καταγγελίες που εχει φαει το 10 δεν ειναι λίγες.
προσπαθει μα δεν του βγαινει.
Το βασικότερο με αυτά τα κανάλια που βαλθηκαν τωρα να παιξουν πανελληνια ειναι το εξής απλό. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. οποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Εδω ο ΣΚΑΙ εχε ανοιξει ...βιβλίο με καταγγελίες στην ΕΕΤΤ απο τοπικους, περιφερειακους και πανελλήνιας εμβέλειας σταθμους που στην ουσία τυγχάνει να παρεμβάλλονται λογω διαδοσης
και οι τεχνικοι του ΣΚΑΙ (με επικεφαλής τον αγαπητό μας κ. τσακίρη) τρεχουν πανικόβλητοι να εξακριβώσουν και να συμμαζεψουν τις παρεμβολές. ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ, Πανο. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ. Γεμισε η μπάντα, πάει. ΔΕΝ χωρά άλλος. Π.Χ. εδω στο Ηράκλειο δεν χωρά ουτε αναμεταδότης -ηδη τα κανάλια παρεμβάλλουν εαυτόν σε κάποιες περιπτώσεις
π.χ. αλφα στο 25 απο τα 2 κεντρα κπομπής του νομου Ηρακλειου και υπάρχουν περιοχες που δεν πιανεις αλφα που να χτυπιέσαι. Τους το γραφω και μου λένε "ΔΕΝ υπαρχει άλλο κανάλι που να μην προκαλουμε πρόβλημα σε κάποιον, οπότε αν προκαλουμε πρόβλημα σε εμας...δεν μας αυτο- καταγγελουμε!
Και ο ΣΚΑΙ εχε πανελλήνιας, θα ερθει εδω το MTV να πεσει πανω σε ποιους? τσαμπουκά πάνω στους τοπικους? εναν θα παρεμβάλλει, 2 θα ξηλώνουνε π.χ. στα χανια
Αν δεν τα τιναξουν ολότελα στον αερα, που το εχουν προσφιλή συνηθειο....