Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 21:02
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 738661 φορές)

0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Το παρατήρησα καί εγώ στο extra3 το θάμπωμα δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θάμπωμα 2-3 δευτερολέπτων στο extra και στο kontra , αλλά είναι κάτι σπάνιο και δεν το κάνει συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Τωρα εχει εξαφανιστει το λογοτυπο του ant1 πανω αριστερα εδω και καμποση ωρα

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Φίλε το ανέφερα στο νήμα του ANT1 και εγώ αυτό

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Συνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Είχε εξαφανιστεί και πριν λίγες μέρες, λίγο πριν από το TV Quiz, αλλά και κατά τη διάρκειά του.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σημερα το πρωι 9:10 και μέχρι αυτή την ώρα παίζουν όλα τα κρητικά καναλια απο Μαλάξα (Κρατικά, Τοπικα, Πανελλαδικής εμβέλειας) σε όλες τις συχνότητες (22, 24, 38, 49, 56, 57) τέλεια χωρίς σπασίματα.
Το ιδιο σαφως ισχύει και για τα καναλια απο Δαρδιτσα οπου εκει εχω πάντα σταθερή ληψη με εξαίρεση τον δευτερο πολυπλεκτη της Digea με τα Mega, skai, star, m.tv
Επισης απο Πάρνηθα παρατήρησα οτι στην 57 υπάρχει πλεον μόνο φέρον ψηφιακό σήμα και όχι τα ΕΝΑ και ΕpsilonHD.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μια διόρθωση στους πίνακες για την Πάρνηθα: α) το Νsports εκπέμπει στην 11 όχι στην 21 αναλογικά  β) στην 53 το πακέτο να επισημαίνεται ότι εκπέμπει βορειοανατολικά μόνο.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Ευχαριστούμε! 11 ήταν να γραφτεί αλλά ο δαίμων της πληκτρολόγησης το έκανε 21. Άλλωστε στα MHz ήταν σωστά. Προστέθηκε και το ανάλογο σχόλιο για τη 53.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Παράθεση από: "Lewnidas30"
Επισης απο Πάρνηθα παρατήρησα οτι στην 57 υπάρχει πλεον μόνο φέρον ψηφιακό σήμα και όχι τα ΕΝΑ και ΕpsilonHD.

Στην ψηφιακη 57 UHF συνεχιζει κανονικα  το Epsilon HD ( με ενημερωτικη καρτα ) και το ΕΝΑ ( με μαυρη  οθονη)

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή τη ριμάδα 28 από Πάρνηθα; Θα ασχοληθεί επιτέλους κανένας από τη ΝΕΡΙΤ μαζί της. Ούτε επί ΕΡΤ τέτοια αδιαφορία...

Αποσυνδεδεμένος nikin22000

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Τι θεμα εχεις με το 28 Παρνηθας??
Τα ηλεκτρονικά δεν είναι μαγικά και τα dB δεν είναι στραγάλια....ΑΕ

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Αυτό εδώ και δεν το εχω μονο εγω αλλα ολοι στην περιοχή.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Μηπως υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού με Υμηττο; θυμάμαι εβγαζες παλια κ υμηττο στην περιοχή

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Μαλλον αυτο παίζει, περασε και απ το μυαλό μου αυτο το ενδεχόμενο, αλλα γιατι μονο στην 28 το προβλημα; Αναλογική παρεμβολή δεν υπάρχει οπότε θέμα συγχρονισμου των ΚΕ το επικτρατεστερο σενάριο.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Αυτό το πρόβλημα στο κάνει τώρα τελευταία, ή απο τις αρχές του Αυγούστου? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η 28 απο Πάρνηθα και δεν λειτουργεί με φούλ ισχύ και παρουσιάζεται το πρόβλημα σε μακρινές λήψεις?
Την 21 την έχεις με καλό σήμα?
Αν είναι το πρόβλημα στον συγχρονισμό του δέκτη λόγο του SFN Πάρνηθας-Υμηττού, ίσως η 28 του Υμηττού να περνάει στην περιοχή σου κάπως καλύτερα απο την 21, και να μπερδεύονται τα δύο δίκτυα Πάρνηθας-Υμηττού στην λήψη .. αλλά αν ήταν αυτό το πρόβλημα δεν θα το είχες απο τον Αύγουστο? Κάνε μια δοκιμή και γύρνα την κεραία λιγο πιο αριστερά απο την Πάρνηθα μήπως κόψεις τον Υμηττό και το πρόβλημα διορθωθει..

Αφού με την Digea απο Πάρνηθα δεν έχεις πρόβλημα, ετοίμασε μια κεραιούλα μικρή προς Χλωμό και όταν ενεργοποιηθεί εκεί το δεύτερο πακέτο της Νέριτ , βάλτην επάνω και θα είσαι κομπλε..

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Καλά όταν ενεργοποιηθεί το Χλωμό εννοείται ότι θα καμπανίζει και χωρίς δεύτερη κεραία εδώ που είμαι όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα (με εξαίρεση τη σημερινή ημέρα που είναι εκτός λειτουργίας). Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά γυριζοντας την κεραία (Πάρνηθα - Υμηττό) γιατί σχεδόν μου έρχονται στην ίδια ευθεία.
Η 21 έρχεται με φουλ σήμα (100% ποιότητα και ισχύς). Το πρόβλημα υπάρχει γύρω στις 3 εβδομάδες τώρα.

Στάλθηκε από το H30-U10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Μόλις κοίταξα τους χάρτες. Είχε δίκιο ο D_Satellite κι εγώ ήμουν λάθος. Ο Υμηττός δεν είναι στην ίδια ευθεία με τη Πάρνηθα. Είναι δεξιότερά του.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Δυστυχώς τα δοκίμασα και πιο δεξιά και πιο αριστερά με αποτέλεσμα να γίνονται χειρότερα τα υπόλοιπα χωρίς να βελτιώνεται καθόλου η 28 οπότε δεν ξέρω...

Αποσυνδεδεμένος jimijoop

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: Νίκαια
Τωρα το Attica tv δειχνει γκρι χρωμα. Τεχνικο προβλημα η κλεισιμο;

Τελικα το Attica TV εχει τεχνικο προβλημα, γιατι ακουγα και εδειχνε σπασιματα.

Αποσυνδεδεμένος jimijoop

• Τακτικό Μέλος
  • **

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "NIKOSP"
Δυστυχώς τα δοκίμασα και πιο δεξιά και πιο αριστερά με αποτέλεσμα να γίνονται χειρότερα τα υπόλοιπα χωρίς να βελτιώνεται καθόλου η 28 οπότε δεν ξέρω...

Με την ισχύ του ενισχυτή έπαιξες καθόλου; Παίξε και λίγο με τη κεραία δίνοντας λίγο nose down.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Και με την ενίσχυση έπαιξα και καθ ύψος την κεραία αλλά τζίφος. Καμία επίσημη ενημέρωση από τον Telektv θα μπορούσαμε να έχουμε να μην το παιδεύω και εγώ τζάμπα, αν το πρόβλημα οφείλεται στη ΝΕΡΙΤ.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
-Η ΝΕΡΙΤ από την εκπομπή της Πάρνηθας έχει κάποια προβλήματα με πιξελιάσματα σε τμήματα της εικόνας και στιγμιαία παγώματα που γίνεται μεγαλύτερο πρόβλημα στο ΝΗD ειδικα στα ζωντανά. Αυτό είχε αποτέλεσμα στη συναυλία της Βιέννης, ενώ η εικόνα ήταν καταπληκτική να μην γίνει κατορθωτη η παρακολουθηση. Επίσης και ο ήχος του ΝHD είναι πιο πεσμένος από το Ν.  
-Να πουμε ακόμα ότι αναλογικά η c11 που έβγαινε το κρατικό Ν Sports-τώρα Ν plus είναι πλέον σβηστή, Δεν ξέρω αν έγινε switch off ή είναι βλάβη. Η c5 με το Νεριτ συνεχίζει κανονικά.
- Το action 24 βγαίνει κι αυτό τώρα με προβλήματα με πιξελιάσματα (πιο εντονα από τη ΝΕΡΙΤ)
- Το Attica tv έχει μαύρο τώρα.
- Το Mtv πολλά παγώματα και πιξελιάσματα-αδυνατη η παρακολούθηση. Γενικά πρόβλημα με όλη την 54 συχνότητα

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους!
Βασιλη πολυχρονος!
Το action24 που αναφερεις εχει πρόβλημα και στην Nova με πολλα pixelαρισματα. Το EPG της νοβα αναφερει τεχνικό πρόβλημα στο σταθμό του action24.

Αποσυνδεδεμένος jimijoop

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το τεχνικο προβλημα στο MTV σταματησε, το action 24 και το Attica TV εχουν ακομα τεχνικα προβληματα.

Αποσυνδεδεμένος asap2

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
  • Τόπος: Αθηνα Κεντρο
Πάντως με τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ έχω και εγώ πρόβλημα με λήψη από Πάρνηθα στο κέντρο της Αθήνας.Ενώ είχα σήμα φουλ,τώρα και οι δύο συχνότητες της (21 και 28) έχουν ελάχιστο σήμα.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:arrow εδώ και μερικές μέρες το Νέριτsports  έχει μετονομαστεί σε Νέριτplus κάτι μαγιρεβουν πάλι ...

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Αν διαβάσεις το μήνυμα της ψηφιακής λήψης της ΝΕΡΙΤ θα δεις οτι το φαγητό ειναι έτοιμο :)

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:48)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: chrisk7 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/02/2025 (20:37)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (20:08)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:57)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/02/2025 (19:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:30)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (19:00)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (18:43)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (15:53)
* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (10:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (19:03)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)