Θεωρώ ότι πολλές φορές πρέπει να παίζει τάπα από Υμηττό. Το σήμα που λαμβάνουν ορισμένοι ανάλογα τη θέση τους κι αν έχουν κεραία στη ταράτσα είναι από το ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή. Το σήμα που λαμβάνουν όλοι ακόμα κι αυτοί που βρίσκονται σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούν να έχουν σήμα από το ραδιομέγαρο λόγω εμποδίων ή μη ύπαρξης κεραίας στη ταράτσα είναι από Υμηττό και πρέπει να είναι τάπα για την εκπομπή από το ραδιομέγαρο. Τι θέλω να πω. Σπίτι στο Παγκράτι που ποτέ δεν έλαβε σήμα ΕΡΤ εκπεμπόμενο από το ραδιομέγαρο, το λάμβανα εγώ από το Μαρούσι. Όταν στο Παγκράτι λάμβαναν σήμα στην 29 ή στη 31, χωρίς να κατεβαίνουν κανάλια, συνέβαινε και στο Μαρούσι το ίδιο, δηλαδή υπήρχε σήμα αλλά δεν κατέβαιναν κανάλια. Μπορεί όμως να είναι και απλά η ιδέα μου μιας και δεν βρισκόμουν ταυτόχρονα στο Μαρούσι εγώ και κάποιο άλλο άτομο στο Παγκράτι. Ο ίδιος το έλεγχα και μπορεί στο μεσοδιάστημα της μετάβασης από το ένα σημείο στο άλλο να είχαν αλλάξει και τα δεδομένα. Ίσως λόγω της τάπας να αλλάζουν συνεχώς μεταξύ της 29 και της 31.