Στην περιοχή μεταξύ Αμαρυθου και Ερετριας (Κεντρική Εύβοια) λαμβάνουμε σήμα μόνο από το Κ.Ε.Παρνηθας (αναλογικά ακόμα)
Η ερώτηση μου είναι η εξής...Το star κεντρικής Ελλάδας απο την Λάμια είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας με συνεχή αναφορά στην ειδησεογραφια της Ευβοιας αφου είναι ο μεγαλύτερος νόμος της Περιφέρειας.
ΤΟ STAR το λαμβαναμε τελεία μέχρι και πριν απο 2 χρονια στην συχνότητα 64 απο Δερβενοχωρια (τώρα πλέον ανήκει στο mega)
Στην επίσημη σελίδα τους δίνουν σήμα για την Κ.Ευβοια την συχνότητα 23 απο Αταλάντη,ομως ειναι αδυνατον να έχουμε σήμα απο Αταλάντη στην Κ.Ευβοια.
Η συχνότητα 49 απο Αλατσατα (ΒΑΘΡΟΒΟΥΝΙ) Κ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ καλύπτει το 10% του κέντρου της πόλης μόνο.
Απο Πάρνηθα πλέον δεν υπάρχει καμμια συχνότητα για το STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Αντίθετα ο ανταγωνιστής του, το ΕΝΑ επισης απο Λαμία, εκπέμπει αρκετά καλά απο την συχνότητα 54.
Γνωρίζεται γιατι δεν εκπέμπει το STAR?? πιστεύεται οτι με την ψηφιακή ''ΠΑΡΝΗΘΑ'' θα το βλέπουμε στην Εύβοια?
Να πάρει άδεια το STAR Κ.Ε για να βγει ψηφιακά από Πάρνηθα,είναι λιγάκι δύσκολο.Διάβασα σε άλλο σου post ότι κάποτε είχες λήψη του STAR Κ.Ε από Χλωμό.Αν είναι εφικτό γύρισε την κεραία σου προς Χλωμό και δες αν ''βγάζεις" τα ψηφιακά της Netmed-ΕΡΤ στην 38.Αν ναι τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όταν γίνουν ψηφιακά τα 2 Κ.Ε(Πάρνηθα-Χλωμό),γιατί δεν θα έχουν κοινές συχνότητες μεταξύ τους!Οπότε με 2 κεραίες θα κάνεις την δουλειά σου(εγώ την έχω ήδη έτοιμη αυτήν την εγκατάσταση και θα προσθέσω και άλλη μια κεραία προς Πήλιο).