Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τετ 26 Φεβ 2025, 00:43
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 738752 φορές)

0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παράθεση από: "dimitri7"
το Epsilon στη 57  απο χθες δειχνει μονο μια μπλε οθονη με πoλυ βομβο .... :(

ενω τωρα πια μονο μαυρο ......

Anonymous

• Επισκέπτης
Καλό  είναι,να βάλουνε κάπου στην Αθήνα στην Αγία Παρασκευή ,ψηφιακό σήμα σε κάποιο κενό δίαυλο ας πούμε 26, και να δείχνουνε ψηφιακά το σήμα της ερτ 3 ,να εκπέμπουν ,όμως με μεγάλη ισχύ,για να καλύψουνε  κάπως το  λεκανοπέδιο Αττικής.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
το κανανε περισυ και καποιοι αλλοι ανοιγανε φερον ψηφιακο σημα πανω τοτυς και τους ταπωνανε
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Anonymous

• Επισκέπτης
Παλιά ,θυμάμαι η Ερτ3 έκπεμπε,από Αγία Παρασκευή,  πότε έπαιζε στην συχνότητα 29, και πότε στην συχνότητα 31.
Εγώ τότε, την λάμβανα όχι 100% αλλά την λάμβανα,  γιατί είναι ψηλά το σπίτι μου και δεν έχει εμπόδια το σπίτι μου ,παρότι,που η κεραία μου κοιτάει φάτσα με Υμηττό,την λάμβανα από αντανακλάσεις.
Με ένταση 69% και ποιότητα 80%,σταθερά,χωρίς ανεβοκατέβασμα λήψης,και σπασίματα στην εικόνα.

Μακάρι να ενεργοποιηθεί,πάλι ο ψηφιακό πομπός της Ερτ3 από Αγία Παρασκευή,και να εκπέμπει με μεγαλύτερη ισχύ,από παλιά,για να λαμβάνεται καλύτερα στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Με όσο,ισχύ και να παίζει από την Αγία Παρασκευή,άμα, δεν είναι σε ψηλό σημείο δεν γίνεται δουλειά.
Καλύτερα να έβγαινε από Πεντέλη η Ερτ3 ψηφιακά,αλλά θα την κλείσει εκεί η Εεττ γιατί έχει τα ραδιογωνιόμετρα.
Η λύση είναι μια είναι να εκπέμπει από Λυκαβηττό , ψηφιακά η ερτ3 σε κάποια κενή συχνότητα, ας πούμε 26 με μεγάλη ισχύ, για να λαμβάνεται σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Εγώ,πιστεύω,πως θα ξανά πιάσει ψηφιακά η Ερτ 3 ,κάποιος αναγνώστης,ή τεχνικός της Ερτ θα διαβάσει το άρθρο μου,και θα εκπέμψει και πάλι η Ερτ 3 μακάρι.

Anonymous

• Επισκέπτης
Ψηφιακά,που έχω δοκιμάσει 58,και 59 από Δαρδίτσα,έχω γυρίσει την κεραία μου,παρότι δεν έχω εμπόδια και είναι ψηλά το σπίτι μου,έχω κάνει πολλές δοκιμές,δεν τα πιάνω τα ψηφιακά της Δαρδίτσας.Τυχεροί  είναι μόνο,αυτοί που μένουνε στην Βούλα και πιάνουνε τα μπουκέτα στις συχνότητες 58,59 της Πελλοπονήσου ,Το λεκανοπέδιο γενικώς είναι εκτός ψηφιακής κάλυψης από Δαρδίτσα,μόνο τα νότια προάστια έχουνε λήψη καλή από Δαρδίτσα  .Όταν ενεργοποιηθεί ,μάλλον και το κέντρο εκπομπής,Γεράνεια Όρη Κορινθίας,μπορεί να πιάνουμε κάπως και τα μπουκέτα της Πελλοπονήσου.
Την κεραία μου ,δεν την ξαναγυρίζω ξανά ποτέ ,την έχω τώρα μόνιμα και κοιτάει φάτσα με Υμηττό.

Φίλε fasma,μην περιμένεις να πιάσεις ψηφιακά από Δαρδίτσα ,μην παιδεύεσαι τζάμπα, λήψη από Δαρδίτσα,αφού είσαι ποιό χαμηλά στον Νέο Κόσμο.Αφού εγώ εδώ,πάνω που είμαι ,ψηλά στο Δάσος Χαϊδαρίου, δεν έχω λήψη ψηφιακά 58 και 59 από Δαρδίτσα.Μόνο στην Βούλα πιάνει,τα μπουκέτα στην συχνότητα 58 και 59.
Θα ενεργοποιηθεί,και το κέντρο εκπομπής Γεράνεια Όρη Κορινθίας ψηφιακά ,και μπορεί να πιάνουμε κάπως τα ψηφιακά μπουκέτα της Πελοποννήσου.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ποιος το είπε ότι τα Γεράνεια θα ενεργοποιηθούν ψηφιακά? Προς κατάργηση οδεύουν!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Anonymous

• Επισκέπτης
Δεν θα καταργηθούν τα Γεράνεια Όρη Κορινθίας ,φίλε mcelliot_g.Γιατί,είναι το σημαντικότερο κέντρο εκπομπής της Κορινθίας και έχει το καλύτερο σήμα , για να καλύψει,τα κενά του Όσιου Πατάπιου,εκεί δηλαδή που δεν εκπέμπει ο Όσιος Πατάπιος Κορινθίας σε κάποια σημεία στην, Κόρινθο .
Μέχρι το 2015,θα πρέπει όλες,οι αναλογικές λήψεις να σταματήσουνε.Άμα ,δεν σταματήσουνε αναλογικά, κάποια κέντρα εκπομπής που εκπέμπουνε αναλογικά ,θα υπάρχει πρόστιμο.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Κοίτα, αν ξέρεις κάτι σίγουρα να γράφεις με αποδείξεις. Πουθενά δεν αναφέρεται γραπτώς ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν τα Γεράνεια. Το ότι καλύπτουν μεγαλύτερη περιοχή δεν σημαίνει ότι επί ψηφιακής εποχής θα συνεχίσουν να εκπέμπουν. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να θεσμοθετηθεί. Επίσης το γεγονός ότι οι ιδιωτικοί δεν εξέπεμψαν ποτέ από εκεί αυτομάτως δεν το κάνει το σημαντικότερο Κ.Ε. της Κορινθίας, το σημαντικότερο είναι η Παναγιά Κορφιώτισσα στο Ξυλόκαστρο.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Anonymous

• Επισκέπτης
Άμα,θέλει η ερτ 3 να εκπέμπει ψηφιακά,σε κάποια κενή συχνότητα ας πούμε 26,και να έχει λίγο αυξημένη την ισχύ,από παλιά,για να βγαίνει καλύτερα,στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Άμα θέλει να εκπέμπει από Λυκαβηττό,θα πρέπει να έχει δύο μακρυά και μεγάλα δίπολα στον ίδιο ιστό ,το ένα να κοιτάει Αθήνα,και το άλλο Δυτική Αττική.
Ή άμα,θέλει να βγαίνει από Αγία Παρασκευή να βάλει δύο μεγάλα πάνελ μακρυά στον ίδιο ιστό ,το ένα να κοιτάει Ανατολική Αττική,και το άλλο Δυτική Αττική.

Anonymous

• Επισκέπτης
Έστειλα μέσω,email κάποιες συμβουλές στην ερτ 3 για να εκπέμψει ψηφιακά στην συχνότητα 26 , στην Αθήνα Αττικής,για να δούμε,θα κάνουνε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Αυτό το "Αθήνα Αττικής" με ξεπερνά
Παροξυσμική η εμφάνιση του νέου στο φόρουμ
Δεν προλαβαίνω και φαντάζομαι και οι υπόλοιποι να διαβάζουμε αναφορές... Φιλικά πάντα - Νίκος.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση από: "michasiv"
Έστειλα μέσω,email κάποιες συμβουλές στην ερτ 3 για να εκπέμψει ψηφιακά στην συχνότητα 26 , στην Αθήνα Αττικής,για να δούμε,θα κάνουνε κάτι.

Συγγνώμη αλλά τι θέλεις να πεις με αυτό το μήνυμα;
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος djvaggelis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2012
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στην ερτ3 δεν εχουν καλα καλα για τα προς το ζην,λες να εχουν χρημα για να εκπεμψουν ψηφιακα στην αθηνα,ετσι και αλλιως καποια στιγμη θα σταματησει η ερτ3  να ειναι "παρανομη".

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Και πληροφοριακά η Δαρδίτσα λαμβάνεται άνετα και στο Μαρούσι! Όχι μόνο στη Βούλα!!! Φαίνεται ποιες περιοχές λαμβάνουν Δαρδίτσα στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε!!!

Και ήμαρτον πια με τις ανακρίβειες!

Αποσυνδεδεμένος asap2

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
  • Τόπος: Αθηνα Κεντρο
Να σας θυμήσω ότι η ανατολική Αττική βλέπει ΕΤ3 από Στύρα

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Συγγνώμη φίλε Μιχάλη αλλά ψάξε στο Google τι σημαίνει μήκος  κύματος....
Άμα θέλει να εκπέμπει από Λυκαβηττό,θα πρέπει να έχει δύο μακρυά και μεγάλα δίπολα στον ίδιο ιστό ,το ένα να κοιτάει Αθήνα,και το άλλο Δυτική Αττική.
Ή άμα,θέλει να βγαίνει από Αγία Παρασκευή να βάλει δύο μεγάλα πάνελ μακρυά στον ίδιο ιστό ,το ένα να κοιτάει Ανατολική Αττική,και το άλλο Δυτική Αττική.
...φιλικά, Σταύρος.

Anonymous

• Επισκέπτης
Φίλε,a66 fm ,γιατί να το διαβάσω αυτό;.Δεν πειράζει.Το πραγματικό σου όνομα πως το λένε;.
Το δικό μου,λέγεται Μιχάλης.

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
Μιχαλη η πραγματικη σου τοποθεσια ειναι Αθήνα Αττικής; Η δικια μου, ναι.
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Anonymous

• Επισκέπτης
Και εσένα τι σε νοιάζει,που μένω Chris_S ;Συγνώμη,για την έκφραση.Το έχω αναφέρει οτι μένω στο Δάσος Χαΐδαρίου Αττικής ,δεν το είδες στο προφίλ μου;,το έχω αναφέρει.Φιλικά πάντα, φίλε, Chris _S,σε λένε Χρήστο;.

Συνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
Φίλε,a66 fm ,γιατί να το διαβάσω αυτό;.Δεν πειράζει.Το πραγματικό σου όνομα πως το λένε;.
Το δικό μου,λέγεται Μιχάλης.

Φίλε Μιχάλη να το διαβάσεις γιατί για να δίνεις οδηγίες για κάτι πρέπει να έχεις και γνώση του θέματος κι απο αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα συγνώμη δηλαδή (διπλό μάλιστα γιατί το ένα πάει γενικά προς το forum για το  :offtopic  ) αλλά εδώ διακρίνω -χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μπορώ να πώ- βασικές ελλείψεις και στα Ελληνικά και στα ηλεκτρονικά...όχι πως έχουν σχέση μεταξύ τους αλλά ....  

το πραγματικό μου όνομα τελευταία φορά που το ρώτησα μου είπε οτι το λένε Σταύρο  :D το έχει εξάλλου και η υπογραφή μου πρώην βασιλιά των troll... :lol:  :lol:
...φιλικά, Σταύρος.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Παιδια, το μπουκετο της Digital Union στο 57 απο Παρνηθα, εκπεμπει ή ειναι κλειστο;

Αποσυνδεδεμένος dimkonst

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Εγώ από Σταυρό, Αγία Παρασκευή, μόνο το 53 πιάνω, το 57 όχι.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Εγώ και την 57 και την 53 τις λαμβάνω κανονικά.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Αυτή τη στιγμή εκπέμπουν κανονικά και τα τρία κανάλια στην 53 & 57 (και το Epsilon). Μόνο στην εκπομπή του ΕΝΑ βγαίνει μαζί με τη φωνή και ένας ενοχλητικός βόμβος.
Οσο για την ισχύ της 57 έχει πέσει στο 86% (ποιότητα 100%) Στην 53 του Σταρ Κ.Ε. αντίστοιχα είναι: ισχύς 62% -ποιότητα 100%

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Η ισχύς στην 57 είναι πεσμένη, διότι ακόμη λειτουργεί ο εφεδρικός πομπός (120 W r.m.s.), πιστεύω πως μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα έχει επισκευαστεί ο κύριος πομπός (300 W r.m.s.) από την ζημιά που του έκανε ο κεραυνός.  
Αντικατέστησα το λινκ της "Έψιλον" με ένα καινούργιο. Θα ήθελα να μου γράψετε για τον ήχο και την *οπτική ποιότητα της εικόνας, σε σχέση με το προηγούμενο λινκ που κάηκε με την καταιγίδα (όχι φυσικά όταν το πρόγραμμα έχει παλαιές ταινίες).
Ο βόμβος του "Ένα" πιθανόν να προέρχεται από κάποια κακή γείωση ή από πεσμένο ηλεκτρολυτικό πυκνωτή στο αναλογικό λινκ του (Χλωμό-Πάρνης). Το άκουσα και εγώ και θα το πω στον ιδιοκτήτη.

*Γράφω οπτική ποιότητα, διότι η ποιότητα που μετράνε οι αποκωδικοποιητές, είναι ποιότητα ψηφιακού σήματος και όχι εικόνας. Δηλαδή με απλά λόγια, οι αποκωδικοποιητές μετρούν σαν ποιότητα, το πόσο εύκολα μπορούν να αποκωδικοποιήσουν το εκπεμπόμενο ψηφιακό σήμα.

Σημείωση: Θα παρακαλούσα κάποιον διαχειριστή να μεταφέρει όσα αφορούν τον δίαυλο 57 στο λήμμα για την Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παράθεση από: "vasilisp"
Αυτή τη στιγμή εκπέμπουν κανονικά και τα τρία κανάλια στην 53 & 57 (και το Epsilon). Μόνο στην εκπομπή του ΕΝΑ βγαίνει μαζί με τη φωνή και ένας ενοχλητικός βόμβος.
Οσο για την ισχύ της 57 έχει πέσει στο 86% (ποιότητα 100%) Στην 53 του Σταρ Κ.Ε. αντίστοιχα είναι: ισχύς 62% -ποιότητα 100%

Επιβεβαιωνω και εγω . Η ισχυς  του μπουκετου  στη 57 εχει πεσει σημαντικα . Το  ΕΝΑ  ερχεται  με αρκετο βομβο  χωρις ομως σπασιματα    ενω το Epsilon HD  κανει καποια σπασιματακια ..

το STAR στη  53  κανονικα .

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Τα σπασιματάκια έχουν σχέση με το εύρος στον δέκτη του λινκ. Για να μην χαμηλώσω το bitrate, πρέπει να το κατεβάσω από την Πάρνηθα και να αυξήσω το εύρος. Δεν μπορεί να γίνει με τον τηλεχειρισμό, γιατί μπορεί να χάσω την σύνδεση. Θα το κάνω όμως με την πρώτη ευκαιρία.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Λοιπον, πηγα σημερα το πρωι στο σπιτι ενος φιλου στο Βυρωνα, και του εκανα μια SUPER ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!!  :widow
Πλακα κανω φυσικα, απλα του γυρισα την κεραια που ειχε ηδη στην Παρνηθα (ενω πριν κοιταζε Υμηττο) για να πιανει τα καναλια της 53 και της 57 και του συνδεσα με μικτη μια δευτερη κεραια προς Πελοππονησο για να πιασει τα καναλια της Πελοππονησου.
Τελικα τα καναλια της Πελοππονησου, τα πιασαμε τελεια, οχι ομως απο Δαρδιτσα, αλλα απο ΔΟΛΙΑΝΑ!!!
Στην 50 και στην 60 δηλαδη! Η 58 και η 59 δεν εφερναν τιποτα!
Οσον αφορα την Παρνηθα, τα κλασσικα καναλια της Αττικης, επιαναν και παλι τζαμι και ειχαν σημα πανω απο 90%. Το STAR Κ.Ε., επιανε τελεια χωρις καθολου σπασιματα, αλλα στην ενδειξη σηματος, ειχε χαμηλο σημα και το BER επαιζε συνεχεια απο 5 εως 20 περιπου. Ενω τα ψηφιακα της Digital Union, δεν τα επιασα καθολου. Γι' αυτο και ρωτησα αν σημερα κατα τις 11 το πρωι ηταν ανοιχτα.
Επισης, δεν ειχε καλη ορατοτητα σημερα και η Παρνηθα δεν φαινοταν καθολου με το ματι. Με το Google Earth βρηκα πως η Παρνηθα ηταν στην ιδια ευθεια με τα Τουρκοβουνια απο το Βυρωνα και ετσι γυρισα την κεραια προς Τουρκοβουνια. Ωστοσο δεν ξερω αν πετυχα ακριβως Παρνηθα ή λιγο παραπερα.
Εν πασει περιπτωσει, πως θα γινει να μηδενισουμε το BER του STAR Κ.Ε. στην 53 και να πιασουμε καλα και τα ψηφιακα της Digital Union στο 57;

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Παράθεση από: "epsilon"
Η ισχύς στην 57 είναι πεσμένη, διότι ακόμη λειτουργεί ο εφεδρικός πομπός (120 W r.m.s.), πιστεύω πως μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα έχει επισκευαστεί ο κύριος πομπός (300 W r.m.s.) από την ζημιά που του έκανε ο κεραυνός.  
Αντικατέστησα το λινκ της "Έψιλον" με ένα καινούργιο. Θα ήθελα να μου γράψετε για τον ήχο και την *οπτική ποιότητα της εικόνας, σε σχέση με το προηγούμενο λινκ που κάηκε με την καταιγίδα (όχι φυσικά όταν το πρόγραμμα έχει παλαιές ταινίες).
Ο βόμβος του "Ένα" πιθανόν να προέρχεται από κάποια κακή γείωση ή από πεσμένο ηλεκτρολυτικό πυκνωτή στο αναλογικό λινκ του (Χλωμό-Πάρνης). Το άκουσα και εγώ και θα το πω στον ιδιοκτήτη.
Eυχαριστούμε για την άμεση απάντηση Γιάννη. Είναι φανερή νομίζω η βελτίωση του συνόλου της εκπομπής του Epsilon, θα το σημείωνα κι εγώ ήθελα να το παρακολουθήσω μερικές μέρες. Και βέβαια σε νέες εκπομπές -και στα τηλεμάρκετιγκ- φαίνεται περισσότερο η διαφορά και η βελτίωση σε εικόνα και ήχο.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:attention  :attention τις επόμενες ώρες αναμένετε κύμα κακοκαιρίας να πλήξει την αττική ας ελπίσουμε να μην υπαρξει πρόβλημα με τα κανάλια και το σήμα

* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (23:54)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (23:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (22:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (22:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (21:57)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:41)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: demos.tryphonos Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (21:18)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:48)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:37)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (20:08)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:57)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (19:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:30)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:00)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (18:43)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (15:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (10:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)