Με την παραμικρή κακοκαιρία κόβεται η αναμετάδοση της ΝΕΤ στο 27 που είναι μέσω νόβα.Για αρκετή ώρα βλέπαμε τη μπάρα του δέκτη και τώρα σταμάτησε ο πομπός.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοουσαν όταν μου έλεγαν
οι τεχνικοί της ΕΡΤ ότι αποφευγουν της δορυφορικές αναμεταδόσεις.Τα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν τέτοια συχνά προβλήματα,άραγε?
Ποιος το λεει οτι δεν εχουν; Παρακολουθησες Αντ1 καθολου τις προαλλες με τον αερα; Ολο σπασιματα εκανε η εικονα. Ξεχνας τη μαυριλα του Αλτερ, ή την μεχρι πριν καιρο απαραδεκτη εκπομπη του Σκαϊ; Μήπως τα τοπικα ειναι σε καλυτερη μοίρα; Το ΕΝΑ και το ΣΤΑΡ και το Ε τις μισες μερες του χρονου βλεπονται; Για του λογου το αληθες ο Σκαι τωρα ειναι εκτος το ιδιο και ο 902 και ολα αυτα με 3 ποντους χιονι στο Χλωμο.
Βρε Νίκο αναφέρομαι στο κεντρο εκπομπής της Λιχάδας.Τα προβλήματα των ιδιωτικών καναλιών εκει μοιάζουν σαν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις συχνές διακοπές της Νετ.Οι φίλοι απο τις γύρω περιοχές ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ....
Οσον αφορά το δικό μας κ.ε. το Χλωμό τα προβλήματα εκεί έχω την εντύπωση ότι τα περιγράφω λεπτομερώς στο τοπικ της λήψης στη Βοιωτία και είμαι απο τους πρώτους που το αναφέρω και στα αντίστοιχα κανάλια...