Δεν νομιζω να ειναι η ταπα, γιατι πριν απο μια βδομαδα περιπου, στο 29 γινοταν ακριβως το ιδιο πραγμα (συνεχες ανεβοκατεβασμα μπαρας) ενω στο 31 υπηρχε κανονικο και δυνατο σημα που ομως δεν κατεβαζε καναλια (αυτο πρεπει να ηταν η ταπα). Πλεον στο 31 ομως δεν υπαρχει τιποτα. Επισης οταν εκαναν προγραμμα οι εργαζομενοι απο το Ραδιομεγαρο, το ιδιο πραγμα που προανεφερα συνεβαινε εναλλαξ ανα διαστηματα στα καναλια 29 και 31 (δηλαδη στη μια συχνοτητα ανεβοκατεβαινε συνεχως η μπαρα οποτε ηταν η εκπομπη του Ραδιομεγαρου σιγουρα απλα εγω δεν μπορουσα να τη λαβω λογω ασθενους σηματος και στην αλλη λαμβανα δυνατο σημα χωρις καναλια, το οποιο ηταν σιγουρα η ταπα που μπορει να ηταν απο Υμηττο ή απο καποιο αλλο βουνο).
Οποτε αν τωρα στο 29 ηταν η ταπα, δεν θα ειχα ανεβοκατεβασμα μπαρας αλλα σταθερο σημα οπως ειχα μεχρι και πριν απο λιγες μερες στην 31.
Αρα μαλλον πρεπει τωρα στο 29 να εχει μεινει ανοιχτος ο πομπος του Ραδιομεγαρου.
Βασιλη, δηλαδη αν καταλαβα σωστα, στο 29 λαμβανεις κανονικο σημα χωρις καναλια ομως?
Ρωταω, γιατι αν και ξερω πως λιγες μερες μετα την εκκενωση του Ραδιομεγαρου, μπηκαν καποιοι τεχνικοι στο Ραδιομεγαρο (ισως της ΔΤ) για να τσεκαρουν τα μηχανηματα (και πιθανον για να κλεισουν τους εναπομειναντες ανοιχτους πομπους), ειχα μια ελπιδα οτι μπορει στο 29 να αναμεταδιδεται ακομα και τωρα η ΕΤ3 απο το Ραδιομεγαρο!!!
![Cool 8-)](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_cool.gif)