Καλησπερα!!
Βρε παιδια, πριν απο λιγο τσεκαρα την ισχυ σηματος ολων των μπουκετων και ενω μεχρι χθες η 57 της Παρνηθας της Digital Union μου εφερνε σημα 12 εως 19% το πολυ, ξαφνικα σημερα μου εφερε 67% !!!!!!
Τα 21, 22, 27, 28, 52 μου εφερναν παντα 100% οπως και σημερα, η 54 και σημερα αλλα και γενικοτερα μου φερνει 93% και η 45 μονο ενω μεχρι χθες μου εφερνε 93% σημερα μου φερνει 99%.Ολα αυτα αναφερονται στις ληψεις που εχω εδω και λιγες μερες με μια κεραια flash nano που εβαλα στο μπαλκονι γυρισμενη προς Παρνηθα χωρις ενισχυτη. Η Παρνηθα απο το μπαλκονι δεν φαινεται με το ματι λογω αλλων πολυκατοικιων (ενω ο Υμηττος φαινεται με το ματι φατσα καρτα), αλλα στο σημειο εκεινο η ληψη της Παρνηθας ειναι πολυ καλη εως αριστη ως δια μαγειας καθως ολα τα αναλογικα της Παρνηθας οταν επαιζαν ερχοντουσαν σε δοκιμες που ειχα κανει με αυτη την κεραια γυρισμενη προς Παρνηθα στο σημειο εκεινο, πολυ καλα εως τελεια σε αντιθεση με αλλα σημεια του μπαλκονιου η στο αλλο μπαλκονι η ακομα και με εσωτερικη κεραια μεσα στο σπιτι οπου πολλα απο τα καναλια ερχοντουσαν με αρκετα χιονια και ειδωλα.
Τι συμβαινει λοιπον με τα καναλια της Digital Union στο 57 απο Παρνηθα; Ανεβασαν ισχυ η ειχαμε απλα διαδοση και ανεβηκε το σημα τους. Γιατι το να ανεβει το σημα ξαφνικα απο το 19% στο 67%, δεν ειναι και λιγο!!! Παρακαλειται να μας απαντησει ο epsilon, μιας και ειναι ο πλεον αρμοδιος.