Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Τετ 8 Ιαν 2025, 16:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 222341 φορές)

0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Σας εξήγησα παραπάνω αλλά δεν με ακούσατε!!! Δεν κλείνει η Digea τον 902 αλλά τα ΜΑΤ που βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις της Digea!!!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
arva μη παραλογιζεσαι
τα ματ απλα προστατευουν τη digea για να κανει ανενοχλητη τη φιμωση της
προκειμενου μην της επιτεθουν!
τα αλλα ολα ειναι αστειοτητες

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν παραλογίζομαι εγώ, άλλοι παραλογίζονται!!! Δεν κατεβάζει η Digea αυτοβούλως τον διακόπτη κι ούτε τα ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα απ' έξω από τη Digea για να τη "προστατέψουν", βρίσκονταν μέσα! Αν έβλεπες το βίντεο με τα ΜΑΤ στον Χορτιάτη θα καταλάβαινες ποιος κατεβάζει τον διακόπτη. Στο κάτω - κάτω της γραφής, πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν στα συρτάρια του Υπουργείου Εσωτερικών, ή του Προστασίας του Πολίτη ή της Ελληνικής Αστυνομίας, σχέδια για αντιμετώπιση τέτοιων έκτακτων γεγονότων; Σαν στρατιωτικός γνωρίζω ότι σίγουρα θα υπάρχει. Αν ήθελαν να κάνουν κάποιοι πραξικόπημα τώρα κι αυτό που τους εμπόδιζε ήταν τα ΜΜΕ, θα το έκαναν αυτή τη στιγμή με μεγάλη ευκολία, μιας και όλα τα δίκτυα διανομής ελέγχονται από την Ελληνική Αστυνομία!

Αν τη "φίμωση" όπως λες την έκανε η Digea αυτοβούλως, δεν θα είχε τη στήριξη των ΜΑΤ!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μα παντου οπου θελουν να παρουν καποιοι την κατασταση στα χερια τους το πρωτο πραγμα που θα κανουν ειναι να παρουν τις τηλεπικοινωνιες υπο τον ελενχο τους.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Ότι τώρα βρίσκονται ΜΕΣΑ στο κοντρόλ της Digea τα ΜΑΤ για 5η συνεχή ημέρα και ότι υπάρχει έστω και ένας ΜΑΤατζής που έχει τις γνώσεις να βάζει και να βγάζει στον αέρα τον κάθε σταθμό.
Δεν μπορώ να συνθέσω την εικόνα στο μυαλό μου.
Εκτός και αν βρίσκεται πάνω στο κεφάλι του εργαζόμενου στην ροή και τον απειλεί με απασφαλισμένο δακρυγόνο!  :lol:
Συγνώμη, no offence.

• Satleo Maniac
δηλαδη εχει καταληφθει το studio της digea απο τα ματ?
και ξερουν τα ματ να κατεβαζουν το σημα του 902? εχουν δηλαδη και τεχνικες γνώσεις??
μα τωρα δουλευόμαστε?
οσο λειτουργουσε η ερτ ηταν παντα μια κλουβα απέξω
αυτο σημαινει οτι κανονιζε το προγραμμα της?

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Τέτοιες τεχνικές γνώσεις, σίγουρα δεν έχουν τα ΜΑΤ. Αυτή η δύναμη ασφαλείας χρησιμοποιείται συνήθως για να κάνει τη...λάντζα.

Το στελεχιακό δυναμικό της ΕΛΑΣ, και των όποιων άλλων υπηρεσιών ασφαλείας είναι ιδιαίτερα υψηλό, και οπωσδήποτε δεν υπάρχει ο απλός Ματατζής με απασφαλισμένη τη χειροβομβίδα στο master control της DIGEA..........

Δεν βλάπτει να είμεθα περισσότερο υποψιασμένοι.
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

• Satleo Maniac
ε τοτε γιατι δε βγαινει η digea να το καταγγειλει?

Αποσυνδεδεμένος agiana

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα
Να καταγγείλει την τύχη βουνό που βρήκε στο διάβα της? :o

Βούτυρο στο ψωμί της DIGEA και των μετόχων της εταιρείας είναι όλη αυτή η αναμπουμπούλα με την ΕΡΤ.
Cpt.Kirk: "Very funny Scotty......Now Beam Down MY CLOTHES!"

• Satleo Maniac
πες τα agiana πες τααααααααα

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Βούτυρο στο ψωμί της Digea δεν είναι γιατί χάνει χρήματα από τη μη εκπομπή σήματος πελάτη της!

Επειδή το κτίριο της Digea είναι στη περιοχή που μένω, ποτέ δεν είχα δει κατεβασμένα ρολά και τα ΜΑΤ μέσα στο κτίριο!

Όποιος θέλει από κει και πέρα μπορεί να πιστεύει ότι θέλει! Μπορείτε να πιστέψετε ότι η Digea κατεβάζει αυτοβούλως το διακόπτη του 902 ή τον κατεβάζει επειδή την υποχρεώνουν! Παίρνετε ότι γουστάρετε και κατηγορήστε όποιον γουστάρετε!!!

Όπως και τον διακόπτη στον Υμηττό και στον Χορτιάτη. Απ' ότι φαίνεται κι εκεί τον διακόπτη δεν το κατέβασαν τα ΜΑΤ! Αν πιστεύετε ότι δεν έχουν τα ΜΑΤ δεν έχουν τις γνώσεις να το κάνουν τα ΜΑΤ κι ότι δουλεύουν χωρίς επιχειρησιακό σχέδιο, πλανάσθε πλάνην οικτράν!!!

• Satleo Maniac
arva πες μας γιατι τοτε δεν καταγγελει το γεγονος η digea?
δηλαδη για τη digea ειναι περισσοτερο σημαντικη  η συνδρομη που της δινει το 902?
η οτι βγηκαν εκτος παιχνιδιου 3 καναλια πανελλαδικης εμβελειας , αυξανοντας κατα πολυ την πιτα της διαφημισης των υπολοιπων?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Η Digea ΔΕΝ ρίχνει το σήμα από μόνη της, άσχετα αν της καλοκάθεται! Αν θέλετε να κατηγορείτε κάποιον, κάντε το μόνο αν έχετε σίγουρα στοιχεία να το κάνετε, όχι επειδή να' χαμε να λέγαμε.... :devil
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Satleo Maniac
δηλαδη ηλια συμφωνεις οτι εχουν καταλαβει τα studio thς digea τα ματ?
μα ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε?

• Satleo Maniac
οσο για το αν πρεπει να κατηγορησουμε καποιον παρα μονο με στοιχεια, αυτο ακριβως κανουμε ηλια!
το μονο στοιχειο που εχουμε ειναι οτι κατεβαινει το σημα του 902 , οποτε δειχνει ερτ!
αν τωρα υπαρχει κατι αλλο απο το προφανες που ολοι κατανοουμε
ας βγει η digea και ας καταγγειλει τη φίμωσή της!
οσο δεν το κανει , ναι μπορουμε να λεμε και ειναι το μονο στοιχειο που εχουμε  
  για την καθαρη φιμωση του 902 απο τη digea
και ετσι ως κερασάκι στη τούρτα
ο σκαι ποσες  τζαμπα αθλητικες μεταδοσεις εχει παρει τις τελευταίες μέρες?
μηπως το ματ που υπαινίσεστε  ειναι ο αλαφουζός που κανει τζαμπα μεταδοσεις κερδιζοντας εκκατομμύρια?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Πρέβεζα
Η digea χρωστάει πολλα λεφτα στο δημόσιο ( ναι αυτά που πληρώνουμε εμείς επειδη αυτοι ειναι ανίκανοι να εισπράξουν) οπότε οτι εντολή δοθεί την εκτελεί κατα γράμμα.
Δέκτες:Dm800,Comag portyI,Skystar2
Κάτοπτρα: 1,25*1,40 κινητό, 75 cm @ Astra2
LNB: 3x digiality 0.3 db, 1x sharp 0.4
VboxII,superjack actuator 24\'\'
Triax Disecq 4 in 1 (και μια παρατημενη σχεδον επίγεια εγκατάσταση-στο σερβις πλέον)

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Η Digea ΔΕΝ ρίχνει το σήμα από μόνη της, άσχετα αν της καλοκάθεται! Αν θέλετε να κατηγορείτε κάποιον, κάντε το μόνο αν έχετε σίγουρα στοιχεία να το κάνετε, όχι επειδή να' χαμε να λέγαμε.... :devil
Τα στοιχεία ότι ΔΕΝ το ρίχνει μόνη της ποια είναι; Η κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα κεντρικά της, που είδε ο γείτονας συμφορουμίτης; Και επειδή την είδε απ' έξω πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι στο εσωτερικό του κτιρίου συμβαίνουν αυτά που περιγράφονται εδώ μέσα;

• SatLeo Legend
Και ποια στοιχεία δείχνουν ότι ΟΝΤΩΣ το ρίχνει αυτόβουλα? Η αντιληπτική ικανότητα του καθενός?  :alright
Εκτίμηση κάνω κι εγώ όπως και εσείς! Της Digea θεωρώ ότι της καλοκάθεται το γεγονός ότι έρχονται τα ΜΑΤ να κατεβάσουν τον 902 ακριβώς γιατί την βγάζουν από τον κόπο και τις όποιες νομικές κυρώσεις θα μπορούσε να επισύρει η πρωτοβουλία της! Γιατί λοιπόν να καταγγείλει τα ΜΑΤ όταν τη βάζουν να κάνουν κάτι που τη συμφέρει? Εξάλλου και γιατί να βγάλουμε ψεύτη τον arva, επειδή δεν μας αρέσει αυτό που λέει?  :hammer

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο μόνος (και τονίζω το ΜΟΝΟΣ) που έχει δικαίωμα να δώσει οδηγία (ή προσταγή, δεν ξέρω) σε τηλεοπτικό σταθμό ή πάροχο να μεταδώσει ή να μη μεταδώσει κάτι, είναι το ΕΣΡ (ή ανάλογα τη περίπτωση η ΕΕΤΤ), και αυτό μόνο μετά από κάποια απόφαση του οργάνου. Κανένα υπουργείο* δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, και καμία αστυνομία ή ΜΑΤ. Λοιπόν αυτό που συμβαίνει πρέπει να διευκρινιστεί, ποιος διατάζει και ποιον διατάζει και γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι (τα περί ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της Digea που ανοιγοκλείνουν διακόπτες στο κοντρόλ, τα θεωρώ ως ανέκδοτο, εκτός κι αν υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό).

ΥΓ. *ακριβώς όπως είναι πέρα ως πέρα παράνομη η διαταγή (μέσω του email) που έβγαλε και οι απειλές του Στουρνάρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που μεταδίδουν την ΕΡΤ. Η δουλειά αυτή ανήκει στο ΕΣΡ, τι θα μεταδίδει και τι δεν μπορεί να μεταδίδει ένας τηλεοπτικός σταθμός.
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

• SatLeo Legend
Γι αυτό ακριβώς λέω ότι όλοι κάνουμε εκτιμήσεις γιατί ακόμα και τα ΜΑΤ να είναι μέσα στη Digea ΔΕΝ ξέρουμε τι ακριβώς κάνουν! Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η Digea ρίχνει μόνη της τη μετάδοση ή κατ' εντολές τρίτου! Το ότι τα ΜΑΤ είναι μέσα στη Digea δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω παρότι κι εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο! Όχι όμως και να το αποκλείσουμε επειδή μας φαίνεται περίεργο τουλάχιστον!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Συγνώμη αλλά υπάρχει έστω και μία ένδειξη ότι τα ΜΑΤ βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις; Από που προέρχεται αυτή η πληροφορία και την θεωρούμε ως βάσιμη;

ΥΓ, Η RRSat δεν χρειάστηκε κανένα ΜΑΤ για να διακόψει τις εκπομπές της ΝΕΤ (ERT WORLD) από την 10815H του Hotbird. Αρκούν κάποιες πιέσεις, επιχειρηματικές, πολιτικές, ή και απειλές, για να γίνει το παιχνίδι.
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)

• SatLeo Legend
Το γράφουμε ήδη, είναι η αναφορά του arva! Κι εμένα μου φαίνεται όπως είπα τραβηγμένο αλλά δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τον βγάλω ψεύτη!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Εγώ βλέπω μία αναφορά ότι είδε ΜΑΤ έξω από το κτήριο, καμία απόδειξη ότι βρίσκονται και μέσα. Και καμία απόδειξη ότι βρίσκονται συνεχώς εκεί...

Όπως γράφω και πριν δεν χρειάζονται ΜΑΤ για να κάνεις αυτή τη δουλειά, αρκούν οι πιέσεις και οι απειλές. Άσε που οι μέτοχοι της Digea δε νομίζω να σκοτίζονται και τόσο πολύ για την ΕΡΤ, ώστε να "αντισταθούν" σε τέτοιες πιέσεις ή απειλές, μάλλον πρόθυμους τους βλέπω (ειδικά αυτός ο ΣΚΑΙ...).

• SatLeo Legend
Δεν μίλησα ποτέ για απόδειξη Σωτήρη, μίλησα για εκτίμηση και ήμουν σαφέστατος! Ο καθένας από εκεί και πέρα ας το βλέπει όπως θέλει, δεν θα μπω στο μυαλό του καθενός!  :widow
Για το υπόλοιπο κομμάτι συμφωνούμε απόλυτα!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Οκ, ως εκτιμήσεις μπορούμε να συζητάμε. Απλά μου δόθηκε η εντύπωση από προηγούμενα μηνύματα ότι θεωρείται και δεδομένη αυτή η ενέργεια από τα ΜΑΤ (όχι ότι θα το είχαν σε πολύ να το κάνουν, απλά δεν βλέπω την ανάγκη όταν μπορεί ο στόχος να επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα).

ΥΓ. Πόσο πολύ πιο εύκολα; Αν θυμάμαι καλά σήμερα (16/6) λήγει η προθεσμία για τη διαβούλευση που έχει προκηρύξει η ΕΕΤΤ για το διαγωνισμό που θα βγάλει τους παρόχους ψηφιακών δικτύων. Ε, νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερα...

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Έχουν περάσει τόσες μέρες από την αναφορά περί ΜΑΤ έξω από την DIGEA και μία φωτογραφία δεν έχουμε δει πάντως από τον φίλο arva. Εφόσον μένει κοντά νομίζω θα μπορούσε να μας βοηθήσει εμάς που είμαστε μακριά.
Ας δούμε τι γίνεται έξω, σήμερα, 5 μέρες μετά,  και το ξανασυζητάμε μετά τι μπορεί να γίνεται μέσα.

Το σίγουρο είναι ότι η NOVA kαι ο ΟΤΕ tv δεν χρειάστηκαν  τα ΜΑΤ για να κατεβάσουν τους διακόπτες, υπάκουσαν αμέσως. Όπως επίσης και η RRSAT, αρκούσε απλά το τηλεφώνημα του πρέσβη μας στο Ισραήλ (όπως ειπώθηκε πριν 5 λεπτά στην εκπομπή της ΝΕΤ).
Ότι θα ήταν η DIGEA τόσο επαναστάτρια που να χρειαζόταν καταστολή, δεν της το είχα. Anyway.

Παράθεση
Απλά μου δόθηκε η εντύπωση από προηγούμενα μηνύματα ότι θεωρείται και δεδομένη αυτή η ενέργεια από τα ΜΑΤ
Κι εμένα. Θεωρώ απλά ότι ήταν λάθος η διατύπωση του φίλου mcelliot -εκ παραδρομής ίσως- στο παρακάτω μήνυμα.

Παράθεση
Η Digea ΔΕΝ ρίχνει το σήμα από μόνη της, άσχετα αν της καλοκάθεται! Αν θέλετε να κατηγορείτε κάποιον, κάντε το μόνο αν έχετε σίγουρα στοιχεία να το κάνετε, όχι επειδή να' χαμε να λέγαμε..

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Ολοι οι διακόπτες της Ελλάδας δεν θα έφταναν για να κλείσουν την ΕΡΤ αν οι τεχνικοι τους εκαναν αυτό που χρειαζόταν, να γυρίσουν τα πιάτα στις 7 ανατολικό. Με την απορία εχω μείνει - τι στην ευχή; Τι ειναι αυτό πάλι; ειναι ανικανότητα του να γυρίσουν 5 πιάτα στις 7 ανατολικό; ειναι φοβία; ΤΙ ειναι;

Πάντως δεν τρως ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά. Οι αγώνες αυτου του τυπου ενάντια σε κατοχική δράση ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ. Ειδικά με τέτοιο διακύβευμα.

Και αν ο νικητής ειναι αυτός που θα πετύχει το να περάσει το δικό του, μεγάλε ΧΑΝΕΤΕ. Πάλι κλειστοι ειστε. Αν γυριζαν τα πιάτα στις 7 οταν ανέβηκαν πάνω στα βουνά, θα ειχαν ακόμα σημα σε όλη την Ελλάδα. Η ευκολη λύση του Hotbird δεν πέρασε.

Οσο για την Digea και τον 902, καρπουζι και μαχαίρι. Προηγμένος αριστερισμός, να κάθεται να τον κάνει ο'τι θέλει το κεφάλαιο μην τυχόν και χάσει την προπαγάνδα. Γιατι τα ΜΑΤ δεν πήγαν στον 902 και πήγαν στην Digea? Διότι θα συνιστουσε επέμβαση σε χώρο που ανήκει σε κόμμα; Μα σε κόμμα ανήκει και το ευρος ζώνης που απενεργοποιείται κατα βουληση. Αν ειχα τον 902  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίπτωση να συνεχίσω συνεργασία με Digea μετά απο αυτό. Αναλογικά και κλείστε με μεχρι να φτιάξω πάροχο να γίνετε για άλλη μιά φορά βουκινο. Αν δηλαδή αποφασίσει η Digea οτι "προεκυψαν τεχνικά προβλήματα" παραμονές εκλογών θα σκύψει πάλι το κεφάλι ο Περισσός; Φερελπιδο κόμμα, "αντίσταση λαέ" και το κεφάλι κάτω. Δικός μου πάροχος να ξέρω τι μου ξημερώνει. Αυτη τους η αποφασιστικότητα με εκπλήσσει... Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουν την ψήφο τους στην κάλπη.
Το αναλογικό του 23 και 61 παιζει τουλάχιστο ΕΡΤ;
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
Παράθεση
Ολοι οι διακόπτες της Ελλάδας δεν θα έφταναν για να κλείσουν την ΕΡΤ αν οι τεχνικοι τους εκαναν αυτό που χρειαζόταν, να γυρίσουν τα πιάτα στις 7 ανατολικό. Με την απορία εχω μείνει - τι στην ευχή; Τι ειναι αυτό πάλι; ειναι ανικανότητα του να γυρίσουν 5 πιάτα στις 7 ανατολικό; ειναι φοβία; ΤΙ ειναι;

Άγνοια; Μπορεί να μην έχουν καν υπόψη τη μετάδοση αυτή (άσε που το σήμα δεν είναι και εμπιστοσύνης για τα κάτοπτρα που χρησιμοποιούν, τα οποία φαντάζομαι είναι οκ για nova, όχι όμως και για 7Α).

• Satleo Maniac
παιδια επειδη παραλογιζόμαστε και θα τρελλαθουμε τελικα
ειναι απλα τα πραγματα
μπορει κάποιοι να βλεπουν συνωμοσίες και φαντάσματα!
αλλα η digea ως γνησια κυβερνητικο οργανο ρίχνει το σήμα του 902
τα άλλα ολα είναι και περιττά και αστεία!
η digea αποτελείται απο τους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας που όλοι μα όλοι στηρίζουν τόσα χρόνια το κομματικό κατεστημένο του μνημονίου ( πλην 902 σαφώς). και φοβούνται σαν ο διάολος το λιβάνι το ενδεχόμενο να πέσει αυτή η κυβέρνηση των προθύμων που τους κάνει όλα τα χατίρια και να αναλάβει ο σύριζα που έχει μιλήσει για τους μεγαλοκαναλάρχες με τα χειρότερα λόγια και έχει υποσχεθεί  για αδειοδότηση απο το μηδέν .........
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η digea ρίχνει μόνη της το σήμα του 902
το οποίο έχει καταγγείλει επανειλημμένα το κκε , ο τύπος , τα blogs , τα sites, η ερτ και η digea ούτε ποτε βγήκε να το διαψεύσει , ούτε φυσικά ανέφερε οτι ΄΄ οι κατοχικές δυνάμεις των ματ έχουν καταλάβει το studio και ανεβοκατεβάζουν τον 902......΄΄
επαναλαμβάνω οτι τα ματ μπορεί να είναι έξω απο τη digea για να την προστατέψουν , απο επιθέσεις αγανακτισμένων.....
απορώ τέλος ,  αφού λέτε οτι τα ματ πήγαν στη digea και ρίχνουν το σήμα , γιατί δεν πήγαν και στο gr να το κόψουν?
ειναι τόσο απλό , απορώ γιατί το κάνετε δύσκολο!

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
Παράθεση

Πως να πάνε Γιάννη? Δεν υπάρχει πρόσβαση (τουλάχιστον) στα μεγάλα κέντρα εκπομπής, οι εγκαταστάσεις φρουρούνται από την αστυνομία / ΜΑΤ... :cry:
Τελευταία φορά που ανέβηκα Χορτιάτη χθες, είναι ακόμα εκεί. Πολύ πιο χαλαροί στον έλεγχο από τις προηγούμενες μέρες, αλλά ακόμα εκεί 24h/24h.

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:42)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (15:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: studio76 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (11:35)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:32)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/01/2025 (11:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 08/01/2025 (11:13)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:51)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 08/01/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (10:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/01/2025 (09:33)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 08/01/2025 (08:08)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 08/01/2025 (03:01)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (02:43)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 08/01/2025 (02:33)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (02:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (02:20)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: JuniorRF Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (01:58)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (01:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (00:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (00:32)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (00:19)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 08/01/2025 (00:13)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (23:22)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (23:13)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:58)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: winlink Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:52)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (22:49)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 07/01/2025 (22:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: air1979 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/01/2025 (21:46)