Φίλε athmich η Πάρνηθα πρέπει να έρχεται καλύτερα σε εσένα γιατί εγώ έχω εμπόδιο απέναντι την Περαχώρα, αλλά θυμάμαι με τα αναλογικά που και εδώ ερχόταν το σήμα αλλά όχι με καλά αποτελέσματα..το μέγκα στο 07 ερχόταν αρκετά καλά..
Φίλε arva τα διαγράμματα είναι καταπληκτικά απλά πιστεύω ίσως στο σχέδιο της Αίγινας να έχει γίνει η μελέτη μόνο για την κάλυψη της Αθήνας , γιατί αν παρατηρήσεις τον χάρτη πίσω απο την Αίγινα δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια μέχρι το Κιάτο-Ξυλόκαστρο..και θυμάμαι το 1991 είχα βγάλει το μέγκα στο 47uhf απο Αίγινα με τέλειο σήμα και μέχρι το 2009 αν θυμάμαι καλά που έκλεισε.. δεν έβγαζα όμως όλες τις συχνότητες απο Αίγινα γιατί μπορεί να ήταν θέμα κατευθυντικότητας .. Πάντως και ο Υμηττός έρχεται εδώ αλλά με πολύ ασθενές σήμα .. Οι συχνότητες 48 και 52 να έρχονται σίγουρα απο Υμηττό? και γιατί όταν γυρίζω την κεραία προς τον ισθμό της Κορίνθου και όχι προς Λουτράκι το σήμα ανεβαίνει ? Και οι συχνότητες των περιφερειακών της Αττικής ούτε για δείγμα... εντάξει δεν έχω και κανεναν δυνατό ενισχυτή, άντε να είναι γύρω στα 20-25db ενίσχυσης στα uhf..