Λοιπον, τελικα στη μια τηλεοραση Sharp με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη που εχω και η οποια ειναι συνδεδεμενη μονο με την εξωτερικη κεραια uhf της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο, ο ψηφιακος πειρατης στο 60 uhf λαμβανεται με χαμηλο σημα, με σπασιματα στην εικονα και μικροδιακοπες στον ηχο.
Συγκεκριμενα ο πειρατης στη συχνοτητα 60 εχει ισχυ σηματος 19%, ενω οι συχνοτητες 22,46,47,52,54,63 εχουν 100%, η συχνοτητα 48 εχει 94% και η συχνοτητα 65 εχει 91%.
Στις αλλες δυο τηλεορασεις που δεν εχουν ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη και εχω βαλει εγω στη καθεμια απο εναν αποκωδικοποιητη crypto, με την προαναναφερθεισα εξωτερικη κεραια (που λαμβανει Υμηττο), τα πειρατικα δεν λαμβανονται καθολου. Γι'αυτο και στη μια τηλεοραση οπως ειπα και στο προηγουμενο Post, εχω συνδεσει τους ενισχυτες και την εσωτερικη κεραια και τα λαμβανω!
Η περιοχη ληψης ειναι ο Νεος Κοσμος.
Παντως απ'οτι καταλαβαινω, με κεραια γυρισμενη Υμηττο, αν εξαιρεσουμε τις κοντινες (στο Κεντρο Εκπομπης των σταθμων) δυτικες περιοχες της Αθηνας, δυσκολα θα τα λαμβανει κανεις. Με κεραια γυρισμενη Παρνηθα ομως, θα γινεται δουλεια σε αρκετες περιοχες!!