Πολύ μικρή... τέλος πάντων. Για να ξαναμπω on topic, από τότε που έκλεισε η 63 της ΕΤ3 από Γεράνεια, λαμβάνω άριστα στην Κόρινθο το ψηφιακό μπουκέτο των Smile, MAD, MTV, Action24 και SBC. Επίσης, το ίδιο καλά λαμβάνονται και τα υπόλοιπα μπουκέτα των περιφερειακών καναλιών σε 54 και 65, όταν είναι κλειστό το Top Channel και το ΑΡΤ, αντίστοιχα, από Όσιο Πατάπιο.
Καλή φάση φίλε ! Εγώ απο παραλιακή Κορινθία δεν βγάζω Υμηττό καθόλου (και Πάρνηθα το ίδιο) γιατί κόβουν το σήμα τα Γεράνεια πάνω απο το Λουτράκι και με χίλια ζόρια θυμάμαι έβγαινε παλιά ο Αντέννα ασπρόμαυρος στο 38 και μερικές ακόμα συχνότητες στο ίδιο σκηνικό , το μόνο που πέρναγε σχεδόν καλά απο δεκαετία 90 ήταν το Μέγκα απο Αίγινα στο 47 και εδώ και μερικά χρόνια έβγαζα τα ψηφιακά της ΕΡΤ απο Αίγινα στο 48 με ποιότητα περίπου 80% και όταν έκλεινε ο Ηλέκτρα τα έβγαζα και στην 52 αλλά τις υπόλοιπες ψηφιακές συχνότητες της Αίγινας δεν τις βγάζω καθόλου (ίσως δεν έχουν γυρισμένα πάνελ εκπομπής προς Κόρινθο ?) και θέλω να πειραματιστώ και να βάλω ενισχυτή μεγαλύτερο στα 40db ισχύως (τώρα έχω εναν παλιό περίπου στα 18db) μπας και έρθει κανα σήμα απο Αίγινα αλλα υπάρχει περίπτωση να μπουκώσω τις συχνότητες απο Ξυλόκαστρο με τόσο μεγάλο ενισχυτη.. Εσύ George απο Υμηττό η απο Αίγινα βγάζεις τις Αθηναϊκές ψηφιακές συχνότητες?