Παιδιά ζούμε σ' έναν υπέροχο γυάλινο κόσμο και απ' ότι βλέπω ορισμένοι από μας είναι και ρομαντικοί.
1ον Θεωρώ ότι τα ΜΑΤ πήγαν στη Digea όχι για να τη προστατέψουν από εξαγριωμένο κόσμο αλλά βάση επιχειρησιακού σχεδίου.
2ον Δε νομίζω να έχει η Digea αυτές τις μέρες συμφέρον να κόβει τη μετάδοση του 902 κάθε φορά που μεταδίδει την ΕΡΤ γιατί απλούστατα τα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουν ενημερωτικές εκπομπές και όλο αυτό το διάστημα δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή μέτρηση τηλεθέασης.
3ον Νομικά η ΕΡΤ έχει μεταβιβαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών και προϊστάμενός της είναι ο Υπουργός Οικονομικών. Σαφώς λοιπόν, νομικά ο Υπουργός Οικονομικών μπορεί να απαγορεύσει την εκπομπή σήματος της ΕΡΤ από άλλα μέσα με την απειλή νομικών και οικονομικών κυρώσεων.
4ον Επειδή κάποιοι δεν με πιστεύουν και μου ζήτησαν και αποδείξεις με φωτογραφίες ενώ έχουν περάσει τόοοοσες μέρες, έχω να δηλώσω πως από τη μία ούτε 48 ώρες έχουν περάσει από τότε που τα είδα και από την άλλη ότι σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφίες με το κινητό μου. Θα ήταν και αποκλειστικό του Satleo Forum!!! Όμως δεν μου ήταν εύκολο, μιας και δεν μπορούσα να καθίσω από την απέναντι μεριά του στενού δρόμου και να τραβήξω φωτογραφίες υπό το άγριο βλέμμα των ΜΑΤ!!! Επιπλέον λόγω της φύσης μου, είμαι Στρατιωτικός, θα μπορούσα να μπλέξω πολύ άσχημα!!!
5ον Λόγω του ότι είμαι Στρατιωτικός, δεν μπορώ λοιπόν να εκφράσω τη γνώμη μου ούτε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ούτε για το κλείσιμο διακοπτών του 902, ούτε για τα ΜΑΤ!!! Αναφέρω μόνο γεγονότα και χωρίς σχολιασμούς! Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει τα γραφόμενά μου όποιος θέλει να μη πιστεύει. Δεν χρειάζεται να με σχολιάζει όμως!
Από κει και πέρα ας γυρίσουμε λίγο on topic γιατί έχουμε ξεφύγει λίγο και γράφουμε περισσότερο συνομοσιολογικά πράγματα πάρα για τον 902...