Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τετ 26 Φεβ 2025, 16:11
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 739007 φορές)

0 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Έτσι ακριβώς είναι Νεκτάριε και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση χρόνου, λόγω IP μεταφοράς από τον OTE.

Καλημέρα, έχουμε καιρό να μιλήσουμε:)
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος PAOK1023

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2013
Αναφορά από Ερέτρια Αμαρυνθο ευβοιας
Το star Κ.Ε. συνεχίζει με πολλά σπασίματα και χαμηλή ισχύ.μονο με τηλεοράσεις με ενσωματωμένο mpg4 μπορεις να το παρακολουθήσεις.Το ΕΝΑ μαλλον έχει πρόβλημα τροφοδοσίας δείχνει μόνο χιόνια πολύ καλό το Έψιλον στην 57

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Παράθεση από: "epsilon"
... Σου έγραψα ότι αναγκαστικά δουλεύω με 720p 4:3, λόγω του υλικού που έχω. Αν γυρίσω σε 1080p/16:9 θα αφήνει κενά στην wide οθόνη. Για να μεταστραπούν όλα τα video σε 16:9 θέλει δουλειά και περίσσιο προσωπικό.

@mcelliot_g: Εγώ το είχα πει και παλιά ότι υπάρχουν HD μεταδόσεις σε 4:3 και δε με είχες ακούσει. Είχα πετύχει δορυφορικό κανάλι HD με εκπομπή 4:3 όπως και BluRay με 4:3 περιεχόμενο.

@epsilon:  :thumbup:   :wave:

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Σε είχα ακούσει Γιώργο και σου είπα ότι είναι τεχνολογικά εφικτό αλλά δεν το έχω συναντήσει σε δορυφορικές μεταδόσεις! Μάλλον δεν θυμάσαι καλά....
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "PAOK1023"
Αναφορά από Ερέτρια Αμαρυνθο ευβοιας
Το star Κ.Ε. συνεχίζει με πολλά σπασίματα και χαμηλή ισχύ.μονο με τηλεοράσεις με ενσωματωμένο mpg4 μπορεις να το παρακολουθήσεις.Το ΕΝΑ μαλλον έχει πρόβλημα τροφοδοσίας δείχνει μόνο χιόνια πολύ καλό το Έψιλον στην 57
Το Χλωμό έχει black out από την κακοκαιρία και σχεδόν όλοι οι σταθμοί είναι κλειστοί. Επίσης δεν λειτουργεί εκεί ο πομπός και το αναλογικό Link του ΕΝΑ, για τον λόγο αυτόν και τα χιόνια.

Ευχαριστώ για το κοντρόλ αδελφέ !!!

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Παράθεση από: "epsilon"
Ηλία όχι. Αναγκαστικά δουλεύω σε 720p στέρεο γιατί όλο το υλικό video που έχω είναι σε 4:3. Το ΕΝΑ επίσης λειτουργεί σε 4:3. ....

Η ανάλυση της εκπομπής είναι 960 Χ 720 δηλαδή;
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Οριακή λήψη της συχνότητας 21 από Παρνηθα στα Ψαρά με κατευθυντική Philips και ενισχυτή Matel 25ετίας. Ένταση σήματος 5-12 % και ποιότητα 0-15 % με πολλά σπασίματα. Λόγω μικρής γωνίας λήψης με τη Μαύρη Ράχη, που είναι οι τοπικοί Αναμεταδότες της Αναλογικής η 22 δεν περνάει λόγω STAR στο 23, η 27 ταπώνεται από το MEGA στο 27. η 28 το ίδιο ενώ οι υπόλοιπες απλά δεν ανοίγουν. Ευτυχώς γι' αυτούς 5/9 ανοίγουν τα Μεστά ψηφιακά.

Αποσυνδεδεμένος asap2

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
  • Τόπος: Αθηνα Κεντρο
Χθες Τετάρτη το απόγευμα έγινε διακοπή μετάδοσης από το κέντρο εκπομπής Στύρα για περίπου 10-15 λεπτά.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία

• SatLeo Legend
Την αναφορά αναλογικής λήψης στα Ψαρά τη μετέφερα στο αντίστοιχο νήμα
Ευχαριστούμε πολύ ξανά, ενημερώθηκε και το greektv!

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Το μεσημέρι (κατά τις τρείς) για πρώτη φορά έπαιζε με σπασίματα η 54uhf η οποία πάντα είχε το πιο δυνατό σήμα, και επίσης έχουν πεσμένα σήματα οι συχνότητες 45 και 52..Στις υπόλοιπες δεν βλέπω και τόσο σημαντική μείωση στην ποιότητα εκτός απο την 21 που απο την αρχή είναι η πιο χαμηλή απο όλες ..

Γενικά κάθε μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα τα σήματα απο Αίγινα πέφτουν .. Να είναι χαμηλή διάδοση λόγω θάλασσας?

Δηλαδή η 54uhf έχει φέρει στην καλύτερη μέχρι και σήμα 80% και ποιότητα 99%, συνήθως όμως τις περισσότερες φορές έχει σήμα 64% και ποιότητα 95%, και σήμερα το μεσημέρι είχε 50% και ποιότητα 60% με σπασίματα στην εικόνα...
Η 45 και η 52 φέρνουν τις περισσότερες φορές σήμα 65-69%, και ποιότητα 85-88% , τα μεσημέρια (μετά τις τρείς) πέφτουν σε σήμα 60% και ποιότητα 82%, και σήμερα μεσημέρι έιχαν σήμα 49 και ποιότητα 75 μέχρι και 70 στην χειρότερη !.. Η είχε πέσει πολύ η διάδοση ή έκαναν τίποτα δοκιμές οι τεχνικοί.. ή έστω για τα πολύ χαμηλά σήμερινά σήματα να είχε φάει κανα κόλλημα ο δέκτης..που δεν νομίζω..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτή την ώρα (16:20) η 45 και η 52 έχουν έρθει στα συνηθισμένα σήματα του μεσημεριού-απογεύματος (σήμα 60, ποιότητα 83) και η 54 με σήμα 62 , ποιότητα 92)
Επίσης το Smile απο την 54 δεν έχει ήχο εδώ και μερικές μέρες..

(Οι μετρήσεις είναι απο τον ψηφιακό δέκτη που έχω στην τηλεόραση)

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μπορει και απο την ζεστη να φταιει  να εχει απολειες σηματος η εγκατασταση σου
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
Πριν μερικούς μήνες είχα αλλάξει το καλώδιο απο τον ενισχυτή ιστού μέχρι το τροφοδοτικό με ένα φθηνό καλώδιο ''sat'' που είχα εύκαιρο εκείνη την ώρα στο σπίτι , και ίσως να μου έχει ανεβάσει λίγο θόρυβο και θα το αλλάξω..
Ίσως όπως είπες να επηρεάζει και η ζέστη..

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
θυμαμαι στο παλιο μου σπιτι εμενα κατω στον αοροφο να μου χανονται καποιες συχνοτητες την μερα και το βραδυ να πιανουν και δεν μιλαμε για μακρινες συχνοτητες αλλα για τα δορυφορικα του δημο και στο διπλανο σπιτι ο ξαδερφος μου να τα πιανει συνεχεια που ειχε απλη κεραια και οχι κεντρικη εγκατασταση
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Satleo Maniac
Και εγώ εδώ στο Κιάτο μία δίμετρη χελιδώνα δεκαετίας έχω που κοιτάζει στην Αίγινα, μαζί με απλό ενισχυτή στα 22db ενίσχυσης , και με το πίσω μέρος της κεραίας ανοίγω κανονικά και τις συχνότητες απο Ξυλόκαστρο..

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Γιάννη για την καταπληκτική δουλειά που έκανε στο 51.
Με σχετικά μικρή ισχύ και τα panel του να κοιτάνε βόρεια, έκανε μια κίνηση ρουά-ματ και κάλυψε εξαιρετικά την Αττική.
Η παρακατώ εικόνα δείχνει την έξυπνη επιλογή που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει.

Με απλά λόγια: αφού δεν είχε πολλά κανάλια να εκπέμψει, επομένως δεν χρειαζόταν υψηλό bit rate, επέλεξε constellation QPSK αντί για 16QAM ή 64QAM, έτσι ώστε το περιεχόμενο του να περνάει παντού σφαίρα και να συγχρονίζει σταθερά ακόμα και με ελάχιστη ποσότητα σήματος.
Θανάσης Κυριακόπουλος

• SatLeo Legend
QPSK έπαιζε και το άψογο HD του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και με ελάχιστα watt από Σίνδο, ανάποδα από τη Θεσσαλονίκη έβγαινε καμπάνα με κεραία ανάποδα! Ήταν ο μόνος σταθμός να φανταστείτε που έβγαινε μέσα στο σπίτι μου με εσωτερική κεραία!

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
Μετρήσεις στο κανάλι 57 στο Π. Φάληρο.
Οι καταγραφές έγιναν με το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε από το μπαλκόνι μου που έχει πολύ άνετη θέα σε Πάρνηθα και Υμηττό.
Για τη λήψη χρησιμοποίησα μια Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στο χέρι - χωρίς στήριξη σε ιστό.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει το φάσμα (δίπλα είναι το πειρατικό στο 56 που έχει panels προς το λεκανοπέδιο), την εικόνα και όλες τις μετρήσεις. Είναι η καλύτερη λήψη που πέτυχα στο μπαλκόνι μου με την μικρή nano των μόνο 12 db στο χέρι, αλλά όλες οι τιμές είναι εξαιρετικές αν πάρουμε υπ' όψη μας πως δεν γίνεται εκπομπή προς το λεκανοπέδιο και το σήμα που λαμβάνουμε είναι από τον ασθενικό πίσω λοβό του κεραιοσυστήματος εκπομπής.

Οι επόμενες εικόνες είναι μετά από προσπάθεια να μειώσω το σήμα με αποπροσανατολισμό της κεραίας, ώστε να δω με πόσο χαμηλό σήμα θα εξακολουθήσω να έχω συγχρονισμό.

Είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχουμε σταθερό συγχρονισμό με τιμές του MER 8db, C/N 2,9db & CBER 2,1E-2.
Θανάσης Κυριακόπουλος

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
Εικόνα, φάσμα και μετρήσεις:

Τα στοιχεία εκπομπής του Ε:

Τα στοιχεία εκπομπής του Ένα:

Γιάννη, τα συγχαρητήρια μου.   :)  ;)  8-)
Όσες κεραίες κοιτάνε Πάρνηθα (και όχι μόνο) σε πιάνουν πολύ καλά.   :wtg  :wtg
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:attention Πρόβλημα αυτήν την ώρα στο σήμα του Alpha και του Channel 9 στην Αττική

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] WP_20140810_01_29_21_Pro__highres.jpg[/attachment:lb994p46]

[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] WP_20140810_01_29_21_Pro__highres.jpg[/attachment:lb994p46]

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
@Thanassis μένω περιοχή γαλάζια ακτή αυτά τα δυο κανάλια εδώ δεν τα λαμβάνω( ??? )

• SatLeo Legend
Άρα το Ε δεν εκπέμπει σε 720p αλλά σε 576i, δηλαδή full SD! Μπράβο πάλι για την εξαιρετική κάλυψη!

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
@Thanassis Θανάση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μετρήσεις και τα καλά σου λόγια :thumbup: :)
Το HD Ranger 2 ειλικρινά καταπληκτικό όργανο !!! Μου άναψες τα αίματα να κάνω αιματηρές οικονομίες για να το αποκτήσω. Το δικό μου το Prime Digital T2 (προσιτής τιμής version της Rover), μπορεί να κάνει περίπου τις ίδιες μετρήσεις, αλλά σε παιδεύει το λογισμικό του και φυσικά αποκλείεται να έχει την ίδια ακρίβεια με το δικό σου.

@mcelliot_g Ηλία Γύρισα χθες το πρωί σε 576i γιατί είχα πρόβλημα. Στην αρχή νόμιζα πως προέρχεται από την ταινία του Σαρλώ, αλλά μετά διαπίστωσα πως όποτε έκλεινε το Video από το Ένα, κατά την επαναφορά του και την επανεκκίνηση του Encoder του, το Multiplexer άρχιζε και πάλι να διαβάζει. Με το τέλος του διαβάσματος στο Ένα, η δικιά μου εικόνα δεν κόλλαγε ή έσπαγε, όπως με το 1080i HD, αλλά πήγαινε καρέ καρέ και αναγκαζόμουν και εγώ να κλείνω το Video, ώστε να γίνει επανεκκίνηση και στον δικό μου Encoder για να τον διαβάσει και πάλι το Multiplexer. Πιστεύω πως αυτό το πρόβλημα προέρχεται από τις διαφορετικές πληροφορίες που δίνουν οι δύο διαφορετικοί Encoders (Η.264 HD και Mpeg2) στο Multiplexer. Θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή το ENA, με έναν ίδιο Encoder σαν τον δικό μου. Σε ευχαριστώ και εσένα Ηλία για τα καλά σου λόγια :)

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "psaras2009"
@Thanassis μένω περιοχή γαλάζια ακτή αυτά τα δυο κανάλια εδώ δεν τα λαμβάνω( ??? )
Προφανώς φίλε μου δεν βλέπεις την Πάρνηθα και λαμβάνεις από Αίγινα ή Υμηττό.

Αποσυνδεδεμένος apostolos3105

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2011
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αυτή είναι η κεραία όπου κάνω λήψη από Υμηττό.
Την αγόρασα (μαζί και την άλλη κεραία) όταν εμφανίστηκαν τα ψηφιακά τις τότε EΡΤ σε MPEG 2.
Τροφοδοτεί μια TV + έναν επίγειο + μια κάρτα στο PC

Και το Video που ανέβασα, με τις ενεργοποιημένες συχνότητες από Υμηττό.

Υπάρχει και δεύτερη κεραία λίγο πιο μεγάλη όπου τροφοδοτεί δυο TV + έναν επίγειο.

Δορυφορικοί Δεκτες:
Xtrend ET9500 /GigaBlue Quad / AMIKO.MiniHD.SE.
ΠΙΑΤΟ> 1.23x1.32/  2x>engel -1.10x1.20/  2x>Tecatel -1.10x1.20

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε Τόλη, η πρώτη κεραία δεν μου φαίνεται και τόσο λειτουργική. Ο τρόπος που είναι διατεταγμένα τα μπροστινά στοιχεία της μάλλον απώλεια σήματος δημιουργούν, παρά ενίσχυση. Φυσικά στις κοντινές αποστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.

Η δεύτερη κεραία είναι καλή, αλλά για την λήψη σημάτων από μεγάλες αποστάσεις, όπου λαμβάνει το σήμα ακόμη και με φαινόμενα διάθλασης.

Για μέσα στο λεκανοπέδιο και για την λήψη Υμηττού και Πάρνηθας, αρκούν απλές κεραίες με ένα μπουμ. Αν θέλεις να λάβεις την Αίγινα, τότε η δεύτερη κεραία είναι ότι πρέπει, επειδή το σήμα περνάει πάνω από θάλασσα.

Αποσυνδεδεμένος apostolos3105

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2011
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Σε ευχαριστώ, η πρώτη κεραία είναι στο πρόγραμμα να φύγει.
Δορυφορικοί Δεκτες:
Xtrend ET9500 /GigaBlue Quad / AMIKO.MiniHD.SE.
ΠΙΑΤΟ> 1.23x1.32/  2x>engel -1.10x1.20/  2x>Tecatel -1.10x1.20

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Mπράβο κι από μένα στον φίλο Γιάννη "Ε" :thumbup:  που βγαίνει άψογα στη Χαλκίδα στην 57 από Πάρνηθα μαζί με το ΕΝΑ με 100% , άψογο σήμα και από Star K.E. Μακάρι να καταφέρει να βγει το Ε σε HD. Αλλά είναι πολύ θετικό που έχουμε τα κανάλια αυτά στην περιοχή μας. Και μάλιστα με άριστη εικόνα και ήχο.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Το Star KE μας χαιρέτησε σήμερα από Πάρνηθα; Εδώ είναι εξαφανισμένο.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Όχι στη Χαλκίδα παίζει κανονικά.

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (14:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (14:05)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (12:13)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (11:00)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/02/2025 (10:46)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 26/02/2025 (10:41)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: angelalex Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (10:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: xantono Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (10:20)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 26/02/2025 (10:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 26/02/2025 (09:34)
* Απ: Eutelsat 8 West B @ 8W  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (09:25)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (09:21)
* Απ: Arabsat 7Α @ 30.5 °Ε  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West) 26/02/2025 (08:42)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (08:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (08:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (04:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (03:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (03:19)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (01:34)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (23:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (22:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:41)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:18)