Σχετικά με την λήψη των stream της Πελοποννήσου στην Αττική ...
Αυτήν την ώρα συχνότητα 50 59 60 με περιφερειακά Πελοποννήσου φουλ σημα...περιοχή Σουρμένων με κεραία προς Αίγινα
Λειτούργησε γι αυτό η Δαρδίτσα στην 58-59 και τα Δολιανά στην 50- 60!! Καλορίζικα και στους Αθηναίους που τα πιάνουν! Οπότε είχε δίκιο ο Γιώργος (arva) που είπε ότι θα βγαίνουν κανονικά στην Αθήνα σύμφωνα με τα διαγράμματα!
Έχουν γίνει διάφορες αναφορές στο διαδίκτυο, πως με κεραία προσανατολισμένη δυτικά, τα κανάλια βγαίνουν άνετα και είναι λογικό κάτι τέτοιο.
Εγώ δεν το τσεκάρισα ακόμα, αλλά θα το κάνω άμεσα στο γραφείο. Μια που έχω κεραία και προς την Αίγινα, θα πάρω μια πεδιομέτρηση και θα ενημερώσω. Ίσως και σήμερα το απόγευμα αν βρω χρόνο ...
Πήρα τελικά τις μετρήσεις που ήθελα και θα τις κάνω ένα πινακάκι να τις σηκώσω.
Χοντρικά περνάνε τα πάντα με καλή κεραία και χωρίς ενισχυτή.
Οι μετρήσεις έγιναν με το πολύ φρέσκο & κορυφαίο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε στο μπαλκόνι του γραφείου μου (Άλιμος, 5ος όροφος επί της Ποσειδώνος με απεριόριστη θέα δυτικά), χρησιμοποιώντας μια Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε στο χέρι (σε χαμηλό ύψος, όχι εγκατεστημένη σε ιστό) και ένα κομμάτι καλώδιο μόνο -
χωρίς ενίσχυση).
Εκτός από τα stream της Αθήνας, βρήκα καλό & αξιοποιήσιμο σήμα DVB-T στα εξής κανάλια:
21 Nerit
24 Digea1
38 Κρητικό πακέτο (Κρήτη TV κλπ) !!!
39 Digea2
49 Digea1
50 Περιφ. Πελ.1
51 Περιφ. Πελ.1
55 Nerit
56
58 Περιφ. Πελ.1
59 Περιφ. Πελ.2
60 Περιφ. Πελ.2
Με απλά λόγια: το 80% του λεκανοπεδίου έχει καλή ορατότητα δυτικά.
Με μια καλή κεραία προσανατολισμένη δυτικά, τα stream της Πελοποννήσου περνάνε μια χαρά στο λεκανοπέδιο.
Για τις κεντρικές κεραίες είναι μια άλλη ιστορία, μια που απαιτείται mini HeadEnd για την ισοστάθμιση των streams και ελάχιστοι θα κάνουν μια τέτοια κίνηση.