Παιδια ειμαι συμφωνος με τον Sat4fun ως προς της μεταδοσεις, κατα κυριο λογο η ευβοια τροφοδοτηται απο Παρνηθα, Υμμητο, Πηλιο (Κυριως οι περιοχες που βλεπουν τον ευβοικο κολπο). Εγω ομως θα σας πω οτι μενω κοντα στην Κυμη οπου δυστυχως το Ορος διρφυς κοβει στα δυο το νησι αποκοπτοντας αποτελεσματικα τα σηματα απο νοτο και δυση. Σε εκεινη την περιπτωση υπαρχει το ορος ΟΧΘΟΝΙΑ οπου μεταδιδονται τα μεγαλυτερα καναλια με εξαιρετικη ποιοτητα σηματος πανω σε εντελως αδειες συχνοτητες.
Συγκεκριμενα οι συχνοτητες διαμορφωνονται ως εξης:
ET1 VHF 08 Οχθονια
ET1 UHF 56 Κυμη
ET1 UHF 59 Οχθονια
ΕΤ3 UHF 39 Οχθονιά
ALTER UHF 57 Κυμη
ANT1 UHF 38 Οχθονια
ΑΝΤ1 UHF 64 Κυμη
MEGA UHF 25 Οχθονια
MEGA UHF 62 Κύμη
NET UHF 26 Κυμη
NET UHF 36 Οχθονια
ALPHA UHF 42 Οχθονια
ALPHA UHF 66 Κυμη
STAR UHF 32 Οχθονια
STAR UHF 60 Κύμη
Αξιζει να σημιωθει πως και η Κυμη εχει αναμεταδοτες τοπικους δημοτικους χωρις επισημη αδεια λειτουργιας για της αναγκες καλυψης περιοχων που βρισκονται πισω απο αυτην οπως Μετοχι, Χιλιαδου, Σπροπονες, Βιταλα.
Εγω βρισκομαι στο χωριο Βρυση οπου δυστυχως καθαρο τοπιο εχω μονο προς οχθονια (ανατολη). Προς την Κυμη παρεμβαλει το υψωμα του οξυλιθου κανοντας ετσι να ερχονται τα καναλια με λιγα χιονια. Εχω 2 UHF περισοτερο ως βοηθητικη ληψη αφου τα ιδια καναλια (εκτος ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3) ερχονται και απο της δυο κατευθυνσεις. Σε κακοκαιριες οι μεταδοτες ειδικα της κυμης πεφτουν (δουλευουν με Νοβα). Παντος μεχρι το προηγουμενο χωριο Μονοδρι το σημα απο παρνηθα εχετε εστω και εξασθενημενο οπως επισης το ιδιο σημβαινει και στο κεφαλοχωρι Κονιστρες λογο υψομετρικης θεσης.