Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Παρ 24 Ιαν 2025, 02:46
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 726581 φορές)

0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
:offtopic στρουφοκάμηλος  :lol: :lol: να είσαι καλά φίλε pstratos έχω λιώσει στο γέλιο
:ontopic δεν με χαλάνε οι η πειρατές αντί να γεμίζουν όλες τις μπάντες απο εδω και απο εκει να συνεργαστούν και να βγουν από ένα δυο διαύλους.
Τώρα μάλιστα που τα ψηφιακά κανάλια δεν λαμβάνονται χύμα και πρέπει να κάνεις εσύ την αναζήτηση είναι ακόμα ποιο safe.
Το να τους κρύβεις συνέχεια "κάτω από το χαλί" ή να βάζεις συνέχεια τους pirate busters δε θεωρώ ότι είναι λύση.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παντως, στην ψηφιακη οποιος θελει μπορει να κλειδωσει καποιο καναλι με κωδικο ευκολα, οποτε αυτο θα ηταν μια καλη λυση για οσους εχουν ανηλικα παιδια.
Και οντως θα ηταν καλυτερο να συνεργαστουν και να βγουν μαζι απο 1-2 συχνοτητες. Γιατι αν ανοιγει μονο ενας σε ενα ψηφιακο μπουκετο αφενος θα χρησιμοποιουν περισσοτερες συχνοτητες, αφετερου σε καθε συχνοτητα θα υπαρχει το καναλι του πειρατη αλλα και αλλα τρια κενα καναλια!! Οποτε καλυτερα να βγουν 4 πειρατες μαζι σε ενα ψηφιακο μπουκετο και σε μια συχνοτητα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το να δεις πειρατες σε ενα mux δυσκολο γιατι και αυτοι εκτος του οτι θελουν να κανουν την δουλεια τους με τα τηλεφωνα κλπ σιγουρα θα θελουν να στηνουν μονοι τους τα mux και ο ενας να κοκορευεται στον αλλον οτι εχω καλυτερη καλυψη απο σενα εχω καλυτερες προδιαγραφες κλπ οπως γινεται και με τους ραδιοπειρατες.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ενταξει, αλλα μην τ' αποκλειεις εντελως. Γιατι σε περιοδο κρισης ειμαστε, οποτε ετσι θα μπορουν να μοιραζονται τα εξοδα (ρευματα, πομπους κ.λ.π.) Η ισχυς εν τη ενωσει!!!

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
όπως τα λέει ο fasma. Συνεργάζεσαι και στήνεις σε 2 - 3 σημεία μηχανήματα στην ίδια συχνότητα τηλεχειριζόμενα
και με media players, τα ανοίγεις κατά το δοκούν όταν έχεις πέσει "σήμα" ότι ανεβαίνουν οι pirate busters :lol:.
Το κάθε μηχάνημα το στήνει και διαφορετικός πειρατής οπότε κάνουν και κοντρίδια στην μαστοριά :wink.
Τωρα το conflict στο περιεχόμενο δεν παίζει γιατί ως γνωστόν άμα το ένα έχει βγάλει μόνο το πάνω και το άλλο όλα θα παίζει full ζάπινγκ :P

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
μμμχχχχ. Χαζομάρες. Ενα SFN αιγάλεω-πάρνηθα - υμηττός - τουρκοβουνια -Γεράνια -  αιγινα - λυκαβηττός (!) - Γαλάτσι έπρεπε να πατήσουνε, να μην τους βρίσκει ουτε ο θεός απο που παίζουνε.

:lmao
:lmao :lmao :lmao
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το EURONEWS αυτη τη στιγμη χωρις αναμεταδωση στο ψηφιακο μπουκετο UHF 22 .

Εμφανιζονται μονο μπαρες .....:think:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Για το θέμα του Euronews Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε!!!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ο ψηφιακος πειρατης στην 60 uhf εξεπεμπε προχθες το βραδυ, χθες το μεσημερι και χθες το βραδυ κανονικα με τα ιδια χαρακτηριστικα που ειχαμε προαναφερει, αλλα πλεον με την εσωτερικη κεραια τον λαμβανω με δυνατοτερο σημα (στο Νεο Κοσμο παντα) απο πριν. Συγκεκριμενα ενω πριν απο 10 μερες τον λαμβανα με σημα εντασης 65% τωρα τον λαμβανω με σημα εντασης 74%. Οριστε και καποιες προχθεσινες φωτογραφιες απο τη ληψη του:

Τα αλλα 3 απο τα 4 καναλια του ψηφιακου μπουκετου δεν δειχνουν τιποτα.
Με την εξωτερικη κεραια της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο, δεν ερχεται καθολου.
Οπως το κοβω, υποθετω πως μπορει να εκπεμπει ή απο Ποικιλο ή απο Τουρκοβουνια (αν και εφοσον εκπεμπει απο βουνο βεβαια).

Αποσυνδεδεμένος giovanni81

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Πειραιας,Αθηνα
    • http://athenstvchannels.blogspot.gr/
Νωριτερα σημερα στην ψηφιακη συχνοτητα 60 UHF o ''πειρατης''στην Αττικη  εκπεμπε για πρωτη φορα 3 διαφορετικα καναλια ταυτοχρονα ,τα δυο με videoclips και το τριτο με αστρολογια.Αυτη την στιγμη παντως ειναι off

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Πολυ σωστα, οντως το "πειρατικο" ψηφιακο μπουκετο στην Αθηνα στην 60 uhf πριν λιγες ωρες ειχε προγραμμα στα 3 απο τα 4 καναλια του (Μ-tv, telemarketing, videoclip) ενω το 4ο καναλι (Astrologia) ηταν κενο. Το "M-tv" επαιζε videoclips απο καινουργια τραγουδια (φετινα η περσινα), το "telemarketing" επαιζε τα ιδια ακριβως videoclips απο παλαιοτερα τραγουδια (Πλουταρχο, Βαρδη, Κοτσιρα κ.τ.λ.) που επαιζε μεχρι πριν απο λιγο καιρο το "M-tv" αλλα και το αναλογικο πειρατικο καναλι που ειχε ανοιξει πριν λιγες μερες στην 25 uhf (αληθεια, παιζει ακομα αυτο?) ενω το καναλι "videoclip" ειχε εκπομπη με μεντιουμ.
Παντως απο σημερα το μεσημερι, αρκετες φορες (το ψηφιακο 60 Uhf) ανοιξε και εκλεισε, ενω στην αρχη ειχε προγραμμα μονο το "M-tv" και αργοτερα ανοιξαν τα αλλα. Πριν απο λιγο παντως ηταν κλειστο, τωρα δεν ξερω αν εκπεμπει.
Εβγαλα λοιπον σημερα, σε καποια φαση που ηταν ανοιχτο φωτογραφιες απο τις ληψεις των καναλιων αυτων. Στο καναλι "videoclip" που εδειχνε μεντιουμ, εχω κρυψει φυσικα τον τηλεφωνικο αριθμο για ευνοητους λογους. Η ληψη εγινε με την εσωτερικη κεραια που εχω σπιτι μου, την οποια οταν γυριζω προς βορεια, η ενταση του σηματος φτανει στο 73% και ειναι το καλυτερο δυνατο σημα που μπορω να εχω. Οταν την γυριζω προς δυτικα η ανατολικα, η ενταση του σηματος πεφτει αρκετα (φτανει γυρω στο 60-65%) ενω αν την γυρισω προς νοτια το σημα χανεται τελειως. Με την εξωτερικη κεραια στην ταρατσα, που κοιταει Υμηττο, δεν λαμβανεται τιποτα. Οπως παντα, η ληψη εγινε στο Νεο Κοσμο.

Οριστε λοιπον οι ληψεις:

M-TV

TELEMARKETING

VIDEOCLIP

ASTROLOGIA

Οπως ειπα και πριν, το καναλι "astrologia" ηταν κενο και δεν ειχε προγραμμα.
Παντως, πιστευω προσωπικα οτι το "Μ-tv" της 60 uhf, θα ηταν καλυτερο να αλλαξει ονομα η να αλλαξει το γραμμα "M" του τωρινου ονοματος του με καποιο αλλο, διοτι μπορει να υπαρξει συγχυση με το Mtv Greece αλλα και με το Μακεδονια tv.
Επισης, προσεξτε και κατι αλλο: Πριν απο 1 μηνα περιπου ειχε ανοιξει (για μια μερα μονο) ενα ψηφιακο μπουκετο στη συχνοτητα 12 vhf Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε με 2 καναλια τα οποια επαιζαν μεντιουμ. Λοιπον, αν προσεξετε θα δειτε οτι το ενα απο τα δυο καναλια του τοτε 12 vhf ειχε το ιδιο προγραμμα μεντιουμ και με την ιδια αστρολογο που εδειξε σημερα το καναλι "videoclip" στην 60 Uhf, και μαλιστα δινουν ακριβως τον ιδιο τηλεφωνικο αριθμο (στις φωτογραφιες βεβαια αυτο δεν φαινεται γιατι τον εχω καλυψει). Αρα ειναι πολυ πιθανον το πειρατικο ψηφιακο μπουκετο που ειχε βγει στην 12 vhf τοτε να ειναι το ιδιο που βγαινει τωρα στο 60 Uhf, η να εχει καποια σχεση με αυτο, η μπορει απλα να υπαρχει καποια συνεργασια μεταξυ των σταθμων!!!
Παντως σαν να εχουν αρχισει να επιβεβαιωνονται οι υποψιες μου οτι ο ψηφιακος πειρατης στην 60 uhf εχει καποια σχεση με τους γνωστους αναλογικους πειρατες. Θα δειξει...

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.eeae.gr
Και φυσικά είναι οι ίδιοι. Αυτοί που χρόνια τώρα λύνουν και δένουν στα βουνά και η ΕΕΤΤ κάνει το κορόϊδο. Ποιος ξέρει γιατί....
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!!
Λοιπον, θα κανω ενα update σχετικα με τον ψηφιακο πειρατη που εκπεμπει τις τελευταιες μερες στη συχνοτητα 60 uhf στην Αθηνα.
Χθες το βραδυ αλλα και αυτη τη στιγμη, εχουν προγραμμα και τα 4 καναλια του ψηφιακου μπουκετου στην 60 uhf. Συγκεκριμενα το "M-tv" διαφημιζει κατι προιοντα (τηλεαγορες δηλαδη), το "telemarketing" εχει μουσικα videoclips, και τα καναλια "videoclip" και "astrologia" εχουν εκπομπες μεντιουμ με μια γυναικα αστρολογο και εναν ανδρα αστρολογο αντιστοιχα. Επισης τα καναλια "videoclip" και "astrologia" δειχνουν ακριβως τις ιδιες εκπομπες μεντιουμ και με τα ιδια τηλεφωνικα νουμερα που ειχαν δειξει στις 18-11-2012 τα 2 καναλια που ειχαν ανοιξει ψηφιακα στη συχνοτητα 12 vhf Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και ειχαν κλεισει την ιδια μερα μετα απο λιγες ωρες.
Σας παραθετω λοιπον και μερικες αποδεικτικες φωτογραφιες ληψης τους απο χθες το βραδυ. Αυτη τη στιγμη λειτουργουν κανονικα και τα 4 καναλια του μπουκετου με το ιδιο προγραμμα. Οι τηλεφωνικοι αριθμοι εχουν καλυφθει για ευνοητους λογους!!!

M-TV

TELEMARKETING

VIDEOCLIP

ASTROLOGIA

[left:3eweun1r]Και η ληψη της συχνοτητας στο Menu!!![/left:3eweun1r]

Αποσυνδεδεμένος giovanni81

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Πειραιας,Αθηνα
    • http://athenstvchannels.blogspot.gr/
Απο χθες το απογευμα το ΖΟΟΜ παιζει με πολλα προβληματα,χανεται η εικονα και εμφανιζονται μπαρες ,πολλα χιονια,παγωμα εικονας και ηχος απο με παρασιτα απο ραδιοφονικο σταθμο...

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
οντως...εφτασε στα επιπεδα εικονας του αττικα...
καποιο λινκ θα χαλασε...

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Δεν έχει δικό του πομπό! Εκπέμπει μέσω Digea μαζί με τα 0-6TV, MAD, MTV, SPORT TV και SUNNY από τον ίδιο πομπό ψηφιακά σε SFN από Υμηττό κι Αίγινα!

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Το ξέρω Αργύρη αυτό, κάτι εχει ξερυθμιστεί ίσως!
Αργύρη χρόνια πολλά!
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Γιώργο με λένε... :D

Χρόνια Πολλά!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αυτη τη στιγμη ο ψηφιακος πειρατης της UHF 60 σε πληρη προγραμμα και των 4 καναλιων !!

Ειδικα το καναλι M-TV παρουσιαζει συνεχως απιστευτα προιοντα telemarketing , εντελως αγνωστα , τα οποια μπορει να τα αγορασει καποιος τηλεφωνοντας σε σταθερο Θεσσαλονικης !! Ενδεικτικα προιοντα που παρουσιαζονται ειναι : κρεμες , βεντουζες , μαξιλαρια, κουβερτες, ως και καψουλες απο χόνδρο καρχαρια !!!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Το τηλ που δίνει ειναι 264 στο τέλος ε; Έχει κάποια σχέση με εταιρία απο την Θεσσαλονίκη σίγουρα γιατι κατά κάποιους καιρούς διαφημίζουν κι εδώ σε θεσσαλικό κανάλι τηλεμαρκετίνγκ με τα τηλ αυτά συμπεριλαμβανόμενου και την εκπομπή του Κωνσταντινίδη! και μετά απο διαστάυρωση μου ανακαλύπτω πως ανήκει στον ... Ν. Κ. στην Θεσσαλονίκη!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι  φιλε μου !!  το ενα τηλεφωνο  ειναι αυτο που αναφέρεις !!  ειναι  πανελληνιας εμβελειας τελικα !!  :lolno:

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Εγώ πώς δεν τα πρόσεξα αυτά σε κανάλι της Θεσσαλονίκης!! :?  :shock:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Κάπου κάπου θα ετοιμάζεται.....  α και φίλε dimitri εχει και ενα αλλο με 990 στο τέλος

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **

Αποσυνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Και στο superB τον έχει μερικές φορές.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "dimitri7"
Αυτη τη στιγμη ο ψηφιακος πειρατης της UHF 60 σε πληρη προγραμμα και των 4 καναλιων !!

Ειδικα το καναλι M-TV παρουσιαζει συνεχως απιστευτα προιοντα telemarketing , εντελως αγνωστα , τα οποια μπορει να τα αγορασει καποιος τηλεφωνοντας σε σταθερο Θεσσαλονικης !! Ενδεικτικα προιοντα που παρουσιαζονται ειναι : κρεμες , βεντουζες , μαξιλαρια, κουβερτες, ως και καψουλες απο χόνδρο καρχαρια !!!

Καλησπερα!! Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!! Ευχομαι ο νεος χρονος να φερει σε ολους μας, υγεια, αγαπη, ευτυχια και οτι επιθυμει ο καθενας μας!!!
Λοιπον, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο ψηφιακος πειρατης στην 60 uhf, πρεπει να εκπεμπει απο Ποικιλο. Και αυτο το λεω γιατι, οταν γυριζω την εσωτερικη κεραια που εχω βορειοδυτικα (και σημαδευει προς Ποικιλο) εχω τη καλυτερη ληψη του σηματος του και η ενταση φτανει γυρω στο 73-74%. Αν την γυριζω προς βορεια η προς δυτικα, η ενταση μειωνεται λιγο (κοντα στο 68% περιπου), ενω αν τη γυρισω βορειοανατολικα η ανατολικα μειωνεται αρκετα η ενταση και η εικονα κανει σπασιματα. Καλα, δε συζηταω για το τι γινεται αν τη γυρισω νοτια, εκει χανεται τελειως. Επισης με την εξωτερικη καρατσας Uhf της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο, δεν το λαμβανω καθολου.
Επισης πιστευω πως απο Ποικιλο πρεπει να εκπεμπει και ο αναλογικος πειρατης που βγαινει που και που στην 25 uhf. Τωρα για τους αλλους, ενα δελτιο τυπου της γνωστης επιτροπης αναφερει οτι οι VHF 4, S 40 (εχει καιρο να φανει αυτο, παντως) και S 11 εκπεμπουν απο Ποικιλο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Οπως επισης λεει και για τον VHF 12 οπου απο εκεινη την εφοδο και μετα δεν εχει ξαναεμφανιστει αλλα και για καποιους αλλους (S 19, S 36) τους οποιους δεν εχω λαβει ποτε μου ομως.
Επισης οπως εχω αναφερει και στο παρελθον, υπαρχει και ο αναλογικος πειρατης στην 68 UHF που δειχνει μονο μεντιουμ, καθως επισης και αναλογικοι πειρατες στο VHF 8 και S 39, για τους οποιους δεν εχω ιδεα απο που εκπεμπουν.
Να σας πω και κατι αλλο τωρα: Προχθες ανεβηκα στην ταρατσα μου (Νεο κοσμο παντα) και κοιταζα τις εξωτερικες κεραιες. Και εκτος απο την uhf που κοιταζει Υμηττο και την vhf (πολλων οριζοντων στοιχειων, δεν θυμαμαι ποσα ακριβως) που κοιταζει Παρνηθα, ειδα στον ιδιο ιστο κατω απο αυτες, μια κεραια vhf 4 καθετων στοιχειων που κοιταζει Υμηττο και δεν ειχα προσεξει εως τωρα την υπαρξη της. Καπως ετσι ητανε:

Τωρα εξηγειται που παλαιοτερα στα vhf, εκτος απο τα καναλια της Παρνηθας, λαμβανα τελεια και τη ΝΕΤ στο 5 vhf οταν εβγαινε απο Υμηττο. Και το ειχα απορια, πως γινεται να λαμβανα τελεια τοτε και την ΝΕΤ στο 5 αλλα και τα αλλα καναλια της Παρνηθας (GTV, Novacinema, Novasports, ET1, Mega, ET3 που επαιζε σε καποια φαση στο 12 vhf). Πλεον ομως δεν εκπεμπει κατι απο Υμηττο στα Vhf, οποτε η κεραια αυτη απλα υπαρχει χωρις ομως να λαμβανει κατι. Αρα στα vhf μονο με την κεραια που κοιταζει Παρνηθα λαμβανω τελεια την ΕΤ3 στο 5, τελεια το Μega στο 7, τελεια και την ΕΤ1 στο 11 και πολυ καλα το "ροζ καναλι" στο 8 απο αγνωστο Κ.Ε. Παρεπιπτοντως την ΕΤ1 στο 9 απο Γερανεια την βγαζω με χιονια.
Επισης το 1998, λαμβανα ασπρομαυρα αλλα με πολυ καλη εικονα και παρα πολυ λιγα χιονακια, στην 3 VHF το πολυ δημοφιλες για εκεινη την εποχη "ροζ καναλι" ΑΣΤΡΟ TV!!! Το θυμαται κανεις απο εσας? Απο που εξεπεμπε αραγε (μαλλον Υμηττο νομιζω)!!!? Ξερει κανεις πως εκλεισε τελικα αργοτερα?
Παντως ειδα, οτι απο την ταρατσα εχω αριστη θεα τις κεραιες του Ποικιλου και των Πυροβολειων (φυσικα εννοειται οτι εχω τζαμι τον Υμηττο οπως και απο το μπαλκονι μου), ενω επισης εχω αριστη και καθαρη αλλα μακρινη (με το ματι) θεα στις κεραιες της Παρνηθας (καλα φυσικα και ειναι μακρυα). Εν τω μεταξυ τα Τουρκοβουνια δεν φαινονται καθολου διοτι μπροστα ειναι ο Λυκαβηττος. Παντως ηταν ωραιο θεαμα!!!
Λοιπον, σας καληνυχτιζω!! Σας ευχαριστω πολυ!! Και παλι χρονια πολλα σε ολους!! Τα λεμε!!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα σε ολους!!
Λοιπον, χθες το βραδυ το καναλι "Telemarketing" του ψηφιακου μπουκετου της 60 Uhf, εδειχνε ξενα videoclip με τηλεφωνικους αριθμους στο κατω μερος της οθονης της ιδιας τηλεφωνικης εταιρειας που εχουν τα αναλογικα "ροζ καναλια" που βγαινουν στην μπαντα S, καθως επισης και με τα ιδια ακριβως γραφικα που εχουν τα εν λογω καναλια της μπαντας S. Οριστε και οι εικονες για να καταλαβετε (οπως παντα οι τηλεφωνικες γραμμες των καναλιων εχουν επικαλυφθει απο μενα , για ευνοητους λογους) :

TELEMARKETING (60 UHF ΨΗΦΙΑΚΑ)

Οποτε δειτε και μια εικονα απο τα αναλογικα S 11 (το οποιο εκπεμπει ακομα κανονικα) και S 40 (το οποιο δεν εκπεμπει πλεον εδω και λιγες μερες και επισης χρησιμοποιουσε τηλεφωνικες γραμμες διαφορετικης τηλεφωνικης εταιρειας απο το "Telemarketing" και το "S 11") , για να καταλαβετε τις ομοιοτητες:

S 11

S 40

Οποτε, πιστευω οτι συντομα, θα δουμε και "εκπαιδευτικα" προγραμματα σε καποιο η καποια απο τα καναλια του ψηφιακου μπουκετου της 60 uhf!!!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πριν απο καμποση ωρα στο HIGH CHANNEL εδειχε το ιδιο ακριβως πακετο τηλεμαρκετιν με αυτο του πειρατη στην UHF 60 !!

Μα καλα , τι γινετε ρε παιδια ? αυτες οι τηλεπωλησεις κυκλοφορουν απο καναλι σε καναλι ειτε ειναι νομιμο ειτε οχι ?? :yernuts

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Και κατι σχετικο με το τεχνικο μερος της μεταδοσης του μπουκετου απο τον πειρατη στην UHF 60 , το οποιο δε γνωριζω εαν εχει αναφερθει σε προηγουμενα post .

Το ονομα παροχου εμφανιζεται ως : MAN-1 και η μεταδοση γινετε σε mpeg-2 . σωστα ?

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (01:05)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:23)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (23:08)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:41)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (19:08)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 23/01/2025 (18:28)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 23/01/2025 (17:14)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (17:12)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (16:29)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (15:47)
* Απ: Συμφωνία 7 ετών Mega-Alpha Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 23/01/2025 (15:23)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 23/01/2025 (14:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (13:53)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (12:31)
* Συμφωνία 7 ετών Mega-Alpha Κύπρου  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 23/01/2025 (11:27)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/01/2025 (11:21)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/01/2025 (11:13)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων FM και αδειοδότηση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (09:35)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (02:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (01:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (01:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (01:20)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων FM και αδειοδότηση  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (00:08)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (17:46)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 22/01/2025 (16:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (15:28)