Πραγματι, πριν απο λιγο τσεκαρα την αναλογικη 57 και ειδα την ιδια ακριβως παρεμβολη με τις μπαρες που υπαρχει στην 53. Να αναφερω επισης οτι η ιδια παρεμβολη συνεχιζει ακαθεκτη και στην 53 με αποτελεσμα να μην λαμβανεται το Star Κ.Ε. To πακετο της Digital Union ομως στην 57 το λαμβανω τελεια με 67% ισχυ σηματος πλεον λογω της παρεμβολης. Η περιοχη που μενω και που γινονται οι ληψεις, ειναι ο Νεος Κοσμος.
Παρεπιπτοντως μιας και ανεφερα τις ισχεις των σηματων ολων των μπουκετων χθες, να πω οτι με την κεντρικη κεραια Uhf της ταρατσας που κοιταζει Υμηττο λαμβανω με 100% σημα ολα τα μπουκετα της Νεριτ και της Digea (21,22,27,28,45,52,54) αλλα καθολου το μπουκετο της Digital Union στην 57, καθολου το μπουκετο του Star Λαμιας στο 53 (το εχω τσεκαρει πριν αρχισει η παρεμβολη) ενω η προσφατη αναλογικη παρεμβολη στο 53 (στο 57 δεν εχω τσεκαρει με την κεντρικη κεραια) δεν ερχεται καθολου (μονο κατι σαν ψηγμα φαινεται αλλα ανεπαισθητο). Γι' αυτο και εβαλα την κεραια στο μπαλκονι προς Παρνηθα για να πιανω ολα τα μπουκετα.
Τωρα κι εγω αναρωτιεμαι τι ζορι τραβαει ο τυπος που παρεμβαλλει και το κανει αυτο. Εγω θελω να λαμβανω τα ψηφιακα μπουκετα της 57 και της 53 με τα τοπικα τους καναλια και οχι μια σκετη εικονα με μπαρες με ηχο "μπιπ"!!! Φιλε epsilon αν θες και αν μπορις φυσικα διοτι καταλαβαινω οτι μπορει να μην ειναι ευκολο, δωσε μας σε παρακαλω καποια στοιχεια για τις παρεμβολες αυτες. Αν καταλαβα καλα δηλαδη, απο ταρατσα ειναι; Γιατι εμενα μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι απο βουνο και ισως απο την Παρνηθα. Και οτι πιθανον την παρεμβολη την εκανε καποιος που μπορει να θιγεται (απο πολλες αποψεις) απο την οποιαδηποτε ληψη αλλων τοπικων καναλιων (πλην των 45,52,54 δηλαδη) στην Αθηνα. Αν ομως η παρεμβολη δεν γινεται απο καποιο βουνο αλλα απο ταρατσα σε καποια κατοικημενη περιοχη, τοτε αλλαζουν τα δεδομενα. Καταρχας, αν δεν ειναι απο βουνο, απορω πως καταφερνει και λαμβανεται τοσο δυνατα εδω. Και εν γενει, δεν καταλαβαινω το λογο για τον οποιο σας παρεμβαλλει.
Παντως φιλε epsilon σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου!! Να' σαι καλα!!