0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελος το Star απο το 42 που αναφερετε ίσως να είναι απο Πάρνηθα.
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"Τελος το Star απο το 42 που αναφερετε ίσως να είναι απο Πάρνηθα.Το STAR εκπεμπει μεν απο Παρνηθα στα 42(παλια ειχα κανει ληψη του) αλλα το συγκεκριμενο ειναι απο Λιχαδα(ή καπου εκει κοντα!) γιατι οπως αναφερω το πιανω τελεια με την κεραια γυρισμενη προς τα εκει.Επισης,εχει γυρω στις 2 εβδομαδες που αρχισε να εκπεμπει...
Όσο για το STAR που λαμβάνεται στην εν λόγω περιοχή απο το 42 ΚΑΙ στο 43 είναι το ίδιο μόνο που η 42 έρχεται απο Πάρνηθα (Λήψη απο Στυλίδα Λαμίας)
Να ρωτησω κατι?Αν καποια περιοχη εχει αποκλειστικα ληψη απο Λιχαδα Ευβοιας,δε βλεπει ALTER?Δυστυχως,οσες αναζητησεις κι αν εχω κανει τα εχω βρει ολα(προσφατα ΣΚΑΙ και ΣΤΑΡ) αλλα ΑΛΤΕΡ πουθενα!!!Και εννοειται πουθενα στα UHF η ΕΤ-1!Γιατι την εχουν τοσο στην απ'εξω?Το λεω αυτο,γιατι ουτε απο Πηλιο ειναι δυνατη η ληψη της(υπαρχει σχετικο θεμα)...
Με την παραμικρή κακοκαιρία κόβεται η αναμετάδοση της ΝΕΤ στο 27 που είναι μέσω νόβα.Για αρκετή ώρα βλέπαμε τη μπάρα του δέκτη και τώρα σταμάτησε ο πομπός.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοουσαν όταν μου έλεγανοι τεχνικοί της ΕΡΤ ότι αποφευγουν της δορυφορικές αναμεταδόσεις.Τα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν τέτοια συχνά προβλήματα,άραγε?
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"Με την παραμικρή κακοκαιρία κόβεται η αναμετάδοση της ΝΕΤ στο 27 που είναι μέσω νόβα.Για αρκετή ώρα βλέπαμε τη μπάρα του δέκτη και τώρα σταμάτησε ο πομπός.Τώρα καταλαβαίνω τι εννοουσαν όταν μου έλεγανοι τεχνικοί της ΕΡΤ ότι αποφευγουν της δορυφορικές αναμεταδόσεις.Τα ιδιωτικά γιατί δεν έχουν τέτοια συχνά προβλήματα,άραγε?Ποιος το λεει οτι δεν εχουν; Παρακολουθησες Αντ1 καθολου τις προαλλες με τον αερα; Ολο σπασιματα εκανε η εικονα. Ξεχνας τη μαυριλα του Αλτερ, ή την μεχρι πριν καιρο απαραδεκτη εκπομπη του Σκαϊ; Μήπως τα τοπικα ειναι σε καλυτερη μοίρα; Το ΕΝΑ και το ΣΤΑΡ και το Ε τις μισες μερες του χρονου βλεπονται; Για του λογου το αληθες ο Σκαι τωρα ειναι εκτος το ιδιο και ο 902 και ολα αυτα με 3 ποντους χιονι στο Χλωμο.
Η ΝΕΤ απο Λιχαδα δειχνει εικονα αλλα απο μεσα ακουγεται(πολυ χαλια)...το δευτερο προγραμμα της ΕΡΑ!!!! :shock: Παντως το εχω πει και θα το ξαναπω.Σαν το σημα του ΑΝΤ1 απο Λιχαδα δεν εχω ξαναδει!εκτος απο τη ισχυ του,ειναι πεντακαθαρο και σαν ποιοτητα εικονας!Αν και η τροφοδοτηση γινεται απο N0V@,που δεν εχει και HD οπως γνωριζουμε...