Από τον ΟΤΕ εκπέμπει κανονικά εδώ και μέρες οπότε όλα τα προβλήματα οφείλονται αποκλειστικά στην επίγεια μετάδοση.
Οντως, ρυθμισα την κεραια να κοιταζει λιγο πιο ψηλα, και πλεον λαμβανω το Star Κ.Ε. στο 53 τελεια, χωρις σπασιματα με ισχυ 40% και το μπουκετο της Digital Union στο 57 με ισχυ 26%.
Μιχαλη elladalakon, οπως ακριβως στα ειπαν τα παιδια, γυρνα την κεραια προς Αιγινα / Δαρδιτσα (ειναι σχεδον στην ιδια ευθεια απο Καλλιθεα, οποτε θα πιανεις και τα δυο κεντρα εκπομπης αψογα) και λογικα θα πιανεις πολυ καλα και σταθερα και τα καναλια της Πελοππονησου στις συχνοτητες 58 και 59 και τα υπολοιπα θα τα πιανεις τελεια απο Αιγινα. Εγω δυστυχως στο Νεο Κοσμο δεν εχω καταφερει να τα πιασω, γιατι βρισκομαι ακριβως κατω απο το λοφο του Αγιου Ιωαννη (της εκκλησιας ακριβως εξω απο την ομωνυμη σταση του Μετρο), και στη γυρω μου περιοχη, κανει μεγαλη ζημια στη ληψη της Δαρδιτσας, αλλα η Αιγινα που ειναι λιγο παραπερα, δεν κοβεται η ευθεια της απο το λοφο και μου περναει μια χαρα. Εσυ ομως λογικα θα τα πιανεις τελεια, εδω αλλοι εχουν καταφερει με κεραια προς Υμηττο, να τα πιασουν με σπασιματα.