Εχω βαλει κατα καιρους διασπαρτες εικονες απο τα καναλια της Λιχαδας αλλα σκεφτηκα να κανω μια φωτο-αναφορα ωστε να ειναι συγκεντρωμενες εδω ολες οι φωτο!
ΕΤ1(12VHF) Πανευκολη και τελεια ληψη!απ'τα πιο δυαντα της Λιχαδας!
ΝΕΤ(27UHF) Επισης πανισχυρο σημα με μοναδικο προβλημα αυτο που βλεπετε στην εικονα!ειναι
stereo οπως εχω ξαναγραψει,οποτε σκεφτομαι μηπως ειναι αντιστοιχο με το προβλημα του MEGA απο Φιλιππειο που εχει αναφερει ο mcelliot_g!
ΕΤ3(49UHF) Πολυ δυνατο σημα επισης!αν δεν υπηρχαν οι παρεμβολες απο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ Πηλιου θα ειχε τελεια εικονα!
MEGA(48UHF) Πανισχυρο σημα επισης!οι οποιες παρεμβολες που εχει κατα καιρους ειναι μαλλον απο τον ALPHA Σωρου!Ειναι το μοναδικο καναλι που αναμεταδιδεται μεσω του Πηλιου(31UHF).Ολα τα αλλα ειναι μεσω nova!
ΑΝΤ1(52UHF) Τα λογια ειναι περιττα!
το εχω πει πολλες φορες οτι εχει το πιο δυνατο σημα απο Λιχαδα!!
STAR(42UHF) Πολυ δυνατο σημα και αυτο!ευτυχως εκει που εχω την κεραια μου,εχω απομονωσει το Πηλιο γιατι αλλιως τα ψηφιακα ''χιονια'' θα ηταν παρα πολλα!
ALPHA(37UHF) Εχω καταφερει να εξαφανισω εντελως τις παρεμβολες του Θεσσαλια απο Πηλιο,αλλα τις τελευταιες μερες υπαρχουν παντα λιγες παρεμβολες!υποψιαζομαι οτι κατι εχει πειραξει ο ALPHA!με κλειστο το Θεσσαλια φυσικα πιανει καμπανα!!
ΣΚΑΙ(34UHF) Πολυ δυνατο σημα!δεν αντιμετωπιζει κανενα ιδιαιτερο προβλημα,αφου η συχνοτητα ειναι καθαρη απο παρεμβολες!
ΤΗΛΕΑΣΤΥ(33UHF) Πολυ καλο σημα!απλα δεν το εχω πιασει ποτε ''γυαλι''!!
902(53UHF) To ASTRA εχει να φανει πολυυυυυ καιρο στην 53UHF και αν κρινω απο το σημα του 902,μαλλον το 902 εκτοπισε το ASTRA και πλεον εκπεμπει και απο τη Λιχαδα!παντως το 902 πρεπει να εχει πολυ καλο δικτυο αναμεταδοτων,εχει γεμισει ολη την Ελλαδα!το σημα του ειναι παρα πολυ καλο αν και εχει ψηφιακα ''χιονια'' απο το Πηλιο!
ΕΝΑ Κ.Ε(51UHF) Αρκετα καλο σημα!ευτυχως καταφερνει και υπερισχυει του ASTRA απο Πηλιο!το μονο προβλημα η ποιοτητα της εικονας που σχεδον παντα εχει καποιο προβλημα(οχι λογω παρεμβολης δηλαδη).
STAR K.E(55UHF) Πολυ δυνατο σημα με μονο μειονεκτημα τις αυξομειωσεις στο σημα του κατα τη διαρκεια της ημερας!δηλαδη εκει που παιζει καμπανα ξαφνικα μειωνεται το σημα και μετα απο αρκετη ωρα επανερχεται στα κανονικα του επιπεδα!δεν προκειται για ψηφιακα ''χιονια'' αλλα για μειωση της ισχυος,αφου οταν συμβαινει αυτο γεμιζει παρεμβολες απο το πανισχυρο ΤΗΛΕΑΣΤΥ Σωρου!
Οπως βλεπετε μοναδικος απων απο τη Λιχαδα,το
ALTER!!!