Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τετ 26 Φεβ 2025, 07:10
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 738824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Από Πάρνηθα πριν λίγο το Έψιλον με ένδειξη "no signal".

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια, να ρωτησω: Το ψηφιακο πακετο της Digital Union στην 57 απο Παρνηθα ειναι ανοιχτο ή οχι;
Γιατι αυτη τη στιγμη δεν το λαμβανω και δεν ξερω αν φταιει η κεραια στο μπαλκονι η οχι.
Το Star Κ.Ε. στο ψηφιακο 53 uhf απο Παρνηθα, το λαμβανω κανονικα αλλα δειχνει μαυρο αυτη τη στιγμη (πρεπει να εχει πεσει η τροφοδοσια στην Παρνηθα απο τον ΟΤΕ TV.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Η 57 δεν παίζει καθόλου τώρα, ενώ το 53 με το Star K.E. παίζει κανονικά

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Α ενταξει, οποτε δεν φταιει η κεραια στο μπαλκονι.
Ευχαριστω πολυ, Βασιλη.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Το Star είναι εντάξει, τα άλλα δύο είναι off.
Και ο Άλφα που βλέπω εδώ και ώρα, τα κάνει τα "νεράκια" του ώρες ώρες όπως και η συχνότητα του "Κόντρα".
Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει λίγο ή πολύ και στις υπόλοιπες συχνότητες.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Οντως, το Star επανηλθε.
Σ' ευχαριστω πολυ κι εσενα Νικο.
Εδω στο Νεο Κοσμο, λαμβανω το μπουκετο της 57 με χαμηλο σημα γενικοτερα, οποτε τωρα που το εχασα, δεν ηξερα αν εχει κλεισει, ή αν ηταν ανοιχτο και δεν το λαμβανα εγω λογω της κακοκαιριας.
Προφανως η κακοκαιρια, θα "εριξε" την 57.
Τα αλλα τα λαμβανω κανονικοτατα, η κεραια ειναι στο μπαλκονι και ειναι γυρισμενη προς Παρνηθα για να λαμβανω την 53 και την 57, αλλα εχω τον Υμηττο φατσα καρτα μπροστα μου απ' το μπαλκονι, ο οποιος απεχει απο μενα μονο 7,5 χιλιομετρα, οποτε ο συνδυασμος των υπολοιπων ψηφιακων απο Υμηττο και Παρνηθα τα κανει να "σκοτωνουν".

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
και σε μενα το star K.E. στη 53  εκπεμπει κανονικα .  Η 57 νεκρη ...Περιοχη Νικαια.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Έπεσαν κεραυνοί στην Πάρνηθα και μας έκαναν ζημιές στις εγκαταστάσεις μας. Τα αντικεραυνικά έλιωσαν. Χάλασε και το σύστημα αυτόματης εναλλαγής κυρίου και εφεδρικού πομπού μας.

Μέχρι και το λάπτοπ του φύλακα του ΑΝΤ1 πήρε φωτιά από αρκ που ξεπετάχτηκαν μέσα από τις πρίζες.  

Όταν ξημερώσει και εάν έχει βελτιωθεί ο καιρός, θα ανεβώ στο βουνό να δω τι έχει γίνει. Δεν μας συνηθίζει η Πάρνηθα σε τέτοιες συνθήκες, τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια. Μόνο χιόνια είχε.

Υ.Γ. Το Κ.Ε. στον χώρο που φιλοξενείται, λίγο δύσκολο να σταματήσει. Αυτά είναι αμοιβαία.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Kαι στον Υμηττό κάηκαν 2 τροφοδοτικά και ένα σύστημα υπέρτασης, όχι στα ραδιοτηλεοπτικά, αλλά πιο ψηλά, σε κάτι ραδιοερασιτεχνικούς αναμεταδότες απ'ό,τι μου είπαν.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος thanasis1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2010
  • Τόπος: Γιάλτρα (Β. Εύβοια)
απο την προχτεσινή κακοκαιρία οι 45-52-54 απο Πάρνηθα ανοιγοκλείνουν συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξα σήμερα το πρωί...      

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Και το αναλογικό C5 της ΝΕΡΙΤ από Πάρνηθα είναι χαλασμένο-εκτός λειτουργίας τώρα.

Αποσυνδεδεμένος thanasis1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2010
  • Τόπος: Γιάλτρα (Β. Εύβοια)

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Στη   57   πιανω   μονο  το   καναλι  <<  ΕΝΑ >>  , το <<  Epsilon HD  >>  που πηγε ?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Ναι μόνο το ΕΝΑ στην 57, το Epsilon μοιάζει σα να εξαφανίστηκε. Στο 53 κανονικά παίζει το Star K.E.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
To link εγκατέλειψε τα εγκόσμια μάλλον με τον κεραυνό.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Το τροφοδοτικό του. Το έχω εδώ μπροστά μου και προσπαθώ να το επιδιορθώσω. Μου λείπουν κάτι ανταλλακτικά. Έχω και ένα άλλο λινκ, αλλά η συχνότητά του είναι εκτός επιτρεπομένης ζώνης και δεν έχω όρεξη να πληρώνω πρόστιμα.

Ο πομπός παλι που παίζει είναι ο εφεδρικός. Τον κύριο πομπό επίσης το έχω φέρει κάτω.

OXI ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ  !

Αποσυνδεδεμένος johnpontios

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Πτολεμαΐδα/Θεσσαλονίκη
Συγνώμη για το  :offtopic

Φίλε @epsilon θέλω να σε ρωτήσω και αν μπορείς να μας κάνεις μια αναφορά.

Ο Τ.Σ . πέρα από το ζωντανό πρόγραμμα, ποια λογισμικά χρησιμοποιείς για αυτοματισμό προγράμματος ; Δηλαδή ας πούμε αν το βράδυ θέλεις να παίξει μια ταινία και να έχεις και διαφημίσεις πως το προγραμματίζεις....;

Μαζεύω πληροφορίες για μια εργασία μου και θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Και το ΕΝΑ της 57 έκλεισε πριν λίγο που το είδα. Δεν έκλεισε τελείως αλλά βγάζει μαύρο. Μάλλον έχει δουλίτσα ο epsilon με τις επισκευές.

ΕΚΤΑΚΤΟ EDIT: Στο ΣΤΑΡ Κ.Ε. έπαιξε πρώτη είδηση στο δελτίο ειδήσεων των 7 ότι το Switch off της 31/10 μετατίθεται για τις 21/11.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
21 Νοεμβρίου 2014 ή 2015; Και μην γελάσετε.... Ήμαρτον

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "vasilisp"
Και το ΕΝΑ της 57 έκλεισε πριν λίγο που το είδα. Δεν έκλεισε τελείως αλλά βγάζει μαύρο. Μάλλον έχει δουλίτσα ο epsilon με τις επισκευές.

Σε  νεο scan που εκανα στην 57 μου κατεβαζει πλεον και τα 2 καναλια αλλα το epsilon HD δεν δειχνει κατι . Μονο μαυρο .

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Πράγματι έτσι είναι. Χρειάζεται νέο σκανάρισμα η 57 όπου βγαίνει το ΕΝΑ κανονικά και στη θέση του epsilon μαύρο.
Αυτή την ώρα το Star K.E.κάνει αναλυση στο switch off της 21/11 και την αναβολή, έχει το κανονικό δελτίο ειδήσεων. και μιλάει γενικότερα για αποκωδικοποιητές και προετοιμασία του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Ενδιαφέροντα επίσης σημεία στην ανάλυση του Star K.E. ήταν ότι η τελική φάση μετατίθεται από τις 19 στις 29 Δεκεμβρίου, καθώς και ότι η νέα ΚΥΑ υπογράφεται την Τετάρτη.
Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος aggelos2002

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2013
  • Τόπος: Καινούργιο Αιτωλ/νίας
29 Δεκεμβρίου;Μπα σε καλό τους, γελάσαμε νυχτιάτικα. :lol:
29 Ιανουαρίου με το ζόρι...

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "johnpontios"
Συγνώμη για το  :offtopic

Φίλε @epsilon θέλω να σε ρωτήσω και αν μπορείς να μας κάνεις μια αναφορά.

Ο Τ.Σ . πέρα από το ζωντανό πρόγραμμα, ποια λογισμικά χρησιμοποιείς για αυτοματισμό προγράμματος ; Δηλαδή ας πούμε αν το βράδυ θέλεις να παίξει μια ταινία και να έχεις και διαφημίσεις πως το προγραμματίζεις....;

Μαζεύω πληροφορίες για μια εργασία μου και θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες.
Υπάρχουν προγράμματα από αρκετές εταιρείες. Προσωπικά, από το 2004 χρησιμοποιώ τα προγράμματα της Playbox, όπως για την Ροή προγράμματος του αέρα το Airbox. Επίσης οικονομικότερο και πολύ καλό πρόγραμμα είναι το ελληνικό Jazler του φίλου μου του Χρήστου Βαλασσέλη. Σαν Hardware εξαιρετική είναι η Mpeg2/Mpeg4 PCI κάρτα 4000 της Sigma Design που χρησιμοποιώ. Επίσης πολύ καλές κάρτες είναι αυτές της Black Magic και της Stradis.

Αποσυνδεδεμένος johnpontios

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Πτολεμαΐδα/Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.....

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "vasilisp"
Πράγματι έτσι είναι. Χρειάζεται νέο σκανάρισμα η 57 όπου βγαίνει το ΕΝΑ κανονικά και στη θέση του epsilon μαύρο.
Αυτή την ώρα το Star K.E.κάνει αναλυση στο switch off της 21/11 και την αναβολή, έχει το κανονικό δελτίο ειδήσεων. και μιλάει γενικότερα για αποκωδικοποιητές και προετοιμασία του κόσμου.
Επιδιόρθωσα το τροφοδοτικό του Multiplexer και γι'  αυτό βγαίνει το όνομα του σταθμού μου. Περιμένω ανταλλακτικά για το Link.

Για το Switch Off το πρωί είχα μία πληροφορία για της 14 Νοεμβρίου, αλλά τώρα την νύκτα, είχα μια δεύτερη για τις 25 Νοεμβρίου.
Δεν γνωρίζω τελικά τι ισχύει.  :hammer

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Από Πάρνηθα στην 52 και στην 54 η κατάσταση παραμένει εκνευριστική 4 μέρες μετά την κακοκαιρία. Ανά  σύντομα διαστήματα το σήμα εκεί που είναι φουλ, εξαφανίζεται εντελώς και μετά από λίγο επανέρχεται και στο καπάκι ξανά εξαφανίζεται κοκ. Τα κανάλια γιατί δεν πιέζουν να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα;;;

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• SatLeo Legend
Eπανήλθε κανονικά το Εpsilon στην 57 μαζί με το ΕΝΑ. Δείχνει καλό μποξ τώρα για λάτρες του σπορ!

Anonymous

• Επισκέπτης
Όπως το είχα δημοσιεύσει στο sdtv,το δημοσιεύω και εδώ στο satleo forum.  
Λοιπόν τώρα που ενεργοποιηθήκανε σε άλλες συχνότητες τα ψηφιακά μπουκέτα της digea, τα πιάνω πάλι όλα 100%,στο σπίτι μου,εδώ στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπως παλιά από Υμηττό.Η κεραία είναι απλή yagi με 1 κατεύθυνση και κοιτάει φάτσα τον Υμηττό.
21 Νερίτ ,Νερίτ sports ,Βουλή με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
22 ant1,άλφα,etv,αρτ  με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
27 mega ,star,skai,mktv με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
28 bbc,ric,dw,tv5 ,με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
45 action 24,ab channel,blue sky,channel9,attica tv ,με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
52 kontra channel,mad tv,extra3,high tv,με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
54 nickelodeon,mtv,smile,sbc,με ένταση 73% και ποιότητα 97%.
O ψηφιακός δέκτης μου είναι Crypto ReDi 40MP.
Η κεραία συνδέεται χωρίς ενισχυτή splitter,δηλαδή με μια τηλεόραση.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
το Epsilon στη 57  απο χθες δειχνει μονο μια μπλε οθονη με πoλυ βομβο .... :(

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (04:26)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 26/02/2025 (03:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/02/2025 (03:19)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 26/02/2025 (01:34)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (23:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (22:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:41)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:48)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:37)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (20:08)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:57)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (19:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:30)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:00)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (18:43)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (15:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)