Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια παραβίαση της νομοθεσίας για τα πανελλαδικά κανάλια (άλλωστε είναι ιδιαίτερα ελαστικός ο νόμος που αναφέρει τι προγράμματα υποχρεούται ένας πανελλαδικές σταθμός να παίζει, με πολλά διαχωριστικά "ή" και με ελάχιστες ώρες στο μήνα). Για παράδειγμα γράφει έως 4 κατηγορίες από ξένες σειρές, η ψυχαγωγικές εκπομπές , η παιδικα, η ντοκιμαντέρ, η τηλεπαιχνίδια, η εκπομπές τέχνης, η ξένες ταινίες, το ένα η το αλλο. Έως 4 κατηγορίες και τουλάχιστον 10 ώρες το μήνα. Νομίζω ότι το OPEN σε αυτό το κομμάτι είναι νομιμότατο, τώρα το αν είναι και ποιοτικά εντάξει είναι άλλο θέμα αλλά δε μπορεί να του πει κανένας τίποτα για αυτό.
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν το πουλάει αφού από την 2η χρόνια λειτουργίας και μετά ο Σαββίδης ούτε το χέρι στην τσέπη έχει βάλει ούτε έχει δείξει προθυμία αξιοποίησης του. Μιλάμε τώρα για την 7η χρόνια λειτουργίας και την 6η που είναι παρατημένο (συγκριτικά με τα υπόλοιπα πανελλαδικά). Ούτε καν συμφέροντα των υπολοίπων δραστηριοτητων του δεν εξυπηρετεί αφού δεν κανει και καμία καταγγελτικη ειδησεογραφια. Οπότε τι το κρατάει αφού δεν το αξιοποιεί και κλείνει μάλιστα και πόρτες σε ενδιαφερόμενους να το αγοράσουν, ενώ μπαίνει μέσα;
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως ο ειδησεογραφικός τομέας του σε επίπεδο αντανακλαστικών λειτουργεί ακόμα τάχιστα, παρότι τα περισσότερα μεγάλα ονόματα από το παλιό Mega την κάνουν σιγά σιγά με ελαφρά λόγω αυτής της στασιμότητας που προκαλεί αβεβαιότητα και ανησυχία.