Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Πεμ 14 Νοε 2024, 23:28
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 703555 φορές)

0 μέλη και 79 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Αυτη την ωρα μου ερχεται η ψηφιακη συχνοτητα που εχει το EXTRA, NICKLODEON, HIGH, ATTICA.

Στάλθηκε από το U8800 μου

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ωραία, έχεις και καλό σήμα! Η 63 άφαντη?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Η 63 προς το παρον δεν ερχεται.... :(

Και να υπενθυμισω οτι απεχω......

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Κατι μου λεει για την 63 οτι αν δεν ηταν το ΜΕGA απο Παρνηθα στην 64 θα ερχοταν και αυτη κανονικα. Το οποιο ΜΕGA δεν εκπεμπει κανονικα στα 817 Mhz αλλα στα 815 Μhz. Ετσι παρεμβαλλει την 810 Mhz των ψηφιακων της Digea-local.

Στάλθηκε από το U8800 μου

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Το BODY IN BALANCE θα μεταφερθεί από τον δίαυλο 63 στο 54!

Αποσυνδεδεμένος giovanni81

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Πειραιας,Αθηνα
    • http://athenstvchannels.blogspot.gr/
επιβεβαιωνεται η πληροφορια μεταφορας του body in balance απο το 63 στο 54 της ψηφιακης μεταδοσης του  και απο δελτιο τυπου του zougla.gr

[h3:bp8uay1d][font=Arial,Helvetica,sans-serif:bp8uay1d]Όπως είχε ανακοινωθεί και στις αρχές Οκτωβρίου, το Body in Balance αλλάΖΕΙ... Ο σταθμός και η συχνότητά του αγοράστηκαν από άλλη εταιρεία, που θα εκπέμπει πλέον ενημερωτικό πρόγραμμα αντι του Body in Balance. To Body in Balance θα συνεχίζει όμως να εκπέμπει μέσω της νέας σύστασης (Digea συχνότητα 54) μόνο τις βραδινές ώρες 20.00 μ.μ. - 01.00 π.μ. για τις επόμενες μέρες. Στο WebTV, από σήμερα 22/10/2012 στις 19:00, θα μπορείτε να βλέπετε το πρόγραμμα του Body in Balance 24ώρες το 24ωρο, και πολύ σύντομα και σε συνδρομιτικές πλατφόρμες και άλλα τηλεοπτικά και ιντερνετικά κανάλια.[/font:bp8uay1d][/h3:bp8uay1d]
[font=Arial,Helvetica,sans-serif:bp8uay1d]Οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της Ζούγκλας μεταδίδονται πλέον στη συχνότητα του Body In Balance, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του GR. Δηλαδή το ελληνικό κανάλι, με πλούσιο πρόγραμμα, για τους τηλεθεατές της Αττικής και σταδιακά για την υπόλοιπη χώρα. Η οικογένεια της Ζούγκλας επεκτείνεται για να προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση στους τηλεθεατές. Αυτό που ως τώρα δηλαδή, οι χρήστες του διαδικτύου γνωρίζουν πολύ καλά σε όλο τον κόσμο.[/font:bp8uay1d]

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
To Body in Balance θα μετονομαστεί σε ZOOM και θα μεταδίδει πρόγραμμα του GR που θα αναμεταδίδεται εκτός από το ZOOM και σε άλλους τοπικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα.

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
απο το πρωί έχω παρατηρήσει ενα χαμηλό σήμα στο 65 που δημιουργεί παρεμβολή στο ψηφιακό 65 το βλέπει κανείς άλλος?
...φιλικά, Σταύρος.

• Τακτικό Μέλος
  • **
μαλλον εννοεις στην αναλογικη 65 .Εδω στον πειραια παντως δεν λαμβανουμε τιποτα τετοιο (απο υμηττο ληψη)

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλημερα!!!
Αυτη τη στιγμη υπαρχει ψηφιακη εκπομπη στο καναλι 12 vhf απο αγνωστο κεντρο εκπομπης!!! Εχει τεσσερα προγραμματα με τα ονοματα map 1, program 2, program 3 και program 4. Τα πρωτα δυο προγραμματα δειχνουν εκπομπες με μεντιουμ και τα αλλα δυο ειναι κενα. Η ενταση στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο, ειναι 64% και η ποιοτητα 97%. H vhf κεντρικη κεραια που εχουμε στην ταρατσα, εχω την εντυπωση (χωρις ομως να ειμαι σιγουρος) πως κοιταζει Παρνηθα. Κατι μου λεει παντως πως ειναι τα γνωστα ροζ καναλια που βγαινουν στα vhf και στην s-band, αρα αν και εφοσον ειναι αυτα, ισως να εκπεμπουν απο Ποικιλο οπως εξαλλου αναφερεται και Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε. Παντως τα αναλογικα ροζ καναλια s11 και vhf 12 (το οποιο ομως ειναι κλειστο πανω απο ενα μηνα) τα επιανα παρα πολυ καναλια, σχεδον τελεια, ενω το s 40 το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο, το λαμβανα με παρα πολλα ειδωλα, αλλα αυτο ουσιαστικα εκπεμπει πολυ κοντα στην μπαντα των uhf, και η uhf κεντρικη κεραια που εχουμε, κοιταζει Υμηττο.
Και επειδη μιλαμε με στοιχεια, οριστε και screenshots (με κρυμμενα τα τηλεφωνικα νουμερα φυσικα για ευνοητους λογους)!!!

MAP 1

PROGRAM 2

PROGRAM 3

PROGRAM 4

ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επισης αυτη τη στιγμη παιζουν κανονικα αναλογικα τα ροζ καναλια vhf 8 και vhf 4. Παρεπιπτοντως το vhf 8 το λαμβανω παντα πολυ καλα, ενω το vhf 4 το λαμβανω παντα εντελως χαλια.

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
Σωστός το κανάλι το λαμβάνω και εγώ με μοναδική κεραία uhf προς ΠΑΡΝΗΘΑ !!
btw το νούμερο γράφει από κάτω mediatel ;)

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Λοιπον αυτη τη στιγμη συνεχιζω να λαμβανω τα νεα ψηφιακα στο 12 vhf με τα μεντιουμ, αλλα λαμβανω ταυτοχρονα και αναλογικα το γνωστο ροζ καναλι στη συχνοτητα s 11 με τελεια εικονα το οποιο δειχνει τα γνωστα "εκπαιδευτικα" του προγραμματα. Επομενως η τωρινη ψηφιακη εκπομπη στο 12 vhf, μπορει να μην εχει καμια απολυτως σχεση με τα γνωστα ροζ καναλια που εκπεμπουν στα vhf και στην s-band (s 11, vhf 12 αναλογικο, s 40 κ.λ.π.), και επομενως δεν ξερω απο που μπορει να εκπεμπει το ψηφιακο vhf 12.
Επισης ο γνωστος αναλογικος πειρατης στην 68 uhf με τα μεντιουμ (που επαιζε παλια στην 71 uhf και ειχε βγει και ψηφιακα στην 68 uhf πριν 1-2 μηνες για λιγες μερες μονο) συνεχιζει να εκπεμπει κανονικα αναλογικα στην 68 uhf.

• SatLeo Legend
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!  :clap: Μπορείς μήπως να βάλεις και κάποια screenshots από τα "εκπαιδευτικά" αναλογικά κανάλια (εννοείται σε κόσμια πλάνα  :lol: )?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Βεβαιως!!!! 8-)
Οριστε τα αναλογικα "εκπαιδευτικα" καναλια που εκπεμπουν αυτη τη στιγμη στην Αθηνα και τα λαμβανω (σε σεμνες φασεις φυσικα και με κρυμμενα τα τηλεφωνικα νουμερα για ευνοητους λογους)!!! Συγκεκριμενα ειναι τα "εκπαιδευτικα" καναλια s 11, vhf 8, vhf 4 καθως και το καναλι uhf 68 το οποιο ομως δειχνει μονο μεντιουμ.
Ενω στα καναλια s 11, vhf 8 και uhf 68, η ληψη τους που φαινεται στις φωτογραφιες γινεται απο την κεντρικη κεραια της ταρατσας, στο vhf 4 η ληψη που φαινεται στη φωτογραφια εγινε με την εσωτερικη κεραια που εχω (και ηταν η καλυτερη δυνατη που μπορουσα να εχω), καθως η ληψη του vhf 4 απο την κεντρικη κεραια της ταρατσας ειναι πολυ χειροτερη απο την ληψη που φαινεται στη φωτογραφια.

S 11

VHF 8

VHF 4

UHF 68 (μονο μεντιουμ)

Το 68 uhf εκπεμπει απο Υμηττο, ενω τo s 11 μαλλον απο Ποικιλο. Επισης και το vhf 4 πρεπει να εκπεμπει απο Ποικιλο. Το vhf 8, δεν γνωριζω απο που εκπεμπει.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Αυτη τη στιγμη δεν εκπεμπουν τα ψηφιακα στην συχνοτητα vhf 12, οπως επισης δεν εξεπεμπαν και το απογευμα.
Ελπιζω να επανελθουν συντομα γιατι οπως και να το κανουμε, εχει πλακα η ολη φαση!! 8-)

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Με τη πρωτη βροχη << επανηλθαν >> τα χιονια στο ψηφιακό ATTICA TV !!

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Αλλαγή ονόματος του bib σε zoom στην λίστα των καναλιών.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
και αλλαγή στο λογότυπο.... (εκανα λιγο zoom στην φωτο)

• SatLeo Legend
Χμμμ.... δεν ξέρω τι να πω! Μ' αρέσει και δε μ'αρέσει! Θυμίζει πάντως δορυφορικό παιδικό κανάλι! :silent:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
To Zougla TV έγινε Zoom, Zoo και m. Ζωολογικός κήπος και Μάκης...

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
αυτή την στιγμή το Αttica tv αναμεταδίδει ζωντανα το 4ε! μενει να δουμε πόσες ωρες θα το κανει αυτο...
Αλλά  δυστυχώς παιζει ακόμα με εκεινα τα λευκα χιόνια του λινκ....  αλλα δεν ειναι τωρα τοσο εντονα οσο στην εικόνα που φαινετε ποιο κάτω...

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αυτη την στιγμη εκπεμπει απο Υμηττο στην σuχνοτητα 60 UHF ψηφιακο πακετο καναλιων με 4 καναλια( videoclips, m-tv, telemarketing και astrologia). Oλα ειναι κενα εκτος απο το m-tv που παιζει videoclips .Το ιδιο καναλι αναμεταδιδεται και αναλογικα απο την 25 UHF.
Στον πειραια ερχονται με ισχυ σηματοσ 50% και ποιοτητα 31%.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!
Για οσους δεν το γνωριζουν , χθες το βραδυ αλλα και αυτη τη στιγμη επισης εκπεμπει στην συχνοτητα 60 uhf ενα νεο ψηφιακο πακετο καναλιων, το οποιο γεγονος αναφερθηκε χθες στο θεμα του αναλογικου τηλεοπτικου τοπιου της Αττικης (μπορειτε να διαβασετε εκει περισσοτερες πληροφοριες).
Λοιπον οπως προανεφερε και ο giovanni81 στην 60 uhf παιζουν 4 καναλια με τα ονοματα ( videoclips, m-tv, telemarketing και astrologia). Το m-tv παιζει μουσικα videoclips ενω τα αλλα 3 ειναι κενα.
Στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο, τα λαμβανω μονο με εσωτερικη κεραια με ενταση σηματος 66% και ποιοτητα σηματος 97%, ενω με την εξωτερικη κεντρικη κεραια της ταρατσας του σπιτιου μου που κοιταζει Υμηττο, δεν τα λαμβανω καθολου.
Οριστε λοιπον και το σχετικο video απο τη ληψη των παραπανω καναλιων:

Κατι αλλο που ειπα και χθες στο θεμα του αναλογικου τηλεοπτικου τοπιου της Αττικης, ειναι οτι εχω την υποψια πως η εν λογω ψηφιακη εκπομπη σχετιζεται με 2-3 ροζ καναλια που εδω και χρονια εκπεμπουν αναλογικα στα vhf και στην s-band, τα οποια εχουν εξαφανιστει εδω και λιγες μερες. Δεν ξερω αν οι υποψιες μου θα βγουν αληθινες η οχι, αλλα αν τελικα βγουν αληθινες, θα ηθελα να δωσω μια φιλικη συμβουλη τους υπευθυνους των καναλιων αυτων, αν και εφοσον διαβαζουν την αναρτηση μου, ωστε αν μπορουν να εκπεμψουν ψηφιακα και σε καποια ελευθερη συχνοτητα των vhf. Αυτο το λεω γιατι στην περιοχη μου (Νεος Κοσμος) με κεραια vhf στην ταρατσα στραμμενη προς Παρνηθα, λαμβανα τελεια τα γνωστα αναλογικα ροζ καναλια, ενω η Uhf κεραια της ταρατσας κοιταζει Υμηττο. Οποτε οσοι κατοικοι των Αθηνων κανουν ληψη απο Υμηττο (που απ' οσο ξερω ειναι το 80% των Αθηναιων) δεν θα μπορουν ισως να λαβουν σωστα την ψηφιακη εκπομπη στο 60 Uhf καθως οι κεραιες των uhf θα κοιταζουν Υμηττο, και οχι το κεντρο εκπομπης του 60 uhf (που πιθανον να ειναι το Αιγαλεω, τα Τουρκοβουνια ή η Πεντελη), και επομενως ισως να χασουν μεγαλη μεριδα των πιθανων τηλεθεατων (!!!) αν εκπεμπουν μονο στα Uhf. Εγω προσωπικα, λαμβανα πολυ καλα τα αναλογικα ροζ καναλια στα vhf και στην s-band, γιατι η vhf κεραια κοιταζε Παρνηθα και ισως το κεντρο εκπομπης των ροζ καναλιων να βρισκεται στην νοητη ευθεια (η καπου εκει κοντα παραπλευρως) μεταξυ του σπιτιου μου και της Παρνηθας, επομενως αν βγουν ψηφιακα στην vhf θα τα λαμβανω μια χαρα οπως λαμβανα και τα αναλογικα. Επισης εχω παρατηρησει οτι πολλοι εχουν στραμμενες τις vhf κεραιες τους στις ταρατσες προς Παρνηθα.
Βεβαια απ' την αλλη πλευρα θα μου πειτε, οτι αν καταργηθουν εντελως οι αναλογικες εκπομπες, δεν θα εκπεμπει κανεις στα vhf και ισως ολοι να καταργησουν τις vhf κεραιες. Απλως εγω εκανα μια σκεψη. Οι υπευθυνοι των καναλιων σιγουρα ξερουν καλυτερα!!
Τα ιδια videoclips που δειχνει το ψηφιακο 60 Uhf, παιζουν και αναλογικα στην συχνοτηηα 25 Uhf, αλλα εχω την εντυπωση πως ενω και τα δυο καναλια παιζουν το ιδιο dvd με τα videoclips, το δειχνουν ετεροχρονισμενα (δηλαδη π.χ. το videoclip που δειχνει το ψηφιακο 60 Uhf παιζει μετα απο 10 λεπτα στο αναλογικο 25 Uhf (ο χρονος των 10 λεπτων ειναι υποθετικος).
Ελπιζω αυτη η ψηφιακη εκπομπη να μην εξαφανιστει συντομα οπως και οι ψηφιακες εκπομπες που εγιναν στο 68 uhf και 12 vhf πριν απο λιγο καιρο στην Αθηνα.

Ευχαριστω παρα πολυ!! Καλο βραδυ σε ολους!!

Αποσυνδεδεμένος lef

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Συγνώμη, προτείνεις σε παράνομους σταθμούς, και ειδικά ροζ περιεχομένου, να βελτιώσουν κ να αναβαθμίσουν τα συστήματα τους λόγω μετάβασης;;;;; :shock:

• SatLeo Legend
Ευχαριστούμε fasma για την ΤΕΛΕΙΑ ενημέρωση!  :hail
Αλλά όντως το να κάνεις προτάσεις σε παράνομα κανάλια είναι κάπως τραβηγμένο! :lol:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
fasma αν πάνε σε VHF και μετά μου τρελάνουν τα modulator που έχω ρυθμίσει στα VHF και τρέχω μετά να τα ξαναρυθμίζω ή να τα αλλάξω με άλλης μπάντας, θα σε κυνηγάω μετά!!!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Eπιβεβαιωνω και γω οτι χθες το βραδυ αλλα και αυτη τη στιγμη εκπεμπει ψηφιακο μπουκετο στην συχνοτητα UHF 60 με 4 καναλια , εκ των οποιων μονο το ενα (Μ-ΤV) παιζει ελληνικα video clips . Μενω Νικαια κοντα στο κρατικο και αυτο που μου εκανε και μενα εντυπωση , οπως και στο φιλο που εγραψε πιο πριν , ειναι οτι τα καναλια τα πιανω με εσωτερικη κεραια , ενω οταν συνδεω την κεντρικη το σημα χανει πολυ ..

παραθετω μερικα screenshots   πρωτα απο τον αποκωδικοποιητη  στην τηλεοραση .

και απο  USB DVB-T στικακι στον υπολογιστη μου .

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!!
Λογω υποχρεωσεων, ειδα μολις τωρα τα μηνυματα σας.
Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο το forum και απο τα μελη του, για την παραπανω προτροπη που εκανα στα "ροζ καναλια". Εχετε απολυτο δικιο για αυτα που ειπατε. Οσο για τη συμβουλη που εδωσα, βασικα προτεινα να αλλαξουν τη συχνοτητα τους και θελω να ξερετε οτι την εδωσα επειδη σκεφτηκα καθαρα και μονο απο τεχνικης αποψεως το ολο θεμα. Αλλα τελικα μαλλον δεν ελαβα υπ' οψιν μου οσο θα επρεπε το περιεχομενο των καναλιων που απευθυνομαι!!
Ζηταω συγγνωμη λοιπον για την "γκαφα" που εκανα, και θα ηθελα να ζητησω απο τους υπευθυνους του site αν και εφοσον γινεται, να διαγραφει απο την εν λογω αναρτηση μου το κομματι της συμβουλης.
Ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Δεν πειράζει φίλε fasma...δεν χάλασε ο κόσμος .
Αλλωστε η προσφορά σου στο forum ειναι τέτοια που σου επιτρέπει να κάνεις και μια μικρή γκάφα απο "υπερβάλοντα τεχνικό ζήλο" ! :wtg
Αν παρολα αυτά επιμένεις ...να τα διαγράψω.

Αποσυνδεδεμένος pstratos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2005
Είτε το θέλουμε είτε όχι σε αυτό τον κόσμο δεν είναι όλα ιδεατά. Πάντα θα υπάρχουν και οι κλέφτες και οι παράνομοι και οι πειρατές. Το να κάνουμε τις στρουμφοκάμηλους δεν μας σώζει από αυτούς - ούτε λύνει το πρόβλημα. Ζητούμενο είναι να συμβιώσουμε μαζί τους με τη λιγότερη δυνατή όχληση μέχρι οι αρμόδιοι να επιλυφθουν. Επιδή όμως "στην Ελλάδα ζεις" καλύτερα να συμβουλεύσουμε αυτούς ώστε να ενοχλούν όσο το δυνατον λιγότερο παρά να κάνουμε οτι δεν υπάρχουν

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)