Τηλεοπτικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ (Λιχάδα, Στύρα, Χαλκίδα, Κύμη)
  • Τετ 5 Φεβ 2025, 21:23
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ (Λιχάδα, Στύρα, Χαλκίδα, Κύμη)  (Αναγνώστηκε 92669 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #180: Κυρ 15 Νοε 2009, 16:31 »
Παράθεση από: "marios1234"
Αυτη τη στιγμη ειναι off ολα τα καναλια απο Λιχαδα!Κοιταξτε πως μου ερχεται ο ΑΝΤ1 στην 52UHF απο Δυο Βουνα τωρα που ειναι off ο ΑΝΤ1 απο Λιχαδα(επισης 52UHF).Ετσι εξηγειται γιατι εμφανιζονται παρεμβολες που και που στον πανισχυρο ΑΝΤ1 απο Λιχαδα!
Αναρωτιέμαι πώς και δεν αλληλοπαρεμβάλλεται με τον εαυτό του στις περιοχές όπου λαμβάνονται ισόποσα Δυο Βουνά και Λιχάδα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #181: Τρι 17 Νοε 2009, 12:56 »
Το ASTRA απο Λιχαδα μεταφερθηκε απο την 50UHF->36UHF!!!

Πλεον δεν εχει την παραμικρη παρεμβολη,τελεια εικονα!Φανταζομαι οτι τωρα θα λαμβανεται και στη Λαμια και -το κυριοτερο- δεν θα ενοχλει το MEGA απο Δαμαστα!Επιτελους εκανε μια σωστη επιλογη!
Στη Θήβα η λήψη  του Astra στο 36 είναι στα επίπεδα της ΝΕΤ στο 27.Θυμίζω ότι την καλύτερη εικόνα απο Λιχάδα μας φέρνει ο ΑΝΤ1 στο 52 αλλά τελευταία έχει κ αυτός παρεμβολή η οποία δεν αποκλείεται να προέρχεται απο τον έταιρο αναμεταδότη των Δυο Βουνών...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #182: Κυρ 22 Νοε 2009, 16:44 »
Το 902(53UHF) ειναι ακομη off!Τι να συμβαινει?Λετε να πηρε τη συχνοτητα η ΕΡΤ και να εκπεμπει απο κει την ΕΡΤ Ψηφιακη σε SFN με το Πηλιο?

Και μετα ξυπνησα! :lol:  :lol: Θα κανω μια σαρωση βεβαια μηπως και εγινε το θαυμα,αλλα χλωμο.......

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #183: Πεμ 10 Δεκ 2009, 15:24 »
Σημερα λογω κακοκαιριας μαλλον βγαινουν αρκετα καναλια off απο Πηλιο!Ετσι βρηκα την ευκαιρια με κλειστη την ΕΡΤ Ψηφιακη στην 42UHF να βγαλω screenshot απο το STAR(Λιχαδα).Οπως βλεπετε,αν δεν υπηρχε το ψηφιακο χιονι η εικονα ειναι αψογη!Πραγματικα πολυ δυνατο σημα!

Οσο για το 902(53UHF) ακομα να φανει!Ενας μηνας περασε πλεον off!Κλαφτε το! :lol:

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #184: Σαβ 23 Ιαν 2010, 17:20 »
edit:Σημερα λογω κακοκαιριας τα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ΑΝΤ1,ΣΚΑΙ δειχνουν μαυρο!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #185: Σαβ 23 Ιαν 2010, 22:17 »
Σημερα λογω κακοκαιριας μαλλον βγαινουν αρκετα καναλια off απο Πηλιο!Ετσι βρηκα την ευκαιρια με κλειστη την ΕΡΤ Ψηφιακη στην 42UHF να βγαλω screenshot απο το STAR(Λιχαδα).Οπως βλεπετε,αν δεν υπηρχε το ψηφιακο χιονι η εικονα ειναι αψογη!Πραγματικα πολυ δυνατο σημα!

Οσο για το 902(53UHF) ακομα να φανει!Ενας μηνας περασε πλεον off!Κλαφτε το! :lol:

Τι ώρα την είδες κλειστή την 42? Γιατί εγώ βγάζω στο 60% σημα ενώ την 53 σταθερά 68-69% σήμα. Η κεραία κοιτάει Σωρό

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #186: Σαβ 23 Ιαν 2010, 22:20 »
PilGalanis προφανως δεν ειδες ποτε εκανα αυτη τη δημοσιευση!Απ'τις 10 Δεκεμβριου ειναι! :lol:

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #187: Σαβ 23 Ιαν 2010, 22:55 »
PilGalanis προφανως δεν ειδες ποτε εκανα αυτη τη δημοσιευση!Απ'τις 10 Δεκεμβριου ειναι! :lol:
Σόρρυ.δεν το πρόσεξα

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #188: Δευ 22 Μαρ 2010, 21:03 »
Επιτελους η ΕΡΤ διορθωσε την εικονα της ΝΕΤ απο Λιχαδα στην 27UHF!Να υπενθυμισω οτι η εικονα ειχε παρα πολυ ψαροκοκκαλο λογω του stereo!Πλεον ο ηχος ειναι μονοφωνικος και η εικονα τελεια!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #189: Δευ 22 Μαρ 2010, 21:08 »
Σαν λίγο ''αρπαγμένο" μου φαίνεται το μπλεδάκι στο λογότυπο αλλά γενικά πολύ καλά! Στη ΝΕΤ από Χορτιάτη φαίνεται πιο γαλάζιο! :?
Μάριε και Αχιλλέα αυτές τις μέρες ξεκινάει νέος κύκλος διάδοσης οπότε αξίζει να αρχίσετε πάλι τους πειραματισμούς με τις κεραίες σας!
Ειδικά ο Αχιλλέας κάτι μπορεί να λάβει παραπάνω από Digea!

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #190: Δευ 22 Μαρ 2010, 21:18 »
Στην πραγματικοτητα ειναι πιο γαλαζιο αλλα στο screenshot αποτυπωθηκε ετσι!Και απο Πηλιο ειναι πιο γαλαζιο,μαλλον παιζει ρολο η τροφοδοσια,αφου στην Λιχαδα ειναι μεσω nova!

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
  • Τόπος: Παιδί του νέφους
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #191: Δευ 5 Απρ 2010, 19:21 »
αντε να πω και εγω. Απο παραλια αγιας αννας (Αγκάλη) 38 51 50Ν και 23 35 33Ε με κεραια uhf πλέγμα, στα 4 μετρα απο το εδαφος στραμενη προς την διοπτευση της Λιχάδας εχω τα εξής αποτελέσματα

ET1        807 OK   63
              487 XIONIA 23
TRT        495 XIONIA 24
ALPHA    503 XIONIA 25
              679 OK 47
MEGA     703 OK 50
             551 XIONIA    31  
             696 πολλα χιονια 49
ALTER    607 OK 38
NET        631 KAΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΗΨΗ ΟΚ 41
             751 ΟΚ 56
             671 ΧΙΟΝΙΑ 46
ΣΤΑΡ      647ΟΚ 43
             767 ΧΙΟΝΙΑ 58
ΕΤ3        655 ΧΙΟΝΙΑ 44
ΑΝΤ       735 ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ. 54

παλιοτερα εβγαζα με πολλα χιονια astra τωρα καθολου

δεν εχω αντιστοιχια και εαν μπορει καποιος ας βοηθησει στα Mhz με το τι κανάλι εκπομπής υπάρχει. Να αναφερω οτι σε συγκεκριμενη περιοχη της παραλιας υπάρχει λοβός που φτανει σημα απο Παρνηθα. Ενα ξενοδοχειο και ενα αλλο ψηλο κτησμα εχουν επιβεβαιωμενη λήψη απο εκεί.

Τα ιδια αποτελεσματα ληψης ειδα και σε αλλα 3 σπιτια που ζητησα να δω και η κεραια τους κοιταει προς την ιδια διοπτευση. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιουν ψαροκοκαλο (no name, οχι κατι επωνυμο, triax-televes)και ενισχυτη mistral.

Οι ντοποι λένε οτι στο διπλανο χωριο (αχλαδι) υπαρχει αναμεταδοτης. Υπολογιζω την θεση του εδώ:  38°54'42.46"N κ  23°23'25.15"E

Δεν εχω την ευχερια να στρεψω την κεραια προς αλλες διοπτευσεις μια και στα 40 χιλ εχω απεναντι το κεντρο εκπομπής Σκοπέλου διοτι πραγματοποιω δορυφορικη λήψη απο πακετο του εξωτερικού εκει στις 39 μοιρες. Η ακατανομαστη εταιρια εδω κανει χρησες δουλειές...Εγω αρνούμαι.

Εστρεψα την κεραια περυσι τετοια εποχη προς πηλιο και με τον δορυφορικο δεκτη σε Mpeg2 δεν εβγαλα κανενα απο τα ψηφιακα της ΕΡΤ.

Σας ευχαριστώ.
Δεκτες:skystar 2
Ab com Ipbox 250s pvr, azbox me
Κατοπτρα: 4 85χ80 (1 gibertini,1 televes, 2 noname) (1 εργασια,1 εξοχικο,2 σπιτι) & 1 gibertini 1,05 
Lnb: 2xmti 0,3-2xlemon 0,2-2xalps 0,3-1xinverto black line high gain 0,1
Tροχιακες θεσεις 13°Ε-19,2Ε-28,5°E-39°Ε-42°Ε

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #192: Δευ 5 Απρ 2010, 22:01 »
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την σπάνια και μεγάλης σημασίας αναφορά σου!
Θα μελετήσω διεξοδικά το post γιατί αναφέρεις πολλά και πολύ σημαντικά πράγματα!
Προς το παρόν έχω γράψει τις συχνότητες δίπλα στα Mhz!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #193: Τρι 6 Απρ 2010, 01:46 »
Λοιπόν, να τα καθαρογράψω λίγο!
Καταρχάς καλό είναι τις αναφορές να τις κάνεις ανά συχνότητα και όχι ανά κανάλι γιατί έτσι μπερδεύουν περισσότερο!

Παράθεση από: "axillas5"
αντε να πω και εγω. Απο παραλια αγιας αννας (Αγκάλη) 38 51 50Ν και 23 35 33Ε με κεραια uhf πλέγμα, στα 4 μετρα απο το εδαφος στραμενη προς την διοπτευση της Λιχάδας εχω τα εξής αποτελέσματα
Η Λιχάδα δεν έχει καμία οπτική επαφή, με την Αγία Άννα, και δεν περνάει καμία συχνότητα προς τα εκεί, όμως καταλαβαίνω ότι έχεις την κεραία γυρισμένη προς ΒΔ!
Καθαρογράφω ανά συχνότητα αυτά που μας έγραψες:

23 ΕΤ1 (χιόνια) άγνωστο
24 TRT (χιόνια) Πήλιο
25 ALPHA (χιόνια) Πήλιο
26 ΑΝΤ1 Σκόπελος?
31 MEGA (χιόνια) Πήλιο
38 ALTER (καλή εικόνα) τοπικός?
41 ΝΕΤ (γραμμές και λίγα χιόνια) Πήλιο
43 Star (καλή εικόνα) τοπικός?
44 ΕΤ3 (χιόνια) Πήλιο
46 ΝΕΤ (χιόνια) άγνωστο
47 ALPHA (καλή εικόνα) τοπικός?
49 MEGA (πολλά χιόνια) άγνωστο
50 MEGA (καλή εικόνα) τοπικός?
54 ΑΝΤ1 (παρεμβολές από ΣΚΑΪ Πηλίου) τοπικός?
56 ΝΕΤ (καλή εικόνα) τοπικός?
58 Star (χιόνια) Πήλιο
63 ΕΤ1 (καλή εικόνα) τοπικός

Παράθεση
παλιοτερα εβγαζα με πολλα χιονια astra τωρα καθολου
Θυμάσαι συχνότητα? Μάλλον θα ήταν από Πήλιο!

Παράθεση
δεν εχω αντιστοιχια και εαν μπορει καποιος ας βοηθησει στα Mhz με το τι κανάλι εκπομπής υπάρχει. Να αναφερω οτι σε συγκεκριμενη περιοχη της παραλιας υπάρχει λοβός που φτανει σημα απο Παρνηθα. Ενα ξενοδοχειο και ενα αλλο ψηλο κτησμα εχουν επιβεβαιωμενη λήψη απο εκεί.
Δεν πειράζει για τα Mhz, τα έφτιαξα! Για την Πάρνηθα όντως είναι έκπληξη μιας και είσαι στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας!

Παράθεση
Τα ιδια αποτελεσματα ληψης ειδα και σε αλλα 3 σπιτια που ζητησα να δω και η κεραια τους κοιταει προς την ιδια διοπτευση. Η διαφορα ειναι οτι χρησιμοποιουν ψαροκοκαλο (no name, οχι κατι επωνυμο, triax-televes)και ενισχυτη mistral.

Οι ντοποι λένε οτι στο διπλανο χωριο (αχλαδι) υπαρχει αναμεταδοτης. Υπολογιζω την θεση του εδώ:  38°54'42.46"N κ  23°23'25.15"E
Λογικά όλοι βλέπουν από τον τοπικό πομπό!
Είδα στο GE το σημείο που αναφέρεις, αλλά εκτός του ότι δεν φαίνεται τίποτα σαν κεραία, το σημείο είναι βόρεια του χωριού Αχλάδι και χαμηλά σε σημείο τέτοιο που δεν βλέπει την παραλία της Αγκάλης! Μήπως ο αναμεταδότης είναι νότια του χωριού και ακριβώς στα βόρεια της παραλίας? Φαίνεται καμιά κεραία προς τα ΒΔ?

Παράθεση
Δεν εχω την ευχερια να στρεψω την κεραια προς αλλες διοπτευσεις μια και στα 40 χιλ εχω απεναντι το κεντρο εκπομπής Σκοπέλου διοτι πραγματοποιω δορυφορικη λήψη απο πακετο του εξωτερικού εκει στις 39 μοιρες. Η ακατανομαστη εταιρια εδω κανει χρησες δουλειές...Εγω αρνούμαι.
Κάτσε γιατί αυτό χωράει συζήτηση!
Το Κ.Ε. Σκοπέλου αν γυρίσεις την κεραία προς τα ΒΑ, βγαίνει καθαρά? Ξέρεις τις συχνότητες?
Τι εννοείς ότι δεν έχεις την ευχέρεια να γυρίσεις την κεραία αλλού επειδή λαμβάνεις δορυφορικά ένα πακέτο από τις 39Ε? Τι σχέση έχει η δορυφορική με την επίγεια λήψη? Μήπως εννοείς ότι δεν θες να βάλεις nova, επειδή έχεις το πακέτο αυτό (το Bulsatcom εννοείς)?
Ή λαμβάνουν οι άλλοι κάτι από Σκόπελο που εσύ αρνείσαι να λάβεις?
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και εμείς τι θες να πεις!

Παράθεση
Εστρεψα την κεραια περυσι τετοια εποχη προς πηλιο και με τον δορυφορικο δεκτη σε Mpeg2 δεν εβγαλα κανενα απο τα ψηφιακα της ΕΡΤ.

Σας ευχαριστώ.
Αν την ξαναστρίψεις προς Πήλιο (βόρεια) και Σκόπελο (ΒΑ) ή και προς ΝΔ (Αθήνα) θα μας κάνεις πάντως μεγάλη χάρη! Εμείς ευχαριστούμε γιατί σπανίζουν τέτοιες αναφορές!!!!!
Αλήθεια, Τουρκία δεν πιάνεις καθόλου?
Θα μας ενδιέφερε αν είχες και τη δυνατότητα να μας κάνεις και μια αναφορά για το ραδιόφωνο!

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #194: Τρι 6 Απρ 2010, 15:58 »
Η κεραια ηταν στραμενη προς Λιχαδα σε διοπτευση που βρηκα μέσω GE.

δυστυχως δεν κρατησα συχνοτητα απο το astra αλλα ερχονταν με πολλα χιόνια

οσο για τον συγκεκριμενο λοβό απο Παρνηθα μπορω να μαθω τυπο κεραιας και ενισχυτη που χρησιμοποιει. Ειναι ξενοδοχειο, τριωροφο. Πειτε μου εαν ενδιαφερει καποιον να μιλησω με τον ξενοδοχο.

Οι ντοπιοι μου ειπαν οτι υπάρχει αναμεταδοτης προς το Αχλάδι. Ειναι στην ιδια διοπτευση με κεραιες κινητης τηλεφωνιας. τραβηξα φωτο απο το σπιτι. Ελπίζω να κα ταφερω να ανεβασω καποια στιγμη την εικονα στο φορουμ εαν ενδιαφερει. Οπως και να εχει θα προσπαθησω να προσεγγισω το σημειο και να παρω και συντεταγμενες.

Για την σκοπελο, γυρισα την κεραια προς το κεντρο εκπομπης του νησιου, βρισκεται στην νοτια πλευρα του νησιου πάνω απο το ελικοδρομιο εαν το υπολογισα σωστά και απλα σκαναρα προς τα εκει. Δεν προλαβαινα να ψαξω τις συχνοτητες, απλα σκαναρα και ξατεγραψα.
Δεν εχω την ευχερια για πολλα πολλα γιατι εχω και μικρο παιδι που θελει..νταντεμα και στο εξοχικο υπαρχουν παντα πολλες δουλειές.
ναι βλέπω bulsatcom. Καποια καναλια ειναι πιο ενδιαφεροντα απο σταρ αλτερ αλφα κτλ. Ετσι δεν ειχα δωσει μαγαλη σημασια στην επιγεια λήψη.

θα φερω το καλοκαιρι δεκτη επιγειας ψηφιακης και ισως μια καλυτερη κεραια και θα ενημερωσω σχετικά.

Τουρκια (ΤRT) ειχε πιασει παλια ο θειος μου με παρα πολλα χιονια.

Ραδιωφωνο θα σκαναρω την μπαντα των fm με το εργοστασιακο του αυτοκινητου και θα το ποσταρω. Λιγο υπομονη γιατι και εμενα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος.

Σας Ευχαριστώ.
Κατοπτρα: 4 85χ80 (1 gibertini,1 televes, 2 noname) (1 εργασια,1 εξοχικο,2 σπιτι) & 1 gibertini 1,05 

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #195: Τρι 6 Απρ 2010, 16:17 »
Οπως σωστα ειπε ο Ηλιας η κεραια σου απλα βλεπει βορειοδυτικα(προς Λιχαδα) και οχι τις κεραιες της Λιχαδας!Εχω περασει απ΄την Αγια Αννα και ξερω οτι υπαρχει τοπικο Κ.Ε,αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει οπτικη επαφη με την Λιχαδα,αλλωστε δεν ταιριαζουν και οι συχνοτητες που ανεφερες!

Αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι οι ληψεις απο την Σκοπελο!Οταν μπορεσεις πες μας ποια καναλια εβγαλες και σε ποιες συχνοτητες!Απο Σκιαθο βγαζεις τιποτα?Εγω στα Καναταδικα βγαζω απο Σκιαθο τον ALPHA στην συχνοτητα 22 αλλα δεν εχω εντοπισει το ακριβες σημειο εκπομπης!

Και φυσικα περιμενουμε τις ραδιοφωνικες ληψεις που σιγουρα θα εχουν ενδιαφερον!Για τον μονο σταθμο που ειμαι σιγουρος οτι πιανεις ειναι ο ΚΟΣΜΟΣ 100!

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #196: Τρι 6 Απρ 2010, 16:32 »
23 ΕΤ1 (χιόνια) άγνωστο
24 TRT (χιόνια) Πήλιο
25 ALPHA (χιόνια) Πήλιο
26 ΑΝΤ1 Σκόπελος? ΝΑΙ!!!!
31 MEGA (χιόνια) Πήλιο
38 ALTER (καλή εικόνα) τοπικός?
41 ΝΕΤ (γραμμές και λίγα χιόνια) Πήλιο
43 Star (καλή εικόνα) τοπικός?
44 ΕΤ3 (χιόνια) Πήλιο
46 ΝΕΤ (χιόνια) άγνωστο
47 ALPHA (καλή εικόνα) τοπικός?
49 MEGA (πολλά χιόνια) άγνωστο
50 MEGA (καλή εικόνα) τοπικός?
54 ΑΝΤ1 (παρεμβολές από ΣΚΑΪ Πηλίου) τοπικός?
56 ΝΕΤ (καλή εικόνα) τοπικός?
58 Star (χιόνια) Πήλιο
63 ΕΤ1 (καλή εικόνα) τοπικός

Αυτά τα έπιασα κι εγώ καθ οδόν στην περιοχή Αγ Θεόδωρων μπαίνοντας στον Ν. Μαγνησίας. Να προσθέσουμε και τον ALPHA στο 22 απο Σκιάθο σκίζει απο σήμα!!! Σαν Digital !!!

Στη Σκόπελο υπάρχουν οι μεγάλοι εκτός απο alpha, ΣΚΑΙ,τα τοπικά TRT, astra, Θεσσαλία

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #197: Τρι 6 Απρ 2010, 16:44 »
Ξερεις απο που ακριβως εκπεμπει ο ALPHA στην 22 και γιατι υπαρχει μονο ενα καναλι σ'αυτο το Κ.Ε?Τι εξυπηρετει αραγε?Στα Καναταδικα σκιζει απο σημα οπως λες!!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #198: Τρι 6 Απρ 2010, 16:59 »
Στη Σκιάθο υπάρχει ένα σημείο εκπομπής ακριβώς στα ΝΔ της πόλης της Σκιάθου, και αυτό μάλλον δικαιολογεί και την τόσο καλή λήψη στα Κανατάδικα, αν και προκαλεί έκπληξη το ότι δεν βγαίνουν άλλα κανάλια!
Θα δω μετά τις συντεταγμένες στο Google earth!
Επίσης μη ξεχνάμε ότι στη Σκιάθο λαμβάνουν και με σύστημα MMDS όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας (Άσπρα Σπίτια, Καλάβρυτα)!
Στη Σκόπελο νομίζω είναι στον Άγιο Γεώργιο οι κεραίες, αλλά μάλλον βλέπουν βόρεια γιατί κανονικά θα έπρεπε να λαμβάνεται καμπάνα η Σκόπελος στην Αγία Άννα, αλλά ο Αχιλλέας (της Αγκάλης) δεν λαμβάνε καθαρά ακόμα και γυρίζοντας την κεραία προς τα εκεί!
Κάτι επίσης μου λέει ότι το νότιο τμήμα της Σκοπέλου βλέπει μόνιμα από Πάρνηθα, όπως άλλωστε και η ΝΔ Σκύρος βλέπει καμπάνα....Υμηττό!!!! :o

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #199: Τρι 6 Απρ 2010, 17:02 »
Επίσης οφείλουμε να ξαναευχαριστήσουμε τον Αχιλλέα για την προσπάθεια και τον κόπο, δεδομένου του λιγοστού χρόνου που διαθέτει!
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς όλα τα παιδιά από Εύβοια γιατί δεν θα ξέραμε την τύφλα μας!
Και μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να ξεψαχνιστεί το νησί αυτό που είναι ΓΕΜΑΤΟ με τοπικούς αναμεταδότες και απομακρυσμένες λήψεις!!!

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #200: Τρι 6 Απρ 2010, 20:59 »
Καταρχήν εγω ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Εχω και μια λιστα με ραδιοφωνικές λήψεις απο την περιοχη της Αγκάλης παραλιας Αγιας Αννας.

Η λήψη εγινε με το εργοστασιακο ραδιοφωνο του αυτοκινητου, που ειχε τον κωδικό: toyota 58814.
δεν υπάρχει ρυθμιση για ευθαισθησια στο συγκεκριμενο μοντελο και εκανα μια σαρωση της μπάντας. Εχουμε λοιπόν

1.   87,5   με λιγα παρασιτα μετεδιδε λειτουργια
2.   88,6   lampsi (ακουσα διαφημιση απο μαγαζι στην παραλια Βολου)
3.   89,5   dolce (προλαβα να ακουσω διαφημιση με κωδικο τηλεφ. 24210)
4.   90,7   δεν ειχε rds
5.   91,8   radio vera fm
6.   96,8   μετεδιδε κλασσικη μουσική
7.   98      kiss
8.   98,8   ακουσα διαφημιση με κωδικο τηλεφωνου 23840;;;
9.   100    kosmos
10. 100,2 power. Ειχα λιγα παράσιτα
11. 101,2 ακουσα διαφημιση με κωδικο τηλεφωνου 24280
12. 102,2 και 102,4 μετεδιδε ακριβως το ιδιο προγραμμα
13. 103    ακουσα μηνυμα του δημου Μηλέων
14. 105,1 heart fm
15. 106    δεν ειχε rds
16. 106,4 top fm digital
17. 106,8 melody fm (no rds)
18. 107,1 era sport
19. 107,6

οποιος ξέρει κάτι σχετικα με τον σταθμό ας ενημερώσει. Εχω τραβήξει και φωτο απο τον τοπικο πομπό(;;;) όπως φαινεται απο το σπιτι. Εχω και φωτογραφια απο Σκοπελο οπου στο νοτιο τμημα φαινεται και ιστός κεραιας αλλα οποιος θελει ας μου πει πως τα ανεβαζω στο φορουμ εαν ενδιαφερουν.
(θα επιχειρησω να ανεβασω μια φωτό, ελπιζω να τα κατεφερω)
Σημειωστε οτι για να μπορεσω να εχω σκαναρισμα στα Fm ταισα το παιδι στο αυτοκινητο.

Αποσυνδεδεμένος axillas5

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #201: Τρι 6 Απρ 2010, 22:58 »
Για περισσότερη ακριβεια πηγα και σε αλλο αυτοκινητο με δεκτη toyota tm 2500, προκειται για ραδιοκασετοφωνο χωρις rds.
δεν προλαβα να σκαναρω ολη την μπάντα αλλα καταφερα να ακουσω και να επιβεβαιωσω τους εξης σταθμους

92 galaxy απο αθηνα με πολλα παρασιτα
92,6 best radio απο αθηνα με πολλα παρασιτα
92,8 νετ radio
93    σταθμος απο Νεα Αρτάκη
94,2 ραδιοφωνια Αγιας
94,5 flash, πρωτο ραδιο μαγνησιας
95,3 star fm
95,6 τριτο προγραμμα ; μετεδιδε κλασσικη μουσικη
96,1 marconiradio
Οσο για την 98,8 που ανεφερα στο προηγουμενο μου post ειναι το ραδιο Χαλκιδική.

Σας ευχαριστώ και πάλι. Εαν καποιος θελει να μου δωσει συχνοτητα και ονομα ραδιοσταθμου πολυ ευχαριστως να συντονιστω και να αναφερω. Απο την αλλη πλευρα δεν εχω την πολυτελεια της ωρας για να ακουσω ολη την μπαντα και να ακουσω το ονομα του σταθμου

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #202: Τετ 7 Απρ 2010, 00:41 »
o 103.0 είναι ο ΑΛΦΑ-ΣΚΑΪ 103.0 του Βόλου. Η διαφήμιση του Δήμου Μηλέων είναι στο σταθμό μας εδώ και λίγες μέρες και ακούγεται σχεδόν ανά μια ώρα (αν θυμάμαι καλά)

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #203: Τετ 7 Απρ 2010, 00:43 »
Ξερεις απο που ακριβως εκπεμπει ο ALPHA στην 22 και γιατι υπαρχει μονο ενα καναλι σ'αυτο το Κ.Ε?Τι εξυπηρετει αραγε?Στα Καναταδικα σκιζει απο σημα οπως λες!!

Προφανώς εξυπηρετεί τη Σκιάθο. γιατί στη Σκόπελο χάνεται! αν και τα υπόλοιπα κανάλια λείπουν (τουλάχιστον αυτό είδα όταν πήγα διακοπές)

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #204: Τετ 7 Απρ 2010, 02:54 »
Η φωτογραφία είναι σούπερ!
Σπάνιο Κ.Ε! Από τα κρυμμένα....
τελικά το Κ.Ε. είναι στο Αχλάδι ή στους Αμελάντες?

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #205: Τετ 7 Απρ 2010, 10:11 »
Παράθεση από: "axillas5"
..Σημειωστε οτι για να μπορεσω να εχω σκαναρισμα στα Fm ταισα το παιδι στο αυτοκινητο.

Γι'αυτό και μόνο σου αξίζει ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ , πέρα απο την πολύ καλή προσπάθεια  !
Εγώ έχω να αντιμετωπίσω μόνο την γκρίνια της γυναίκας μου όταν εξασκώ το "σπόρ" των επίγειων λήψεων...πού να είχα να ταίσω και παιδί κιόλας ! :lol:

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #206: Πεμ 8 Απρ 2010, 00:47 »
Πως λεγεται αυτο το προβλημα που εχει η ΝΕΤ απο τον τοπικο πομπο στην 47UHF?

Και κατι ασχετο:γυρισα την κεραια προς Παρνηθα σημερα να δω τι θα πιασω μιας και εχει φτιαξει και ο καιρος!

Η καλυτερη εικονα που πηρα απο το MEGA(66UHF).Δυστυχως δεν πιανει τοσο καλα ολη την ωρα αφου παρεμβαλλεται απο τον τοπικο πομπο του ΑΝΤ1 στην ιδια συχνοτητα απο το χωριο Βουτας.Εχω ξεχασει να πω οτι εντοπισα το τοπικο αυτο Κ.Ε,ειναι σχεδον διπλα στα σπιτια σε εναν λοφο!Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτο!

Αλλα την εκπληξη κανει ο ΑΝΤ1(45UHF) που μετα τον ΣΚΑΙ θεωρω πως εχει το ισχυροτερο σημα απο Παρνηθα!!

Βγαζω και το EXTRA3 αλλα με παρα πολλα χιονια....

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #207: Πεμ 8 Απρ 2010, 01:00 »
Τον κακό τους τον καιρό λέγεται!!! :lol:  :lol:
Μάλλον κάτι σαν υπερδιαμόρφωση του κερατά μου λέει!
Ωραίες οι λήψεις από Πάρνηθα! Είναι πάντως περίεργο, το MEGA και το EXTRA είναι και σε μένα τα πρώτα που θα έρθουν από Πάρνηθα σε διάδοση!
Θα περιμένουμε με αγωνία φωτό από το Βουτά και πλήρη αναφορά των συχνοτήτων του!

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #208: Πεμ 8 Απρ 2010, 01:25 »
Παντως η ΝΕΤ ετσι εκπεμπει απ'την πρωτη στιγμη που μπηκε αυτος ο πομπος!Φαινεται οτι δεν εξυπηρετει κανεναν και γι'αυτο δεν τον φτιαχνουν! :lol:

Τις συχνοτητες απο Βουτα τις ξερω,τις εχω επιβεβαιωσει.Ας τις γραψω εδω!

Κ.Ε Βουτας

28 ALTER
52 STAR
57 ALPHA
62 MEGA
66 ANT1

Οπως βλεπετε απουσιαζει ο ΣΚΑΙ αλλα και η ΕΡΤ.Δεν εχω καταληξει ακομη απο που βλεπουν την ΕΡΤ στον Βουτα,αφου οι τοπικοι πομποι της(ΕΤ1 10VHF,NET 47UHF και ET3 50UHF) βρισκονται στο Τελεθριο και μαλιστα τα ελαβα τελεια με την φορητη τηλεοραση στον δρομο κοντα στις Καματριαδες!Μεσα στον Βουτα ομως δεν πιανουν!Κατι πρεπει να παιζει με τα πανελ!

Τελος,βλεπετε γιατι παραπονιεμαι για την ΕΤ1 στο 62 απο Πηλιο,αφου εκτος απ'το αδυναμο σχετικα σημα της εχει και τις παρεμβολες απο το MEGA!Και φυσικα πριν ανοιξει το ALTER στην 28 εβγαζα για πλακα το 902 απο Παρνηθα,τωρα ενα μπαχαλο!Ολα αυτα βεβαια στην Ιστιαια,γιατι στα Καναταδικα στην 28 βλεπω ΝΕΤ απο Σωρο και παρεμβολες απο το 4Ε του Χορτιατη!Και ολα αυτα σε αποσταση 5 χιλιομετρων!! :lol:  :lol:

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #209: Πεμ 8 Απρ 2010, 05:50 »
Ειναι στερεοφωνικη η ΝΕΤ?Αν ναι αυτο την κανει ετσι.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:22)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 05/02/2025 (19:20)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (19:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: digital1234 Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (18:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 05/02/2025 (13:35)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:31)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 05/02/2025 (10:22)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 05/02/2025 (08:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (08:32)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 05/02/2025 (00:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 05/02/2025 (00:24)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (23:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (23:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (22:35)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 04/02/2025 (22:16)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:10)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (21:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 04/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (20:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 04/02/2025 (19:56)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 04/02/2025 (19:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 04/02/2025 (19:14)