Εδω και 2 μερες εχει επανελθει το πειρατικο ψηφιακο μπουκετο στην 60 Uhf, το οποιο τουλαχιστον εδω και ενα μηνα ειχε εξαφανιστει τελειως. Στα 3 απο τα 4 του καναλια παιζει μονο μουσικα videoclips, χωρις καθολου διαφημισεις (τηλεφωνικων γραμμων η οτιδηποτε αλλου ειδους), ενω στο 4ο καναλι δειχνει μαυρο.
Κατα τ' αλλα στην 68 παιζει αναλογικα πλεον εδω και καιρο, το ενα καναλι του πειρατικου ψηφιακου μπουκετου που επαιζε παλια σε αυτη τη συχνοτητα. Και αυτο δειχνει μονο μουσικα videoclips, χωρις καμια διαφημιση.
Ακουστε να δειτε!!! Πριν απο λιγο καιρο με φωναξε ενας γνωστος μου παππους στο σπιτι του για να του εγκαταστησω μια Vhf κεραια (την οποια γυρισα προς Παρνηθα) επειδη ηθελε να λαμβανει το αναλογικο "ροζ καναλι" της 8 Vhf !!!
Βεβαια δεν ηξερε απο συχνοτητες και τετοια, απλα μου ειπε οτι θελει να του "φτιαξω" την τηλεοραση προκειμενου να λαμβανει τετοιου ειδους καναλια (καθως η εγκατασταση του ειχε μονο μια κεραια Uhf προς Υμηττο οποτε επιανε μονο τα κανονικα νομιμα καναλια), και ετσι εγω πηγα του συνδεσα με ενα μικτη την Vhf κεραια και πλεον εκτος απο τα 5,7 και 11 της Παρνηθας λαμβανει και το πειρατικο της 8 Vhf (το οποιο ειναι και αυτο που τον ενδιαφερει
).
Τελικα ξερει κανεις απο που εκπεμπει το 8 Vhf? Παντως και στο Νεο Κοσμο στο σπιτι μου, και στο Βυρωνα στο σπιτι του προαναφερθεντος παππου με κεραια Vhf γυρισμενη προς Παρνηθα βγαινει τζαμι. Αν την γυριζα αλλου παντως (π.χ. Ζαχαριτσα ή Αιγαλεω) επεφτε το σημα του παντως και οσο απομακρυνομουν απο Παρνηθα χανοτανε τελειως. Ωστοσο στην ιδια ευθεια με την Παρνηθα και στο Νεο Κοσμο και στο Βυρωνα ειναι και τα Τουρκοβουνια.
Οπως και να' χει παντως, το αναλογικο "ροζ καναλι" στην 8 Vhf οσο κι αν ξερω οτι ακουγεται "καπως" το συμπαθω ταμαλα, και θα ηθελα να παραμεινει για παντα ως εχει (ουτε να κλεισει αλλα ουτε να γυρισει και σε ψηφιακο αργοτερα). Σιγουρα επειδη εχει "ωραιο περιεχομενο"
, αλλα και επειδη σαν μεταδοση (περαν απο το περιεχομενο) μου θυμιζει κατι απο τα παλια...