Όπως επίσης και η RRSAT, αρκούσε απλά το τηλεφώνημα του πρέσβη μας στο Ισραήλ (όπως ειπώθηκε πριν 5 λεπτά στην εκπομπή της ΝΕΤ).
Μηπως υπαρχει video εγγραφης της ΝΕΤ με το πιο πανω περιεχομενο η εστω καποιο αρθρο απο σοβαρη πηγη;
Εδω που ειμαι (Βαδεν-Βυρτεμβεργη Γερμανιας) οσοι δεν μπορουν να βλεπουν δορυφορικα ελληνικα την ERT World την βλεπαν καλωδιακα μεσω του παροχου Kabel BW. Με το κλεισιμο επεσε μαυρο και μετα το αλλαξανε με μια καρτα ενημερωτικη πως απλα εκλεισε το καναλι. Οταν εμφανιστηκαν τα feeds στις 7Ε φυσικα δεν αναμεταδωσανε τιποτα, οταν αρχισε απο τις 13Ε/10815Η της RRSat να βγαινει η ΝΕΤ βλεπαμε ακομα την καρτα της Kabel BW. Στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε οπου ασχολειται με την Kabel BW (στο επισημο θα ειχε πεσει απο την αρχη λογοκρισια) πηρε διαστασεις που δεν βολευαν αλλο τον Admin και το κλειδωσε με αποτελεσμα τωρα να μην υπαρχει πια ενημερωση περι του θεματος. Θεωρω αντιδημοκρατικη αυτη την ξαφνικη αποφαση και για να του εκφρασω τη γνωμη μου θα ηθελα να εχω στα χερια μου επισης επιβεβαιωμενα στοιχεια περι του οτι επεσε εντολη απο τον πρεσβη μας στην RRSat. Αν λοιπον υπαρχει καποιο link θα το εκτιμουσα πολυ.
Σορρυ για το ΟΤ αλλα εδω πρωτοειδα αυτη την πολυ σημαντικη ειδηση.