Παλιά ,θυμάμαι η Ερτ3 έκπεμπε,από Αγία Παρασκευή, πότε έπαιζε στην συχνότητα 29, και πότε στην συχνότητα 31.
Εγώ τότε, την λάμβανα όχι 100% αλλά την λάμβανα, γιατί είναι ψηλά το σπίτι μου και δεν έχει εμπόδια το σπίτι μου ,παρότι,που η κεραία μου κοιτάει φάτσα με Υμηττό,την λάμβανα από αντανακλάσεις.
Με ένταση 69% και ποιότητα 80%,σταθερά,χωρίς ανεβοκατέβασμα λήψης,και σπασίματα στην εικόνα.
Μακάρι να ενεργοποιηθεί,πάλι ο ψηφιακό πομπός της Ερτ3 από Αγία Παρασκευή,και να εκπέμπει με μεγαλύτερη ισχύ,από παλιά,για να λαμβάνεται καλύτερα στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Με όσο,ισχύ και να παίζει από την Αγία Παρασκευή,άμα, δεν είναι σε ψηλό σημείο δεν γίνεται δουλειά.
Καλύτερα να έβγαινε από Πεντέλη η Ερτ3 ψηφιακά,αλλά θα την κλείσει εκεί η Εεττ γιατί έχει τα ραδιογωνιόμετρα.
Η λύση είναι μια είναι να εκπέμπει από Λυκαβηττό , ψηφιακά η ερτ3 σε κάποια κενή συχνότητα, ας πούμε 26 με μεγάλη ισχύ, για να λαμβάνεται σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.
Εγώ,πιστεύω,πως θα ξανά πιάσει ψηφιακά η Ερτ 3 ,κάποιος αναγνώστης,ή τεχνικός της Ερτ θα διαβάσει το άρθρο μου,και θα εκπέμψει και πάλι η Ερτ 3 μακάρι.