Είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη δουλειά σου με τον τρόπο που λες.
Άλλωστε μπορείς να ξεκινήσεις με τα βασικά και αν θες κάτι παραπάνω προσθέτεις μία ακόμα κεραία ίδια με την πρώτη και το ζεύκτη ώστε να κάνεις τη συστοιχία.
Αν μου δώσεις μια συντόμευση στο Google Earth με τη δική σου θέση λήψης, θα προσπαθήσω να δω τι ακριβώς φτάνει σε σένα από τις διάφορους πομπούς και με ποιά ένταση πεδίου.
Αν πάλι έχεις όρεξη να παίξεις μόνος σου, δες το άρθρο μου "Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε" και κατέβασε τα σχετικά αρχεία με τις περιοχές κάλυψης για το Google Earth, ώστε να πάρεις μια πρώτη γεύση.
Ευχαριστώ Θανάση ! Μάλλον θα προτιμήσω τον ενισχυτή "Ikusi SBA-120" με τα 114dbμv και 35db", εκτός και τελευταία στιγμή πάω προς SBA-100 στα 40db..ακόμα το σκέφτομαι πάντως..
Το τεχνικό βοήθημα με τις περιοχές ψηφιακής κάλυψης φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και θα το κοιτάξω ! Αν θες να δείς τον χάρτη είμαι στο Κιάτο παραλιακά και προς τα δεξιά μετά απο το λιμάνι του Κιάτου.
Πάντως ας περιμένω λίγο την πρώτη Αυγούστου να δώ και τι σήματα θα φτάνουν εδώ με τις καινούργιες ανακατατάξεις και τα νέα κέντρα εκπομπής, και μετά συνεχίζω τις δοκιμές ..
Υπάρχει όμως και το θέμα του δέκτη που με απασχολεί γιατί έβαλα πριν μια εβδομάδα στην τηλεόραση έναν παλιό δορυφορικό δέκτη για δοκιμή που είναι και dvb-t (yumatu mx reader combo) και είδα στην 54 και στην 63 σήμα που έπαιζε απο 0 μέχρι 28% στην ποιότητα καθώς η κεραία κοίταζε Υμηττο ! (δεν άνοιξαν οι συχνότητες γιατί ήθελε σήμα σταθερό πάνω απο 50%) Ο δέκτης που έχω (Crypto Redi 250 MP) είναι αρκετά καλός και παίζει στο φούλ όλα τα κανάλια απο Κορφιώτισσα αλλά όταν σκανάρω την 54 και την 63 προς Υμηττό δεν μου δείχνει σήμα.. Επίσης ο Yumatu δεν κατεβάζει κανάλια γιατί είναι mpeg-2 αλλά τον έχω για δοκιμές με την κεραία αφού ανακάλυψα ότι έχει ευαισθησία στην λήψη..