Ολοι οι διακόπτες της Ελλάδας δεν θα έφταναν για να κλείσουν την ΕΡΤ αν οι τεχνικοι τους εκαναν αυτό που χρειαζόταν, να γυρίσουν τα πιάτα στις 7 ανατολικό. Με την απορία εχω μείνει - τι στην ευχή; Τι ειναι αυτό πάλι; ειναι ανικανότητα του να γυρίσουν 5 πιάτα στις 7 ανατολικό; ειναι φοβία; ΤΙ ειναι;
Πάντως δεν τρως ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά. Οι αγώνες αυτου του τυπου ενάντια σε κατοχική δράση ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ. Ειδικά με τέτοιο διακύβευμα.
Και αν ο νικητής ειναι αυτός που θα πετύχει το να περάσει το δικό του, μεγάλε ΧΑΝΕΤΕ. Πάλι κλειστοι ειστε. Αν γυριζαν τα πιάτα στις 7 οταν ανέβηκαν πάνω στα βουνά, θα ειχαν ακόμα σημα σε όλη την Ελλάδα. Η ευκολη λύση του Hotbird δεν πέρασε.
Οσο για την Digea και τον 902, καρπουζι και μαχαίρι. Προηγμένος αριστερισμός, να κάθεται να τον κάνει ο'τι θέλει το κεφάλαιο μην τυχόν και χάσει την προπαγάνδα. Γιατι τα ΜΑΤ δεν πήγαν στον 902 και πήγαν στην Digea? Διότι θα συνιστουσε επέμβαση σε χώρο που ανήκει σε κόμμα; Μα σε κόμμα ανήκει και το ευρος ζώνης που απενεργοποιείται κατα βουληση. Αν ειχα τον 902 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίπτωση να συνεχίσω συνεργασία με Digea μετά απο αυτό. Αναλογικά και κλείστε με μεχρι να φτιάξω πάροχο να γίνετε για άλλη μιά φορά βουκινο. Αν δηλαδή αποφασίσει η Digea οτι "προεκυψαν τεχνικά προβλήματα" παραμονές εκλογών θα σκύψει πάλι το κεφάλι ο Περισσός; Φερελπιδο κόμμα, "αντίσταση λαέ" και το κεφάλι κάτω. Δικός μου πάροχος να ξέρω τι μου ξημερώνει. Αυτη τους η αποφασιστικότητα με εκπλήσσει... Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουν την ψήφο τους στην κάλπη.
Το αναλογικό του 23 και 61 παιζει τουλάχιστο ΕΡΤ;