0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χτες 10/09/2008 εμφανίστηκαν 2 κανάλια του STAR (το ένα έπαιζε ζωντανά το πρόγραμμα του σταθμού, το άλλο σε επανάληψη μια μεσημεριανή εκπομπή), to MTV.BG, και ένα μουσικό νομίζω evoice έγραφε στο logo.Καμία τέτοια αναφορά από κάποιον άλλο ?(η τηλεόραση μου κάνει ένα autoupdate κάθε βράδυ αν είναι στο standby και τα βρήκε μόνη της ... )
(η τηλεόραση μου κάνει ένα autoupdate κάθε βράδυ αν είναι στο standby και τα βρήκε μόνη της ... )
Philips PFL5522 ειναι η τηλεοραση.Δεν είχα κουράγιο εκείνη την ώρα να το ψάξω παραπάνω ...
Εμένα γιατί κανείς δεν μου απαντάει τι είναι αυτό το MTV.BG? Τι έδειχνε δηλαδή?
Παράθεση από: "mcelliot_g"Εμένα γιατί κανείς δεν μου απαντάει τι είναι αυτό το MTV.BG? Τι έδειχνε δηλαδή?To MTV.bg είναι ένα κανάλι Βουλγάρικο με τον χαρακτηριστικό τίτλο ... "Music Top and Videos!" Δεν έχουν ακόμα τοπικό MTV στην Βουλγαρία.
Συνεχίζω να λαμβάνω την τετράδα που ανέφερε και ο attmich. Ενίοτε πιξελιαζει λίγο η εικόνα και υπάρχουν σπασίματα. Μπορεί να είναι τοπική η εκπομπή όντως αφού είμαι στα όρια Λυκόβρυσης με κάτω Κηφισιά ... Μπορεί από την ταράτσα μου να βλέπω τις εγκαταστάσεις του ΣΤΑΡ.