Τηλεοπτικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ (Λιχάδα, Στύρα, Χαλκίδα, Κύμη)
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 20:11
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ (Λιχάδα, Στύρα, Χαλκίδα, Κύμη)  (Αναγνώστηκε 88704 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος culturetv

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.geocities.com/culturetelevision/
Υπάρχει κάποιος φίλος να μας βοηθήσει με τις συχνότητες (τηλεοπτικό χάρτη) και τους σταθμούς της Χαλκίδας και γενικότερα της Εύβοιας?

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Τρι 23 Ιαν 2007, 18:34 »
Η εύβοια,  έχει μια  γεωγραφική ιδιομορφία...
Η Βόρεια & Βόρειο-Ανατολική Εύβοια πιάνει από Πήλιο, η Βόρειο-Δυτική από Λαμία & Πήλιο, η Κεντρικοδυτική από Πάρνηθα, η Νότιοδυτική από Πάρνηθα και Υμηττό...  Υπάρχουν και μικρά τοπικά κέντρα - αναμεταδότες, όπως η Ριτσώνα, το μαντούδι, κ.α. Δύσκολα μπορείς να κάνεις χάρτη συχνοτήτων για την Εύβοια.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Σημερα βρηκα χρονο και επαιξα λιγο με την κεραια μου!Τη γυρισα λοιπον προς τη Λιχαδα Ευβοιας.Τα αποτελεσματα ειναι:
27 ΝΕΤ(τελεια)
30 ΝΕΤ(οχι καμπανα)
33 ΤΗΛΕΑΣΤΥ(τελεια)
34 ΣΚΑΙ(τελεια)
37 ALPHA(τελεια,αν και παρεμβαλλεται ελαφρως απο το Θεσσαλια TV!)
39 STAR CHANNEL(ισα που διακρινεται,ισως δεν εκπεμπει απο εκει?)
42 STAR CHANNEL(τελεια,απο εκει τελικα προερχονταν οι παρεμβολες στο ΣΠΟΡ+)
48 MEGA(τελεια)
49 ET3(τελεια)
51 ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(τελεια)
52 ΑΝΤ-1(τελεια)
53 ASTRA(οχι καμπανα,λογω των ψηφιακων απο Πηλιο)
55 STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(τελεια)

Εχεις παρατηρησει κανεις αλλος την εκπομπη του STAR στη συχνοτητα 42?Ειναι σιγουρα καινουρια,και μαλλον αναμεταδιδεται απο τη NOVA,γιατι εχει καθυστερηση σε σχεση με το 58(Πηλιο).Πως γινεται ομως,αφου και το 58 ειναι απο NOVA?

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Δευ 11 Ιουν 2007, 22:30 »
Δεν ξέρω πως και γιατί, το 58 πάντως (Πήλιο) δεν είναι πάντα NOVA ούτε πάντα LINK. Το αλλάζουν συχνά-πυκνά και δεν έχω καταλάβει το γιατί, πάντως ο αναμεταδότης κάνει μια ελαφρά σκιά και στις δύο περιπτώσεις! Αν θέλεις να το αναλύσουμε ας το κάνουμε στο τόπικ του Πηλίου για να μην βγούμε off topic και εδώ.

Πάντως ορισμένα κανάλια από το συγκεκριμένο Κέντρο εκπομπής είναι πραγματικά πολύ δυνατά. Ειδικά τον ΑΝΤ1 στα 52 τον έχω πιάσει κρύσταλλο, όπως δεν το χω πιάσει ποτέ από Πήλιο. Μόνο που η λήψη που κάνω από Εύβοια είναι προσωρινή (δε ξεπερνάει τη 1 ώρα συνήθως) αλλά συχνή, αρκετές φορές την εβδομάδα. Όταν έρχεται σήμα από Λιχαδα, τα κανάλια από το Πήλιο γεμίζουν χιονάκια. Και όλα αυτά χωρίς να κουνήσω τη κεραία.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Δευ 11 Ιουν 2007, 22:38 »
Εκανα post στο αλλο θεμα!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Δευ 11 Ιουν 2007, 23:36 »
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΛΙΧΑΔΑΣ
(απο το topıc
12 VHF ET-1 (Teletext/Mono)
27 UHF NET (Teletext/Mono)  
33 UHF ΤΗΛΕΑΣΤΥ(Mono)
34 UHF ΣΚΑΙ(Stereo/16-9)
37 UHF ALPHA(Teletext/Stereo)
48 UHF MEGA(Teletext/Stereo)
49 UHF ET-3(Teletext/Stereo)  
51 UHF ENA Λαμίας(Mono)
52 UHF ANTENNA(Telet/Stereo)
55 UHF STAR Κεντρικής Ελλάδας

Μία επιφύλαξη εχω για το Astra που εκπεμπει στο 53 uhf,αν και αυτο είναι απο τη Λιχάδα η απο Σποράδες.
Τελος το Star απο το 42 που αναφερετε ίσως να είναι απο Πάρνηθα.
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Δευ 11 Ιουν 2007, 23:43 »
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
Το STAR εκπεμπει μεν απο Παρνηθα στα 42(παλια ειχα κανει ληψη του) αλλα το συγκεκριμενο ειναι απο Λιχαδα(ή καπου εκει κοντα!) γιατι οπως αναφερω το πιανω τελεια με την κεραια γυρισμενη προς τα εκει.Επισης,εχει γυρω στις 2 εβδομαδες που αρχισε να εκπεμπει...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Δευ 11 Ιουν 2007, 23:52 »
Παράθεση από: "marios1234"
Το STAR εκπεμπει μεν απο Παρνηθα στα 42(παλια ειχα κανει ληψη του) αλλα το συγκεκριμενο ειναι απο Λιχαδα(ή καπου εκει κοντα!) γιατι οπως αναφερω το πιανω τελεια με την κεραια γυρισμενη προς τα εκει.Επισης,εχει γυρω στις 2 εβδομαδες που αρχισε να εκπεμπει...

Σωστά μπορεί να είναι απο κει μια και δεν είχε αναμεταδότη στο συγκεκριμενο σημειο.
Αν σου είναι ευκολο τσεκαρε και το Αstra στο 53.
Τέλος θα ήθελα να ενημερωσω τους διαχειριστές οτι μια συνενωση με το topıc τηλ.τοπιο στον Αγ.κων/νο Λοκριδος Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
πιστευω οτι θα ηταν καλύτερα μια και εκει γινεται εκτενη αναφορα για το εν λόγω κεντρο εκπομπης.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Τρι 12 Ιουν 2007, 00:03 »
Το ASTRA στο 53 το θυμαμαι παλια να παινει ΤΕΛΕΙΑ ακομη και με την κεραια να ''κοιταει'' Πηλιο.Ξαφνικα ομως σταματησε να εκπεμπει,και οταν επανηλθε ειχε χαμηλοτερη ισχυ.Οταν γυριζω την κεραια προς τη Λιχαδα λοιπον,το πιανω αρκετα καλα αλλα λογω των ψηφιακων απο Πηλιο,υπαρχει παραμορφωση.Απ'τις Σποραδες δεν νομιζω να ειναι.Εγω σκεφτομουν μηπως στα 51 ειναι απο Σποραδες,αλλα διαβασα στο forum οτι ειναι απο Πηλιο...

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Τρι 12 Ιουν 2007, 00:09 »
to Astra sto 53 έρχεται απο κάπου απ την Έυβοια αλλά πέφτει το Πήλιο πάνω του. Αρκετές φορές που το έχω ψάξει με φορητή tv δεν μου ρθε ΠΟΤΕ καλύτερα μόνο με χιονάκια πάνω του.
Όσο για το STAR που λαμβάνεται στην εν λόγω περιοχή απο το 42 ΚΑΙ στο 43 είναι το ίδιο μόνο που η 42 έρχεται απο Πάρνηθα (Λήψη απο Στυλίδα Λαμίας)

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Τρι 12 Ιουν 2007, 00:13 »
Παράθεση από: "PilGalanis"
Όσο για το STAR που λαμβάνεται στην εν λόγω περιοχή απο το 42 ΚΑΙ στο 43 είναι το ίδιο μόνο που η 42 έρχεται απο Πάρνηθα (Λήψη απο Στυλίδα Λαμίας)
Δηλαδη στο 43 απο που εκπεμπει?Δεν καταλαβα... :D

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τρι 12 Ιουν 2007, 11:56 »
Η 43 του STAR απο τον πομπό της Λαμίας Δάμαστα. Στην ίδια περιοχή εκπέμπει και ΣΚΑΙ στο 24.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Σαβ 16 Ιουν 2007, 12:13 »
Να ρωτησω κατι?Αν καποια περιοχη εχει αποκλειστικα ληψη απο Λιχαδα Ευβοιας,δε βλεπει ALTER?Δυστυχως,οσες αναζητησεις κι αν εχω κανει τα εχω βρει ολα(προσφατα ΣΚΑΙ και ΣΤΑΡ) αλλα ΑΛΤΕΡ πουθενα!!!Και εννοειται πουθενα στα UHF η ΕΤ-1!Γιατι την εχουν τοσο στην απ'εξω?Το λεω αυτο,γιατι ουτε απο Πηλιο ειναι δυνατη η ληψη της(υπαρχει σχετικο θεμα)...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Τρι 26 Ιουν 2007, 17:06 »
Να ρωτησω κατι?Αν καποια περιοχη εχει αποκλειστικα ληψη απο Λιχαδα Ευβοιας,δε βλεπει ALTER?Δυστυχως,οσες αναζητησεις κι αν εχω κανει τα εχω βρει ολα(προσφατα ΣΚΑΙ και ΣΤΑΡ) αλλα ΑΛΤΕΡ πουθενα!!!Και εννοειται πουθενα στα UHF η ΕΤ-1!Γιατι την εχουν τοσο στην απ'εξω?Το λεω αυτο,γιατι ουτε απο Πηλιο ειναι δυνατη η ληψη της(υπαρχει σχετικο θεμα)...

Eχεις δίκιο φίλε Μάριε,όντως το Αλτερ δεν υπάρχει απο Λιχαδα.Ισως το κανάλι να διαθετει ισχυρο πομπο σε κοντινο βουνό ετσι ωστε να μην απαιτειται η εγκατασταση αναμεταδοτη εκει.Για παραδειγμα τις αναγκες της γυρω περιοχής μπορει να καλυπτει καποιος αναμεταδοτης στα Δυο Βουνα η τη Δαμαστα γατι οχι και ο πανισχυρος πομπος του Χλωμου στο 66.Ολα αυτα βεβαια είναι υποθετικά.
 Τέλος οσον αφορά την ΕΤ1 θα ήθελα να σου θυμίσω οτι αρκετοι  που κάνουν λήψη του καναλιου εδω στη Θηβα  απο Παρνηθα τη λαμβάνουν στο καναλι 11 μια και ο πομπος των uhf ειναι τόσο αδύναμος που με το ζόρι φτάνει Σχηματάρι.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τετ 27 Ιουν 2007, 03:33 »
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι για να κανει καποιος αξιοπρεπη ληψη της ΕΤ1,χρειαζεται οπωσδηποτε κεραια vhf.πιστευω οτι πρεπει να επεκτεινουν και την ΕΤ1 και οχι συνεχως τη ΝΕΤ!Μαλλον η ψηφιακη εκπομπη των κρατικων θα λυσει το προβλημα.παντως το κεντρο εκπομπης της Λιχαδας(τωρα που εμπλουτιστηκε κιολας) εχει γινει μια καλη εναλλακτικη λυση για κυρια ληψη.μαλιστα πριν απο μερικες μερες ο alpha απο Πηλιο ειχε προβλημα στον ηχο,και επειδη ηθελα να παρακολουθησω μια εκπομπη,γυρισα την κεραια μου προς τη Λιχαδα και ευτυχως ολα ηταν ok.τωρα για ενα καναλι(alter) δε χαθηκε κι ο κοσμος.απ'την αλλη ομως,επηρεαζει πολυ και τη ληψη απο Πηλιο.ετσι,ειναι σχεδον αδυνατον να παρακολουθησεις το Θεσσαλια tv(λογω alpha),το Τηλεαστυ(λογω ΕΤ3) και το ΣΠΟΡ+(λογω star)...οχι τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη!αλλωστε το ΣΠΟΡ+ το πιανω ψηφιακα.sorry αν σας κουρασα...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Πεμ 12 Ιουλ 2007, 19:03 »
Επιβεβαιώνεται και επίσημα ο αναμεταδότης του Star στο δίαυλο 42 απο Λιχάδα.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Τετ 25 Ιουλ 2007, 18:18 »
[ι και ο πανισχυρος πομπος του Χλωμου στο 66.
πονεμενη ιστορια...εαν εισαι απεναντι απο Χλωμο μπαινει το ΜΕGA απο
Παρνηθα στο 66 και χωρια την παρεμβολη που κανει στην εικονα ,ο ηχος ειναι μονο του MEGA
Η μονη λυση για να δεις ειναι με κεραιες χαμηλου gain και εως 2 τηλεορασεις
οχι ενισχυτης!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Πεμ 26 Ιουλ 2007, 03:28 »
Η να βάλεις κεράιες πλέγματα που απομονώνουν την πάρνηθα, με την ελπίδα οτι αυτή δεν ανακλάται πάνω σε κανα βουνό για να γυρίσει απο την ιδια κατευθυνση με το πήλιο.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Κυρ 10 Φεβ 2008, 02:10 »
Με την παραμικρή κακοκαιρία κόβεται η αναμετάδοση της ΝΕΤ στο 27 που είναι μέσω νόβα.Για αρκετή ώρα βλέπαμε τη μπάρα του δέκτη και τώρα σταμάτησε ο πομπός.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοουσαν όταν μου έλεγαν
οι τεχνικοί της ΕΡΤ ότι αποφευγουν της δορυφορικές αναμεταδόσεις.Τα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν τέτοια συχνά προβλήματα,άραγε?

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:39 »
Με την παραμικρή κακοκαιρία κόβεται η αναμετάδοση της ΝΕΤ στο 27 που είναι μέσω νόβα.Για αρκετή ώρα βλέπαμε τη μπάρα του δέκτη και τώρα σταμάτησε ο πομπός.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοουσαν όταν μου έλεγαν
οι τεχνικοί της ΕΡΤ ότι αποφευγουν της δορυφορικές αναμεταδόσεις.Τα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν τέτοια συχνά προβλήματα,άραγε?

Ποιος το λεει οτι δεν εχουν; Παρακολουθησες Αντ1 καθολου τις προαλλες με τον αερα; Ολο σπασιματα εκανε η εικονα. Ξεχνας τη μαυριλα του Αλτερ, ή την μεχρι πριν καιρο απαραδεκτη εκπομπη του Σκαϊ; Μήπως τα τοπικα ειναι σε καλυτερη μοίρα; Το ΕΝΑ και το ΣΤΑΡ και το Ε τις μισες μερες του χρονου βλεπονται; Για του λογου το αληθες ο Σκαι τωρα ειναι εκτος το ιδιο και ο 902 και ολα αυτα με 3 ποντους χιονι στο Χλωμο.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #20: Κυρ 10 Φεβ 2008, 19:46 »
Παράθεση από: "NIKOSP"

Ποιος το λεει οτι δεν εχουν; Παρακολουθησες Αντ1 καθολου τις προαλλες με τον αερα; Ολο σπασιματα εκανε η εικονα. Ξεχνας τη μαυριλα του Αλτερ, ή την μεχρι πριν καιρο απαραδεκτη εκπομπη του Σκαϊ; Μήπως τα τοπικα ειναι σε καλυτερη μοίρα; Το ΕΝΑ και το ΣΤΑΡ και το Ε τις μισες μερες του χρονου βλεπονται; Για του λογου το αληθες ο Σκαι τωρα ειναι εκτος το ιδιο και ο 902 και ολα αυτα με 3 ποντους χιονι στο Χλωμο.

Βρε Νίκο αναφέρομαι στο κεντρο εκπομπής της Λιχάδας.Τα προβλήματα των ιδιωτικών καναλιών εκει μοιάζουν σαν σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις συχνές διακοπές της Νετ.Οι φίλοι απο τις γύρω περιοχές ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ....
 Οσον αφορά το δικό μας κ.ε. το Χλωμό τα προβλήματα εκεί έχω την εντύπωση ότι τα περιγράφω λεπτομερώς στο τοπικ της λήψης στη Βοιωτία και είμαι απο τους πρώτους που το αναφέρω και στα αντίστοιχα κανάλια...

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Σαβ 23 Φεβ 2008, 18:11 »
Η ΝΕΤ απο Λιχαδα δειχνει εικονα αλλα απο μεσα ακουγεται(πολυ χαλια)...το δευτερο προγραμμα της ΕΡΑ!!!! :shock:

Παντως το εχω πει και θα το ξαναπω.Σαν το σημα του ΑΝΤ1 απο Λιχαδα δεν εχω ξαναδει!εκτος απο τη ισχυ του,ειναι πεντακαθαρο και σαν ποιοτητα εικονας!Αν και η τροφοδοτηση γινεται απο NOVA,που δεν εχει και HD οπως γνωριζουμε... :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Τετ 27 Φεβ 2008, 01:48 »
Η ΝΕΤ απο Λιχαδα δειχνει εικονα αλλα απο μεσα ακουγεται(πολυ χαλια)...το δευτερο προγραμμα της ΕΡΑ!!!! :shock:

Παντως το εχω πει και θα το ξαναπω.Σαν το σημα του ΑΝΤ1 απο Λιχαδα δεν εχω ξαναδει!εκτος απο τη ισχυ του,ειναι πεντακαθαρο και σαν ποιοτητα εικονας!Αν και η τροφοδοτηση γινεται απο N0V@,που δεν εχει και HD οπως γνωριζουμε... :lol:  :lol:

Επειδη συστεγαζονται οι ραδιοφωνικοι με τους τηλεοπτικους αναμεταδότες κάποιο μπλέξιμο θα χει γίνει.
Οσο για τον Αντ1,για την ποιότητα πιστευω ότι απο Χλωμο τα χρώματα είναι ελαφρώς καλύτερα.Για την ισχύ ουδεμια αμφιβολία,αφού ταπώνει την ΕΤ3 απο το 52 της Παρνηθας.Οταν ξεκινήσει απο κει η ψηφιακή να δούμε τι θα γίνει......

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Τετ 19 Μαρ 2008, 21:16 »
Παιδια ειμαι συμφωνος με τον Sat4fun ως προς της μεταδοσεις, κατα κυριο λογο η ευβοια τροφοδοτηται απο Παρνηθα, Υμμητο, Πηλιο (Κυριως οι περιοχες που βλεπουν τον ευβοικο κολπο). Εγω ομως θα σας πω οτι μενω κοντα στην Κυμη οπου δυστυχως το Ορος διρφυς κοβει στα δυο το νησι αποκοπτοντας αποτελεσματικα τα σηματα απο νοτο και δυση. Σε εκεινη την περιπτωση υπαρχει το ορος ΟΧΘΟΝΙΑ οπου μεταδιδονται τα μεγαλυτερα καναλια με εξαιρετικη ποιοτητα σηματος πανω σε εντελως αδειες συχνοτητες.

Συγκεκριμενα οι συχνοτητες διαμορφωνονται ως εξης:

ET1      VHF 08  Οχθονια
ET1      UHF 56  Κυμη
ET1      UHF 59  Οχθονια
ΕΤ3      UHF 39  Οχθονιά
ALTER  UHF 57  Κυμη
ANT1    UHF 38  Οχθονια
ΑΝΤ1    UHF 64  Κυμη
MEGA   UHF 25  Οχθονια
MEGA   UHF 62  Κύμη
NET      UHF 26  Κυμη
NET      UHF 36  Οχθονια
ALPHA  UHF 42  Οχθονια
ALPHA  UHF 66   Κυμη
STAR    UHF 32  Οχθονια
STAR    UHF 60  Κύμη

Αξιζει να σημιωθει πως και η Κυμη εχει αναμεταδοτες τοπικους δημοτικους χωρις επισημη αδεια λειτουργιας για της αναγκες καλυψης περιοχων που βρισκονται πισω απο αυτην οπως Μετοχι, Χιλιαδου, Σπροπονες, Βιταλα.
Εγω βρισκομαι στο χωριο Βρυση οπου δυστυχως καθαρο τοπιο εχω μονο προς οχθονια (ανατολη). Προς την Κυμη παρεμβαλει το υψωμα του οξυλιθου κανοντας ετσι να ερχονται τα καναλια με λιγα χιονια. Εχω 2 UHF περισοτερο ως βοηθητικη ληψη αφου τα ιδια καναλια (εκτος ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3) ερχονται και απο της δυο κατευθυνσεις. Σε κακοκαιριες οι μεταδοτες ειδικα της κυμης πεφτουν (δουλευουν με Νοβα). Παντος μεχρι το προηγουμενο χωριο Μονοδρι το σημα απο παρνηθα εχετε εστω και εξασθενημενο οπως επισης το ιδιο σημβαινει και στο κεφαλοχωρι Κονιστρες λογο υψομετρικης θεσης.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Τετ 19 Μαρ 2008, 23:00 »
Εδω και 2 εβδομαδες περιπου εχει σταματησει να εκπεμπει το ASTRA στο 53,και στη θεση του πιανω...902!απο Λαμια ειναι αυτο?παντως πιανει πολυ καλα!!!ειναι οριστικη η διακοπη του αραγε?

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Παρ 21 Μαρ 2008, 00:35 »
Στα VHF στο 12 απο Ευβοια ,τωρα με τις διακοπες,απο κατω εμφανιζοταν
η ΕΤ 3.
Ξερει κανεις απο που εκπεμπει?Γιιατι κανει γραμμες οριζοντιες στο 12 ...

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Παρ 21 Μαρ 2008, 00:42 »
Το πιο πιθανο ειναι να ερχονται απο Παρνηθα!που μενεις?

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Δευ 24 Μαρ 2008, 00:51 »
Απεναντι απο τα Καμμενα..
και μια ερωτηση,σου ερχεται καθολου επιγεια ψηφιακη απο παρνηθα στο 48?

Αποσυνδεδεμένος albisat

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Τετ 26 Μαρ 2008, 01:18 »
Στο 53  ο 902 μαλλον απο Λιχαδα ...

Αποσυνδεδεμένος dghnews

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: Χαλκίδα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Τετ 9 Απρ 2008, 02:19 »
Για την πόλη της Χαλκίδας με λήψη από το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθα και το τοπικό κέντρο εκπομπής στην Χαλκίδα έχουμε :
VHF:
07 MEGA
08 FILMNET
09 SUPERSPORT
11 ET1
12 ET3

UHF:
21 ALPHA
22 E TV (EYBOIA TV) (ΤΟΠΙΚΟ)
24 ALTER
26 MEGA
27 EUROSPORT
28 902 TV
30 ΣΚΑΙ
31 SPACE (ΤΟΠΙΚΟ)
33 ALPHA
34 NET
36 ΚΑΝΑΛΙ 10
37 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
39 ET3
40 ALPHA
41 CNN
42 STAR
43 ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ
44 ET1
45 ANT1
46 ΣΚΑΙ
48 ERT DIGITAL
49 STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΛΑΜΙΑΣ)
50 CHANNEL 9
51 SMART
52 ET3
55 ΚΑΝΑΛΙ 10
56 ΕΤ1
57 ΤΗΛΕΦΩΣ
58 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
59 ENA TV (ΛΑΜΙΑΣ)
60 0-6 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
62 ALTER
66 MEGA
67 EXTRA 3
69 MAGIC TV
69 HIGH

Να σημειώσω ότι υπάρχει διακοπή λήψης (πιθανόν προσωρινή) από σήμερα αργά το βράδυ της ΕΤ1 από τις συχνότητες 11 VHF και 44 UHF.

* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)