Καλησπερα!!
Λοιπον, εβαλα στο μπαλκονι μου την flash nano με κατευθυνση προς Παρνηθα και επιασα κι εγω το Ενα και το Εpsilon HD στη συχνοτητα 57 (με την κεντρικη κεραια της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο δεν λαμβανονται καθολου). Το σημα βεβαια ειναι χαμηλοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα καναλια δηλαδη ενω ολα τα αλλα μου φερνουν ισχυ σηματος απο 87% μεχρι 100% αναλογα τη συχνοτητα, η 57 μου φερνει 12% (την κεραια την εχω κοτσαρει πανω στο σιδερο της τεντας οπως να' ναι), αλλα παρόλα αυτα τα καναλια της λαμβανονται τελεια χωρις σπασιματα και κολληματα και χωρις κανενα προβλημα γενικοτερα.
Επισης επιασα τις μπαρες που ανοιξαν στην 53 αναλογικα με αρκετο ψηφιακο χιονι βεβαια. Και δεν μπορεσα να βγαλω το Star Κεντρικης Ελλαδας που παιζει εκει ψηφιακα, ενω την ημερα που εγινε το αναλογικο switch off και ανοιξε ψηφιακα εκει το ειχα βγαλει. Παντως οι μπαρες δεν βγαινουν απο Υμηττο σιγουρα γιατι με την κεντρικη κεραια δεν λαμβανονται σχεδον καθολου. Ισως η εκπομπη τους να γινεται απο Παρνηθα. Πιθανον καποιος θελει να ταπωσει το Star και γι' αυτο ανοιξε τις μπαρες. Τωρα ποιος μπορει να ειναι, ποιος ξερει...