0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αμφιβάλλω στην κατευθυντικότητα της κεραίας. Σύμφωνα με το μήκος του boom και τον αριθμό των στοιχείων της, το οριζόντιο διάγραμμά της έχει +/- 30° στις χαμηλές συχνότητες και +/- 15° στις υψηλές. Και οι απλές broadband yagi κεραίες με ιδίου μήκους boom και ιδίου αριθμού στοιχείων, το ίδιο εύρος οριζοντίου διαγράμματος έχουν και μάλιστα είναι περισσότερο συμμετρικό και χωρίς πολλά βυθίσματα της απολαβής από συχνότητα σε συχνότητα. Διαφορά σε σχέση με τους γειτόνους σου είδες όταν την τοποθέτησες, διότι οι γείτονες είχαν βάλει της πλάκας καλώδια και κεραίες, που τους τα είχε τοποθετήσει ο τοπικός ηλεκτρολόγος της Αντίκυρας.
Mην γυρίζετε την κεραία UHF κάθετα, γιατί πολύ απλά όλες οι συχνότητες των UHF στην Ελλάδα είναι οριζόντιας πόλωσης και μόνο ζημιωμένοι μπορείτε να βγείτε με μια τέτοια ενέργεια! fasma, μαζί με τις μπάρες εξασθενούσαν και τα ψηφιακά από Πάρνηθα, γι`αυτό δεν έβλεπες βελτίωση! ......
Γεια σας παιδια! Ενδιαφέρομαι για εξωτερική κεραία για λήψη των περιφερειακών της Δαρδίτσας στην Καλλιθέα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικά οικονομικό; Σκεφτόμουν και για περιστρεφόμενη κεραία μιας και δεν μπορω να ανεβοκατεβαίνω συχνά στην ταράτσα!
Φίλε μου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στρίψεις, όσο γίνεται, την υπάρχουσα κεραία σου μεταξύ κ.ε. Αίγινα και κ.ε Δαρδίτσα. Στην φωτογραφία σου στέλνω διάγραμμα. Όπως βλέπεις το κέντρο εκπομπής Δαρδίτσα λαμβάνεται σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο. Όσοι λοιπόν από λεκανοπέδιο έχουν τη κεραία τους στραμμένη προς Αίγινα λογικά λαμβάνουν και Δαρδίτσα. Εσύ που είσαι Καλλιθέα νομίζω πως θα έχεις εύκολη λήψη.
Από τον ΟΤΕ εκπέμπει κανονικά εδώ και μέρες οπότε όλα τα προβλήματα οφείλονται αποκλειστικά στην επίγεια μετάδοση.
Φίλε, ποια τηλεόραση έχεις και βλέπεις αυτές τις πληροφορίες για το σήμα;
Σας ευχαριστώ panos456 και Thanassis για το ότι ασχοληθήκατε. Προς το παρoν έχω πρόβλημα με το STAR Κ.Ε. Σταμάτησε να εκπέμπει;Στην 57 τα Epsilon HD και ΕΝΑ τα πιάνω κανονικά. Στην 53...τίποτα.