Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 02:59
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 703638 φορές)

0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εγώ πάντως δεν το έχω βρει ακόμα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παράθεση από: "arva"
Εγώ πάντως δεν το έχω βρει ακόμα!

Αν εχεις εξωτερικη κεραια που να κοιταζει Υμηττο η Παρνηθα, το πιο πιθανο ειναι να μην το βρεις, γιατι μαλλον δεν εκπεμπει απο αυτα τα βουνα. Κι εγω απο Νεο Κοσμο με εξωτερικη που κοιταει Υμηττο, δεν το λαμβανω καθολου.
Αν μπορεις παρε μια εσωτερικη κεραια, συνδεσε την και προσπαθησε με αυτην. Το πιο πιθανο ειναι να εκπεμπει απο Ποικιλο (το βουνο πανω απο το Χαιδαρι και το Αιγαλεω) η απο καπου εκει κοντα. Εγω με στραμμενη την εσωτερικη κεραια προς τα εκει, εχω τη μεγιστη ενταση σηματος.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Έχω κεραία καλή αλλά όχι τόσο κατευθυντική προς τον Υμηττό. Αναλογικά μου έρχεται η Δαρδίτσα άρα θα τον έπιανα τον πειρατή. Ίσως δεν τον έχω πετύχει ανοιχτό την ώρα που κάνω scan.

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Eπιβεβαιώνω λήψη του πειρατή στο 60 με εσωτερική κεραία μόνο και σε mpeg 2...
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα!!
Λοιπον, επειδη με την εσωτερικη κεραια που λαμβανω το ψηφιακα της 60 uhf, ειχα λιγο θεμα με τα νομιμα ψηφιακα απο Υμηττο (κυριως της συχνοτητας 52 της ΕΡΤ), πηρα δυο ενισχυτες γραμμης και συνδεσα στον ενα την κεντρικη εξωτερικη κεραια της ταρατσας και στον αλλο την εσωτερικη κεραια που την εχω γυρισει προς βορειοδυτικα. Απο τους ενισχυτες, τα δυο καλωδια που εχω για να δωσω σημα απο τον καθε ενισχυτη στον δεκτη τα εχω συνδεσει σε ενα splitter και αυτο το συνδεσα στον ψηφιακο αποκωδικοποιητη. Ετσι ενισχυθηκε κατα πολυ η ληψη των νομιμων ψηφιακων αλλα και του ψηφιακου πειρατη στην 60 Uhf. Συγκεκριμενα οι συχνοτητες 22, 46, 47, 48, 54 μου φερνουν ενταση 100%, η συχνοτητα 52 μου φερνει ενταση 99%, οι συχνοτητες 63, 65 μου φερνουν ενταση 90%, και η συχνοτητα 60 του ψηφιακου πειρατη μου φερνει πλεον ενταση 86%.

Έχω κεραία καλή αλλά όχι τόσο κατευθυντική προς τον Υμηττό. Αναλογικά μου έρχεται η Δαρδίτσα άρα θα τον έπιανα τον πειρατή. Ίσως δεν τον έχω πετύχει ανοιχτό την ώρα που κάνω scan.

Φιλε arva, απ'οτι διαβαζω μενεις στο Μαρουσι. Ειδα στο google earth, οτι η διαφορα της γωνιας ληψης απο την περιοχη σου μεταξυ Υμηττου και Δαρδιτσας ειναι 30 μοιρες (176 μοιρες ο Υμηττος και 206 μοιρες η Δαρδιτσα). Ενω η διαφορα γωνια ληψης απο το Μαρουσι μεταξυ Υμηττου και Ποικιλου ειναι 80 μοιρες (176 μοιρες ο Υμηττος και 256 μοιρες το Ποικιλο). Αρα ειναι λογικο εφοσον η κεραια σου κοιτει Υμηττο, να λαμβανεις τη Δαρδιτσα και να μην λαμβανεις το Ποικιλο (απ'οπου μαλλον εκπεμπει ο ψηφιακος πειρατης στην 60 uhf). Ακομα και αν δεν εκπεμπει απο Ποικιλο, σιγουρα εκπεμπει απο καπου εκει κοντα (οπως π.χ. Πυροβολεια η Ζαχαριτσα). Οποτε χρειαζεσαι εσωτερικη κεραια για να λαβεις τον πειρατη.
Παντως, απ'οτι βλεπω η διαφορα γωνιας ληψης μεταξυ Υμηττου και Τουρκοβουνιων ειναι περιπου 40 μοιρες (176 μοιρες ο Υμηττος και 216 μοιρες τα Τουρκοβουνια). Οποτε εφοσον δεν τα λαμβανεις με την εξωτερικη σου κεραια, μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να παιζουν απο τα Τουρκοβουνια. Αρα μαλλον απο Ποικιλο πρεπει να παιζουν.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Φίλε μου ψηφιακά είναι, θα μου ερχόντουσαν... Απλά δεν μπήκα στο κόπο τη κατάλληλη στιγμή να τα ψάξω. Μόλις έκανα αναζήτηση και δεν τα βρήκα. Τσέκαρε την ώρα. Αν την ώρα που έκανα αναζήτηση τα είχες δει ανοιχτά τότε ισχύει αυτό που λες. Στο κάτω της γραφής δεν είναι σαν το ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης που αξίζει να το ψάξεις!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Παντως εγω απο Νεο Κοσμο, με την εξωτερικη κεραια που λαμβανει Υμηττο δεν τα λαμβανω. Μονο με την εσωτερικη τα λαμβανω. Και ειναι λογικο αφου ο Υμηττος ειναι ανατολικα απο μενα, ενω αυτα μαλλον παιζουν απο βορειοδυτικα μου, αρα εντελως αντιθετα. Για την ωρα που μου ειπες δεν ξερω αν επαιζαν αλλα αυτη τη στιγμη εκπεμπουν κανονικα.
Οσο για το προγραμμα τους, το ξερω πως δεν δειχνουν κατι ενδιαφερον ωστε να σε κανουν να τα ψαξεις, αλλα οπως και το κανουμε, το να βγαινει καποιος πειρατης ψηφιακα, εχει την πλακα του!!! 8-)

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Tο ATTICA TV με αθλια εικονα , τρελο πιξελιασμα καθε φορα που υπαρχει κινηση στην εικονα που προβαλλεται !! :huh

Απορω δεν το βλεπουν αυτοι (οι ελαχιστοι φανταζομαι) που το διαχειριζονται ? :thumbdown:

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
ναι, αλλα εφτιαξαν το χαλασμενο λινκ που δημιουργουσε εκεινα τα χιονια στο καναλι... :P

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
[font=Verdana:2asnhxoc][highlight=#f1f4f5]<< ναι, αλλα εφτιαξαν το χαλασμενο λινκ που δημιουργουσε εκεινα τα χιονια στο καναλι... [/highlight][/font:2asnhxoc] :P  >>

:lmao

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Λοιπον, τελικα στη μια τηλεοραση Sharp με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη που εχω και η οποια ειναι συνδεδεμενη μονο με την εξωτερικη κεραια uhf της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο, ο ψηφιακος πειρατης στο 60 uhf λαμβανεται με χαμηλο σημα, με σπασιματα στην εικονα και μικροδιακοπες στον ηχο.
Συγκεκριμενα ο πειρατης στη συχνοτητα 60 εχει ισχυ σηματος 19%, ενω οι συχνοτητες 22,46,47,52,54,63 εχουν 100%, η συχνοτητα 48 εχει 94% και η συχνοτητα 65 εχει 91%.
Στις αλλες δυο τηλεορασεις που δεν εχουν ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη και εχω βαλει εγω στη καθεμια απο εναν αποκωδικοποιητη crypto, με την προαναναφερθεισα εξωτερικη κεραια (που λαμβανει Υμηττο), τα πειρατικα δεν λαμβανονται καθολου. Γι'αυτο και στη μια τηλεοραση οπως ειπα και στο προηγουμενο Post, εχω συνδεσει τους ενισχυτες και την εσωτερικη κεραια και τα λαμβανω!
Η περιοχη ληψης ειναι ο Νεος Κοσμος.
Παντως απ'οτι καταλαβαινω, με κεραια γυρισμενη Υμηττο, αν εξαιρεσουμε τις κοντινες (στο Κεντρο Εκπομπης των σταθμων) δυτικες περιοχες της Αθηνας, δυσκολα θα τα λαμβανει κανεις. Με κεραια γυρισμενη Παρνηθα ομως, θα γινεται δουλεια σε αρκετες περιοχες!!

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Τελικα το SPORT TV μετoνομαστηκε μονιμως σε ACTION 24 ?

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Απ' ότι φαίνεται ναι και θα μπει και στο μπουκέτο της Nova.

Αποσυνδεδεμένος giovanni81

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Πειραιας,Αθηνα
    • http://athenstvchannels.blogspot.gr/
Παράθεση από: "dimitri7"
Τελικα το SPORT TV μετoνομαστηκε μονιμως σε ACTION 24 ?

[center:dn61dfvk]Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε[/center:dn61dfvk]

Από σήμερα Δευτέρα 14/01 το μοναδικό αθλητικό κανάλι στην ελεύθερη Ελληνική τηλεόραση SPORT TV άλλαξε σε ACTION 24.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) ήταν επόμενη η μετανομασία του σταθμού μετά την εξαγορά του από τον Διονύση Παναγιωτάκη .Η αλλαγή και της ονομασίας αποτελεί μία φυσιολογική εξέλιξη και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν αλλαγές που αφορούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Τα ποδοσφαιρικά ξένα Πρωταθλήματα που μεταδίδονται τώρα θα συνεχίσουν και μετά τη μετονομασία του σταθμού και οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν με το περιεχόμενο των εκπομπών. Αυτό ακριβώς είναι κάτι που εξετάζεται αυτές τις μέρες απ' τους υπευθύνους, ενώ το Action 24 θα συμπέσει λογικά και με την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων. Άρα και των live μεταδόσεων.
Είναι η τρίτη αλλαγή στην ονομασία του καναλιού που πριν από λίγα χρόνια ήταν το Magic και πλέον φιλοδοξεί να είναι το μοναδικό αθλητικό ελεύθερο κανάλι, χωρίς συνδρομή, στην ελληνική τηλεόραση.

ΠΗΓΗ ATHENSTVCHANNELS.BLOGSPOT.GR

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Πάει Πάρνηθα η Digea

Τη διακοπή της αναλογικής μετάδοσης από το Κέντρο Εκπομπής της Πάρνηθας θα προτείνει στην Κυβέρνηση η Digea, το επόμενο διάστημα.

(Παρόν - Τυπολογίες)
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση-βόμβα! Φυσικά και θα πυροδοτήσει αντιδράσεις για την εγκατάλειψη των υπόλοιπων Κ.Ε. στην επικράτεια που είχαν κανονικά προτεραιότητα! Μάλλον τους λείπει χρήμα που φιλοδοξούν να βγάλουν από τα ποσοστά των "πιστοποιημένων" δεκτών, και πού αλλού καλύτερα από τα εκατομμύρια δέκτες που έμεινε να πωληθούν στην Αττική και Βοιωτία/Εύβοια από όσους βλέπουν από Πάρνηθα ή ανακάλυψαν την εναλλακτική και γύρισαν εκεί την κεραία τους!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος george61

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
το αττικα παιζει ετσι διοτι το εχουν συμπιεσει απο την digea διοτι δεν εχει πληρωσει τον παροχο, δηλαδη την digea.
εξ΄αλλου το λεει ρητα το συμβολαιο που κανει η digea με ολλα τα καναλια!!!!!!
Τα κλ**** του σπιτιου τα εχει αλλος τωρα!!!!!!!!!!!!1 :lmao :wall :hammer

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση-βόμβα! Φυσικά και θα πυροδοτήσει αντιδράσεις για την εγκατάλειψη των υπόλοιπων Κ.Ε. στην επικράτεια που είχαν κανονικά προτεραιότητα! Μάλλον τους λείπει χρήμα που φιλοδοξούν να βγάλουν από τα ποσοστά των "πιστοποιημένων" δεκτών, και πού αλλού καλύτερα από τα εκατομμύρια δέκτες που έμεινε να πωληθούν στην Αττική και Βοιωτία/Εύβοια από όσους βλέπουν από Πάρνηθα ή ανακάλυψαν την εναλλακτική και γύρισαν εκεί την κεραία τους!

Είναι αυτό που είχε πει ο Thanassis. Σε ερώτηση αν έχουμε κανένα νεότερο για χρονοδιάγραμμα εγκαταστάσεων 2013 για το επόμενο κέντρο ψηφιακής μετάβασης, απάντησε, όχι. μόνο φήμες... :evil:"%20title="Evil%20or%20Very%20Mad"%20style="margin:%200px;%20padding:%200px;%20border-width:%200px;%20opacity:%201;%20-webkit-transition:%20opacity%201s%20ease;%20font-family:%20Verdana;%20line-height:%2016.796875px;%20background-color:%20rgb(241,%20244,%20245);" alt="" class="bbc_img" />
[font=Verdana:39sq8000][/font:39sq8000]
[font=Verdana:39sq8000]Επίσης σύμφωνα με τη νομοθεσία θα πηγαίνουν πλέον ανά περιοχές όχι ανά κέντρα εκπομπής για να γίνεται και το αντίστοιχο πλήρες switch off της περιοχής. Το να προτείνει η Digea μετάβαση από Πάρνηθα το θεωρώ λίγο άτοπο λοιπόν. Επίσης έχει λεχθεί ότι επιθυμία της Digea είναι να αφήσει τη Πάρνηθα τελευταία.[/font:39sq8000]
[font=Verdana:39sq8000][/font:39sq8000]
[font=Verdana:39sq8000]Αν όμως αληθεύει θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Άλλοι έχουν το πρόβλημα και χρειάζονται αυτή τη στιγμή switch off κι αυτοί οι άλλοι είναι στην επαρχία. Η Πάρνηθα αυτή τη στιγμή αποτελεί και λύση για πολλά νοικοκυριά της Αθήνας που δεν έχουν την οικονομική άνεση να κάνουν ψηφιακή μετάβαση. Εξ' άλλου όσοι εξυπηρετούνται από Πάρνηθα λαμβάνουν τόσο καλή εικόνα που δεν βιάζονται στο να γίνει η Πάρνηθα ψηφιακή.[/font:39sq8000]

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
O ψηφιακος πειρατης συνεχιζει ακαθεκτος !!!

Μετα την UHF 60 η οποια συνεχιζει σχεδον ασταματητα να εκπεμπει , αυτη τη στιγμη εκπεμπει στην UHF 68 με 4 καναλια των οποιων τα ονοματα ειναι : ΜΕLLON TV ,TELESHOP1 ,REAL TIME , P TV .

Απο αυτα ,  μονο τα 2 (MELLON TV και REAL TIME ) δειχνουν προγραμμα !!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Τα έπιασα κι εγώ με ισχύ σήματος 100%, κεραία στραμμένη Υμηττό, με όνομα παρόχου DEMO. Την 60 δεν τη λαμβάνω.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Oντως , θα πρεπει να εκπεμπει απο διαφορετικο μερος σε σχεση με τον πειρατη της UHF 60 γιατι το σημα του ειναι πολυ πιο ισχυρο !

Οσο αναφορα το προγραμμα των 2 καναλιων που εκεπεμπουν αυτη τη στιγμη ,

στο MELLON TV εμφανιζεται η << γνωστη >> αστρολογος που βγαινει στο αντιστοιχο αναλογικο uhf 68 (το οποιο βεβαια αυτη τη στιγμη ειναι κλειστο ) ,

ενω στο REAL TIME εμφανιζεται ανδρας αστρολογος , ο οποιος ειναι ο ιδιος με αυτον που εμφανιζεται στο καναλι ASTROLOGIA του ψηφιακου πειρατη στην 60 .

Kαι αυτο το μπουκετο εκπεμπει σε mpeg-2 .

Αποσυνδεδεμένος jimijoop

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: Νίκαια
Εγώ το κανάλι 68 το πιάνω με σπασίματα. Περιοχή Νίκαια

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Επιβεβαιωνω τη ληψη των νεων ψηφιακων καναλιων στη συχνοτητα 68 uhf και σιγουρα εκπεμουν απο Υμηττο.
Λοιπον και χθες το βραδυ, κατα τις 3 εκπεμπανε, το ειδα γιατι εκεινη την ωρα γυρισα σπιτι αλλα ημουν τοσο πτωμα και δεν μπορουσα να γραψω στο forum, χωρια οτι κοιμοντουσαν οι δικοι μου και ισως να τους ενοχλουσα αν πηγαινα απο δωματιο σε δωματιο.
Λοιπον, η ενταση με την εξωτερικη κεραια ειναι 61% και η ποιοτητα 97%. Οπως ειχα πει ομως σε προγουμενο μηνυμα μου, εχω κανει πατεντα για να πιανω τα ψηφιακα στο 60 Uhf με εσωτερικη κεραια και ενισχυτες, αρα με την πατεντα αυτη εχει ενταση 76%.
Το ενα καναλι ειναι (Mellon tv) το ιδιο που επαιζε μεχρι προχθες αναλογικα στη συχνοτητα 68 Uhf, και το αλλο (Real time) εκτος του οτι εχει τον ιδιο αστρολογο με το καναλι "Astrologia" του 60 uhf, αν παρατηρησετε η μονη διαφορα των τηλεφωνικων αριθμων των δυο παραπανω καναλιων ειναι στο τελευταιο νουμερο (δηλαδη το τελευταιο ψηφιο του "Astrologia" ειναι "3" και το τελευταιο ψηφιο του "Mellon tv" ειναι "4", ενω ολα τα αλλα ψηφια των δυο τηλεφωνικων αριθμων ειναι ιδια).
Τα αλλα δυο καναλια του ψηφιακου πειρατη της συχνοτητας 68 ("Teleshop 1" και "P tv"), προς το παρον ειναι κενα!!

Αποσυνδεδεμένος gthebest

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Καλησπερα! Να ρωτησω τα πειρατικα εκπεμπουν ακομη? Ειχα ενα θεματακι με τον κεντρικο ενισχυτη και ειχα μειωση σηματος. Σημερα εκανα μια προσπαθεια αποκαταστασης της ληψης.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αυτή τη στιγμή που γράφω τουλάχιστον ναι.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Αυτή τη στιγμή που γράφω τουλάχιστον ναι.

Δεν ξερω αν αναφερεσαι και στους 2 <<πειρατες>> , αλλα ο mister UHF 60 εχει 3 μερες να φανει ! τουλαχιστον εγω δεν τον εχω λαμαβανω πλεον .... :problem:

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αναφερόμουν στην 68. Την 60 ποτέ δεν κατάφερα ή έτυχα να την πιάσω!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οντως ο πειρατης της 60, εχει εξαφανιστει απο την Κυριακη το απογευμα!
Ο πειρατης της 68 εκπεμπει κανονικα!!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
η εικόνα του attica tv έφτιαξε... και χτες με την καταιγίδα δεν υπηρχε κανένα ίχνος απο χιόνι!!!

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)
* Απ: Eutelsat 36B/36C @ 36°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 12/11/2024 (23:10)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (22:45)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: jimgate07 Φόρουμ: IPTV Γενικά 12/11/2024 (22:38)