Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Παρ 15 Νοε 2024, 10:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 704058 φορές)

0 μέλη και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Παράθεση από: "georgeZ"
Πολύ μικρή... τέλος πάντων. Για να ξαναμπω on topic, από τότε που έκλεισε η 63 της ΕΤ3 από Γεράνεια, λαμβάνω άριστα στην Κόρινθο το ψηφιακό μπουκέτο των Smile, MAD, MTV, Action24 και SBC. Επίσης, το ίδιο καλά λαμβάνονται και τα υπόλοιπα μπουκέτα των περιφερειακών καναλιών σε 54 και 65, όταν είναι κλειστό το Top Channel και το ΑΡΤ, αντίστοιχα, από Όσιο Πατάπιο.

Καλή φάση φίλε ! Εγώ απο παραλιακή Κορινθία δεν βγάζω Υμηττό καθόλου (και Πάρνηθα το ίδιο) γιατί κόβουν το σήμα τα Γεράνεια πάνω απο το Λουτράκι και με χίλια ζόρια θυμάμαι έβγαινε παλιά ο Αντέννα ασπρόμαυρος στο 38 και μερικές ακόμα συχνότητες στο ίδιο σκηνικό , το μόνο που πέρναγε σχεδόν καλά απο δεκαετία 90 ήταν το Μέγκα απο Αίγινα στο 47 και εδώ και μερικά χρόνια έβγαζα τα ψηφιακά της ΕΡΤ απο Αίγινα στο 48 με ποιότητα περίπου 80% και όταν έκλεινε ο Ηλέκτρα τα έβγαζα και στην 52 αλλά τις υπόλοιπες ψηφιακές συχνότητες της Αίγινας δεν τις βγάζω καθόλου (ίσως δεν έχουν γυρισμένα πάνελ εκπομπής προς Κόρινθο ?) και θέλω να πειραματιστώ και να βάλω ενισχυτή μεγαλύτερο στα 40db ισχύως (τώρα έχω εναν παλιό περίπου στα 18db) μπας και έρθει κανα σήμα απο Αίγινα αλλα υπάρχει περίπτωση να μπουκώσω τις συχνότητες απο Ξυλόκαστρο με τόσο μεγάλο ενισχυτη.. Εσύ George απο Υμηττό η απο Αίγινα βγάζεις τις Αθηναϊκές ψηφιακές συχνότητες?

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Υμηττό. Με κεραία στραμμένη ανάμεσα στον Όσιο Πατάπιο και τα Γεράνεια (για ιδιωτικά κανάλια, ΕΡΤ αλλά και ψηφιακά από Ξυλόκαστρο).

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
Είσαι τυχερός και εχεις πέρασμα απο Υμηττό πράγμα δύσκολο για παραλιακή Κορινθία και Κόρινθο.. Θα κοιτάξω να κάνω λήψη απο Αίγινα με μεγάλο ενισχυτή κάποια στιγμή να δώ αν θα κατεβασω καμια συχνότητα αν και το βλέπω λίγο χλωμό γιατί τα πάνελ στην Αίγινα πρέπει να κοιτάνε μπροστά προς Αθήνα..

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Βρεθηκα  σημερα στο σπιτι  ενος φιλου μου στη Νεαπολη στη Νικαια .
 Καποια  στιγμη μου λεει  οτι πιανει ψηφιακα  καποια Κρητικα καναλια !! :huh
Λεω  , δεν ειναι δυνατο καποιο λαθος κανει ..  
Ανοιγει τη TV  και  βλεπω οτι  πιανει 2 ψηφιακα  μπουκετα , το ενα στη 38 UHF  και το αλλο στη 57 UHF ! :o
To  μπουκετο στη 38 πιανει τα εξης  καναλια :  KPHTH TV , KYDON , CRETA , 4 U , MY TV .
 To μπουκετο στη 57 πιανει τα εξης καναλια : NEA TV , TV1 , TELEKRITI, ART και ισως ξανα το creta ( για αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος ) .
 το μπουκετο στην 38  επαιζε συνεχεια  τζαματα !!  αυτο στη 57 με σπασιματα . Η ληψη γινεται με τη κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας η οποια οπως μου ειπε ο φιλος μου ειναι ενα συμπλεγμα απο 2 κεραιες ( τωρα που ακριβως κοιτουν , δε ξερω )
μου ειπε επισης οτι συνηθως παιζουν ολα  αυτα τα καναλια κανονικα με  καλο σημα και οτι τα πιανει εδω και 2 (!!)  μηνες περιπου  :?
Με το κινητο μου τραβηξα ενα βιντεακι για να σας τα δειξω .  
Γενικα η περιοχη εκει ειναι λιγο περιεργη σχετικα με τις ληψεις των καναλιων . για παραδειγμα  , οπως θα δειτε στη λιστα των καναλιων που πιανει η τηλεοραση του , δεν  λαμβανει  τα πειρατικα στην 68 και 60 .

ολα  αυτα  στην  Αθηνα , στη νεαπολη Νικαιας !!  λετε να εχουμε εναν  ακομη πειρατη , κρητικο αυτη τη φορα ??

δειτε εδω  απο το λιγο που μπορεσα να τραβηξω σε βιντεο :

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

παρελειψα βεβαια να σας πω , οτι εγω που μενω επισης Νικαια αλλα πιο κατω προς το Κρατικο , δε πιανω κανενα απο αυτα ....

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
διαδωση απο κρητη ειχε και εβγαλε αυτες τις δυο συχνοτητες μολις χειμωνιασει θα χαθουνε.και στην Κρητη βγαζουν τις συχνοτητες της Digea απο Υμμητο
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Πω πω θα μας τρελάνει δηλαδή!!!  :o  Η κεραία του φίλου βλέπει Αίγινα?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
:o Μακαρι να ειχε και την ευκαιρια νε γυρισει και την κεραια προς νοτια!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
:arrow χτες, ειλικρινά, είχε πολύ καλή διάδοση από Κρήτη..  ραδιοφωνικά έβγαζα παραπολύ καλά Μαλάξα και Ρέθυμνο.. (το stoyntio 98 του ρεθύμνου έβγαινε πεντακάθαρα  στην λεωφόρο βουλιαγμένης μέχρι την άνω βούλα και κάτω στο ασκληπιείο.. και μέσα στη Βουλιαγμένη, θα ανεβάσω και βιντεο)
 :arrow τα καναλια παιζουν συνεχεια με εικόνα σε αυτες τις συχνότητες αυτούς τους 2 μήνες ή είναι και στιγμες με μαυρο??

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
παιδια ,οπως με διαβεβαιωσε ο φιλος μου για τα κρητικα ψηφιακα καναλια , οποτε εκανε ζαπινγκ τους 2  τελευταιους μηνες , ισως και παραπανω , μπορει και απο αρχες Ιουνη ,   τα  επιανε κανονικα !

Βεβαια γνωριζω οτι ο φιλος μου δεν εχει την τρελα να κατσει να ελεγξει για ωρα και  να δει  πότε και πως πιανουν ....   αλλα  σιγουρα δε μου λεει ψεματα .

Χθες  οσο ημουνα σπιτι του ,(περιπου μια ωρα )  η συχνοτητα 38 επαιζε συνεχεια χωρις διακοπες , η 57   πότε κανονικα , πότε με σπασιματα .

Αληθεια  τι ακριβως  ειναι η διαδωση ?  μπορει να διαρκει τοσο πολυ  :?:

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Η διαδοση ειναι οταν εχει καλο καιρο τα σηματα τον ραδιοφωνων και της της τηλεορασης μπορει να φτασουν πολυ μακρια.

Αποσυνδεδεμένος sagabeat

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Chania
    • http://www.neatv.gr
Εντυπωσιακή αναφορά.
Οι διαύλοι 38 και 57 απο την Μαλάξα Χανίων έχουν σχεδόν πανομοιότυπα κεραιοσυστήματα και εκπέμπουν περίπου με την ίδια ισχύς.
Οι διαφορές τους είναι οτι το κεραιοσύστημα της 38 έχει 4 πάνελς προς βορά ενώ η 57 έχει 2 πάνελς προς βορά, δηλ προς την κατεύθυνση της Αττικης.
Οι βασικοί λόγοι όμως για τα αραιά "σπασίματα" της 57 πιστεύω οτι είναι οι απώλειες λόγο ψηλότερης συχνότητας και φυσικά ο πομπός τους zoom TV στον διαύλο 57 απο Πάρνηθα.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ενημερωσης  συνεχεια  σχετικα με τα ψηφιακα κρητικα καναλια .
Δυστυχως εδω και 5-6 μερες σταματησε να τα λαμβανει ο φιλος μου στη Νεαπολη.   :(

Απο τη μερα που τα ειχα πρωτοδει  , ειχα ζητησει απο το φιλο μου να ριχνει μια ματια καθημερινα και να με ενημερωνει .
Σημερα μου ειπε οτι δεν τα λαμβανει πια .
 Σωστος ο διαχειριστης  λοιπον που ειπε για διαδοση .

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ο ποιος?  :P  :P  :P
Θα ξέρει ο φίλος σου ότι τα καλοκαίρια οι τηλεοπτικές του επιλογές θα αυξάνονται!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
δεν ειναι περιεργο που λαμβανει  μονο  το 38 και το 57 ;;;;;;
  γιατι   το 49 και το 56της  DIGEA   η και το 39 της netmed..ΔΕΝ περνανε
  , η υπαρχει αλλος σταθμος σε εκεινες τις συχνοτητες  με αποτελεσμα να μην  ειναι δυνατη η ληψη..

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
49 nickelodeon απο Πάρνηθα με πολύ δυνατό σήμα, 56 το παρατημένο μηχάνημα της ΕΤ1 πάλι από Πάρνηθα, στο 39 υπάρχει πειρατής από Πάρνηθα αλλά με χαμηλό σήμα

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
OK  ευχαριστω για την ενημερωση

Συνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
Δεν ειμαι διαχειριστης φιλε Δημητρη!

Και του χρονου θα τιυ ερθουνε μην στεναχωριεσε αρκει να εχει καλο καιρο

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
έχω την ιδέα οτι αναφερόταν στον Νεκτάριο
Παράθεση από: "nektarios 1451"
διαδωση απο κρητη ειχε και εβγαλε αυτες τις δυο συχνοτητες μολις χειμωνιασει θα χαθουνε.και στην Κρητη βγαζουν τις συχνοτητες της Digea απο Υμμητο
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ναι  , στον Νεκταριο  αναφερομουν αφου αυτος απαντησε πρωτος οτι προκειται  για διαδοση.

Παντως δε ξερω αν εχει νοημα πλεον να αναφερομαστε στα κρητικα ψηφιακα καναλια , αλλα εντελως πληροφοριακα , χθες κατα τις 8 το βραδακι παιζαν και οι 2 συχνοτητες  κανονικα !  :roll:

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
εχω την εντύπωση πως από Αίγινα δεν εκπάιμπει τα πακέτα της ΔΤ.. ουτε 48 ουτε 52..  ξεκίνησε ποτέ? δε θυμάμαι κιόλας.
στη Σαρωνίδα μόνο τα πακέτα από Ξυλόκαστρο Κορινθίας μου βγήκαν

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
απο αιγινα εκπεμπει η 22 μονο..Οταν ξεκινησε η δτ ενεργοποιησαν και την 52 αλλα μετα απο 1 εβδομαδα το σταματησαν.Το αποτελεσμα ειναι οτι οσοι βλεπουν λιγο πιο καθαρα απο υμηττο τα λαμβανουν ενω οι υπολοιποι οχι

• Έμπειρο Μέλος
ενεργοποιηθηκε ξανα η 52 απο αιγινα

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Από εχθές το πρωί το μπουκέτο της ΕΡΤ  μετακινήθηκε και πάλι στο κανάλι 29 με χαμηλό σήμα. Οποιος το βλέπει ας το αναφέρει. Κεραία προς Υμηττό.
Εγώ το λαμβάνω από βόρεια προάστια.
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Παίδες οι 52 και 48 από Πάρνηθα και Υμηττό δουλεύουν; Δεν μου έρχονται καθόλου πλέον...

• Έμπειρο Μέλος
η 52 μονο και δεν νομιζω απο παρνηθα

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Η Πάρνηθα στη 48 δουλεύει κανονικά εχει τα ψηφιακά της ΔΤ το πρώτο πακέτο όπως το λέγαμε

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Τι να πω; Η συχνότητα αυτή μου ερχόταν κανονικά, εδώ και χρόνια.  Μετά τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, πάπαλα. Μπήκα στη διαδικασία προχθές, να αλλάξω κεραία, ενισχυτή, καλώδιο και το αποτέλεσμα... μηδέν. Αυτό της Nova από Πάρνηθα στην 22 έρχεται κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Νίκο μήπως παίρνεις από αλλού τη Νόβα και νομίζεις ότι είναι Πάρνηθα? Στην Πάρνηθα ψηφιακά υπάρχουν μόνο της ΔΤ στην 48.  Ενημερώσου από το GreekTV Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

edit Κατά πάσα πιθανότητα παίρνεις Νόβα στο 22 από Υμηττό, από όπου είναι και στην 52 το δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ που λόγω του κλεισίματος δεν εκπέμπει

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Στο σημείο που βρίσκομαι  Πάρνηθα και Υμηττός είναι σχεδόν στην ίδια ευθεία.  Η 48 από Πάρνηθα δεν ξέρω τι γίνεται.  Καμία αναφορά από την περιοχή της Χαλκίδας όμως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.
Για την Nova έχεις δίκιο...

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Στη Χαλκίδα είμαι, γυρισμένος προς Πάρνηθα, (από Υμηττό δεν έχω ευθεία) πιάνει τη 48 άριστα και μόνο αυτή. Μόλις έλεγξα.

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)