Επιλεγμένα ξένα δημόσια τηλεοπτικά δίκτυα πρέπει να υπάρχουν σε επίγεια αναμετάδοση προς ενημέρωση του κόσμου που κρατάει το τηλεκοντρόλ και είναι ο τελικός κριτής. Τα δικά μας δημόσια μέσα (νεριτ τώρα κ ερτ παλιότερα) δεν είναι φερέφωνα της κυβέρνησης? Τα ιδιωτικά μας πάλι δεν είναι φερέφωνα?? το cnn είναι φερέφωνο στην αμερική, κοκ.. ας υπάρχουν στον αέρα κ εμείς ως τηλεθεατές οφείλουμε να φιλτράρουμε τις ειδήσεις με την παιδεία μας κ την κρίση μας και να σχηματίζουμε την άποψή μας. Αυτή είναι η άποψή μου και "επιμένω" για το cnn. Μέτοχος πάντως δεν είμαι..
όπως θα επέμενα αν είχε τεθεί θέμα με κάποιο άλλο κανάλι
Με τη λογική του CNN τότε να πάρουν σειρά τα EuroSport, RAI1-2-3, TVE, 3SAT, SAT.1, RTL κ.ο.κ. να θυμηθούμε τα νειάτα μας
τα κανάλια που αναφέρεις είναι αδύνατο να παίξουν επίγεια. Ξέρεις ότι πχ στο eurosport υπάρχουν δικαιώματα αθλητικά κλπ αλλά κ γιατί διαμοιράζεται ως κανάλι σε συνδρομητικές δορυφορικές πλατφόρμες. Κάποτε στα νειάτα μας (κι εγώ τα πρόλαβα στην αθήνα) δεν υπήρχε καν το premium δορυφορικό περιεχόμενο...Μπήκε το χρήμα στη μέση κ πάρα πολλά άλλαξαν.. Ωραία θα ήταν να τα ξαναβλέπαμε πάντως
Με το cnn αλλά κ με τα tv5,ρικ,bbc,και dw δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, παίζουν ελεύθερα στους δορυφόρους
το euronews όλοι μας ξέρουμε γιατί το κλείσανε, λειτούργησαν με εντολές ντόπιων καναλαρχών..
είχα σκοπό να γράψω κι άλλα, αλλά βγαίνουμε