Αυτή είναι η πιο ισχυρή που έχω και κατεβαίνει σε εμένα όλο το 24ωρο (πολύ οριακά όμως την ημέρα και ανεβαίνει αρκετά το βράδυ που έρχονται και άλλες).
Από τη Νοτιοαφρικάνικη δέσμη (που μου έρχεται χαμηλότερα από τη Ρωσική) κατεβαίνουν (όχι όλες) στη περιοχή μου οι συχνότητες οριζόντιας πόλωσης και στο φάσμα 12.20 - 12.50.
Από τις συχνότητες με κάθετη πόλωση κατέβαινε η 12303V και από εχθές και η 12188 V
Στη δέσμη Ρωσίας είχα κατεβάσει πριν δυο μήνες και την 11727, η μοναδική που κατέβασα ποτέ. Έχει χαθεί έκτοτε...
Νομίζω πάντως με ένα κυκλικό lnb κάτι παραπάνω θα έβγαινε.
Από τη δέσμη Ρωσίας μου έρχεται μόνιμα η 11727L ακόμη και με γραμμικό lnb, με κυκλικό ανεβαίνει στα 11.5db.
Το κυκλικό lnb σε αυτή τη συχνότητα μου δίνει 2.5 - 3.0 db ισχυρότερο σήμα και βέβαια κατεβαίνουν και άλλες συχνότητες της Ρωσικής δέσμης που δεν κατεβαίνουν με το γραμμικό που βέβαια χρησιμοποιώ μόνιμα.
Στο flysat σε ορισμένες συχνότητες του DSTV Africa, από αυτές που λαμβάνω βλέπω ότι δεν υπάρχουν αναφορές με τα κανάλια που αυτές μεταφέρουν και ενδεχομένως να τους ενημερώσω σχετικά.