και εγω την ιδια απορία εχω για το mtv και το που αλλα και ποτε θα εκπεμψει στη Θεσσαλονικη!
κατ΄ αρχήν θέλω να πω οτι δεν θα εκπέμψει με συνεργασία με καποιο άλλο καναλι αλλα αυτόνομα καθώς στη συμφωνια με τη viacom(μητρική εταιρια του mtv ) προβλέπεται επιγεια αυτόνομη ελεύθερη κάλυψη στο 50 % της χώρας.
Τώρα ειχα ακουσει οτι γίνονταν συζητήσεις με το b αλλα και με το πανοραμα!
και τα δύο αυτά κανάλια είναι απο καιρο ανενεργά και μοιάζουν να περιμένουν κάποιον να τα εξαγοράσει!
περισσοτερο ανενεργό βέβαια είναι το b που ούτε καν διαφημίσεις παίζει ουτε διαφημιστικές εκπομπές ,ούτε αστρολογία ,ουτε πορνο κλπ και απορία πάντα το είχα γιατι συνεχίζει να εκπέμπει και τι πόρους έχει.
Βέβαια και αλλά πολλά κανάλια είναι και ανενεργά και ετοιμα προς πώληση όπως το ωμέγα.το γνώμη ,και άλλα ακόμη
Όσο για τισ φήμες πολλά έχουν ακουστεί αλλα τίποτα δεν εχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα ,ακόμα και πως συζητά ο ρέστης με το μακεδονία tv για να μπορέσει να έχει άμεσα πανελλαδική εμβέλεια!
Πριν κλείσω σας μεταφέρω και μια ακόμα πληροφορια οτι το mad είναι έτοιμο ( μετά απο τόσα χρόναι και τοσες αποτυχημένεσ προσπάθειες ) να εκπέμψει στη θεσσαλονίκη αυτόνομα!
Τέλος προτίενω στους διαχειριστές να κάνουν μια έρευνα για το ποιο κανάλι θα στεγάσει το mtv στη Θεσσαλονίκη
Ενα τηλέφωνο στο mtv ένα στο b ένα στο πανόραμα θα βγάλουν μια άκρη