Παντως εγω στο Νεο Κοσμο, προς το παρον δεν πιανω τιποτα απο Δαρδιτσα καθως στα 35, 55, 58, 59 τα αναλογικα καναλια απο Παρνηθα μου ερχονται πολυ δυνατα και εξαφανιζουν τα ψηφιακα. Και με την κεντρικη κεραια (που κοιταζει ομως Υμηττο), και με την εσωτερικη κεραια που το παλεψα και την εβγαλα και στο μπαλκονι μου μπας και γινει τιποτα, δεν εβγαλα τα ψηφιακα της Δαρδιτσας
Οσον αφορα την 39 που ειναι αδεια οταν εβγαλα την εσωτερικη κεραια την μπαλκονι, ειδα την πρασινη μπαρα του αποκωδικοποιητη (της ποιοτητας δηλαδη) να πηγαινει πανω κατω (αυτο σημαινει οτι κατι πηγαινε να πιασει το οποιο ομως ηταν πολυ αδυναμο) και δεν μπορεσα να πιασω σημα απο εκει οποτε ουτε αυτα μπορεσα να τα κατεβασω. Βεβαια εχω διαβασει εδω οτι οι 35 και 39 της Δαρδιτσας ειναι πιο αδυναμη απο τις 55, 58 και 59 γι' αυτο ισως να μην τα πιανω ακομα και αν ηταν πιο δυνατες, ισως να ειχα καταφερει να βγαλω την 39.
Παντως σε δεκα μερες που θα κλεισουν τα αναλογικα της Παρνηθας, θα προσπαθησω να πιασω τα περιφεριακα ψηφιακα της Δαρδιτσας στο 58 και στο 59.