Καλημερα!!!
Αυτη τη στιγμη υπαρχει ψηφιακη εκπομπη στο καναλι 12 vhf απο αγνωστο κεντρο εκπομπης!!! Εχει τεσσερα προγραμματα με τα ονοματα map 1, program 2, program 3 και program 4. Τα πρωτα δυο προγραμματα δειχνουν εκπομπες με μεντιουμ και τα αλλα δυο ειναι κενα. Η ενταση στο σπιτι μου στο Νεο Κοσμο, ειναι 64% και η ποιοτητα 97%. H vhf κεντρικη κεραια που εχουμε στην ταρατσα, εχω την εντυπωση (χωρις ομως να ειμαι σιγουρος) πως κοιταζει Παρνηθα. Κατι μου λεει παντως πως ειναι τα γνωστα ροζ καναλια που βγαινουν στα vhf και στην s-band, αρα αν και εφοσον ειναι αυτα, ισως να εκπεμπουν απο Ποικιλο οπως εξαλλου αναφερεται και Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε. Παντως τα αναλογικα ροζ καναλια s11 και vhf 12 (το οποιο ομως ειναι κλειστο πανω απο ενα μηνα) τα επιανα παρα πολυ καναλια, σχεδον τελεια, ενω το s 40 το οποιο αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο, το λαμβανα με παρα πολλα ειδωλα, αλλα αυτο ουσιαστικα εκπεμπει πολυ κοντα στην μπαντα των uhf, και η uhf κεντρικη κεραια που εχουμε, κοιταζει Υμηττο.
Και επειδη μιλαμε με στοιχεια, οριστε και screenshots (με κρυμμενα τα τηλεφωνικα νουμερα φυσικα για ευνοητους λογους)!!!
MAP 1
PROGRAM 2PROGRAM 3PROGRAM 4
ΚΑΙ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ
Επισης αυτη τη στιγμη παιζουν κανονικα αναλογικα τα ροζ καναλια vhf 8 και vhf 4. Παρεπιπτοντως το vhf 8 το λαμβανω παντα πολυ καλα, ενω το vhf 4 το λαμβανω παντα εντελως χαλια.