Η κεραια ηταν στραμενη προς Λιχαδα σε διοπτευση που βρηκα μέσω GE.
δυστυχως δεν κρατησα συχνοτητα απο το astra αλλα ερχονταν με πολλα χιόνια
οσο για τον συγκεκριμενο λοβό απο Παρνηθα μπορω να μαθω τυπο κεραιας και ενισχυτη που χρησιμοποιει. Ειναι ξενοδοχειο, τριωροφο. Πειτε μου εαν ενδιαφερει καποιον να μιλησω με τον ξενοδοχο.
Οι ντοπιοι μου ειπαν οτι υπάρχει αναμεταδοτης προς το Αχλάδι. Ειναι στην ιδια διοπτευση με κεραιες κινητης τηλεφωνιας. τραβηξα φωτο απο το σπιτι. Ελπίζω να κα ταφερω να ανεβασω καποια στιγμη την εικονα στο φορουμ εαν ενδιαφερει. Οπως και να εχει θα προσπαθησω να προσεγγισω το σημειο και να παρω και συντεταγμενες.
Για την σκοπελο, γυρισα την κεραια προς το κεντρο εκπομπης του νησιου, βρισκεται στην νοτια πλευρα του νησιου πάνω απο το ελικοδρομιο εαν το υπολογισα σωστά και απλα σκαναρα προς τα εκει. Δεν προλαβαινα να ψαξω τις συχνοτητες, απλα σκαναρα και ξατεγραψα.
Δεν εχω την ευχερια για πολλα πολλα γιατι εχω και μικρο παιδι που θελει..νταντεμα και στο εξοχικο υπαρχουν παντα πολλες δουλειές.
ναι βλέπω bulsatcom. Καποια καναλια ειναι πιο ενδιαφεροντα απο σταρ αλτερ αλφα κτλ. Ετσι δεν ειχα δωσει μαγαλη σημασια στην επιγεια λήψη.
θα φερω το καλοκαιρι δεκτη επιγειας ψηφιακης και ισως μια καλυτερη κεραια και θα ενημερωσω σχετικά.
Τουρκια (ΤRT) ειχε πιασει παλια ο θειος μου με παρα πολλα χιονια.
Ραδιωφωνο θα σκαναρω την μπαντα των fm με το εργοστασιακο του αυτοκινητου και θα το ποσταρω. Λιγο υπομονη γιατι και εμενα ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος.
Σας Ευχαριστώ.