Βρεθηκα σημερα στο σπιτι ενος φιλου μου στη Νεαπολη στη Νικαια .
Καποια στιγμη μου λεει οτι πιανει ψηφιακα καποια Κρητικα καναλια !! :huh
Λεω , δεν ειναι δυνατο καποιο λαθος κανει ..
Ανοιγει τη TV και βλεπω οτι πιανει 2 ψηφιακα μπουκετα , το ενα στη 38 UHF και το αλλο στη 57 UHF ! :o
To μπουκετο στη 38 πιανει τα εξης καναλια : KPHTH TV , KYDON , CRETA , 4 U , MY TV .
To μπουκετο στη 57 πιανει τα εξης καναλια : NEA TV , TV1 , TELEKRITI, ART και ισως ξανα το creta ( για αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος ) .
το μπουκετο στην 38 επαιζε συνεχεια τζαματα !! αυτο στη 57 με σπασιματα . Η ληψη γινεται με τη κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας η οποια οπως μου ειπε ο φιλος μου ειναι ενα συμπλεγμα απο 2 κεραιες ( τωρα που ακριβως κοιτουν , δε ξερω )
μου ειπε επισης οτι συνηθως παιζουν ολα αυτα τα καναλια κανονικα με καλο σημα και οτι τα πιανει εδω και 2 (!!) μηνες περιπου :?
Με το κινητο μου τραβηξα ενα βιντεακι για να σας τα δειξω .
Γενικα η περιοχη εκει ειναι λιγο περιεργη σχετικα με τις ληψεις των καναλιων . για παραδειγμα , οπως θα δειτε στη λιστα των καναλιων που πιανει η τηλεοραση του , δεν λαμβανει τα πειρατικα στην 68 και 60 .
ολα αυτα στην Αθηνα , στη νεαπολη Νικαιας !! λετε να εχουμε εναν ακομη πειρατη , κρητικο αυτη τη φορα ??
δειτε εδω απο το λιγο που μπορεσα να τραβηξω σε βιντεο :
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεπαρελειψα βεβαια να σας πω , οτι εγω που μενω επισης Νικαια αλλα πιο κατω προς το Κρατικο , δε πιανω κανενα απο αυτα ....