Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 15:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 738511 φορές)

0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Ναι και εδω στα βόρεια,με κεραία προς Υμηττό με σταθερό σήμα στο 34. :lmao
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Περιέργως στον Ταύρο με κεραία προς Υμηττό τίποτα στη Samsung τηλεόραση... :(
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Οντως επανηλθε απο το μεσημερι η ΕΡΤ δειχνοντας προς το παρον την καρτα της ertopen. Παντως απο Νεο Κοσμο με την κεντρικη κεραια προς Υμηττο, ενω μεχρι προχθες ερχοταν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα, τωρα εχει χαμηλοτερο σημα και κανει συνεχεια σπασιματα. Ελπιζω συντομα να φτιαξει αυτο. Με εσωτερικη κεραια που συνδεσα μετα, ερχεται μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Και με την κεραια που εχω στο μπαλκονι για να λαμβανω Παρνηθα, ενω μεχρι προχθες η ΕΡΤ μου εφερνε 40 - 50 % το πολυ, πλεον μου φερνει 84% ισχυ σηματος!!! Κοινως με κεραια προς Παρνηθα το σημα αυξηθηκε κατακορυφα, ενω με κεραια προς Υμηττο το σημα επεσε. Αρα για να εχουμε τετοιες αλλαγες οπως και για να πιανουν πλεον την ΕΡΤ κι αλλοι που δεν την επιαναν ως τωρα, μπορει και να αλλαξαν σημειο εκπομπης.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Ισως αλλαξαν διαγραμμα εκπομπης.

Αποσυνδεδεμένος asap2

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
  • Τόπος: Αθηνα Κεντρο
Το σήμα της ΕΡΤ3 τώρα μου έρχεται με ισχύ 95% και ποιότητα 100%

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αναρωτιέμαι μιας και δεν υφίσταται πλέον θέμα νομιμότητας (εν αναμονή της επανόδου) πώς και δεν πήγε τουλάχιστον στο Φιλίππειο για να καλύψει μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης, η κάλυψή του από την ταράτσα της Λεωφόρου Στρατού είναι πολύ μικρή και αδύνατη αν δεν είσαι στην ίδια ευθεία περίπου με το κτίριο!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος dimkonst

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
Και από Αγία Παρασκευή κοντά στο Σταυρό με κεραία προς Πάρνηθα έρχεται το σήμα της ΕΡΤ.

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
    • http://www.eeae.gr
Στα Πετράλωνα.
Κατεύθυνση κεραίας Βόρεια.
RX ANT type: Yagi UHF
RX ANT Gain: 12 dBi
ΕΡΤ
CH: 34
Signal Strength: 62dBμV
MER: 26
MOD: QAM16
FEC: 1/2
GI: 1/4
Bitrate: 8,46 Mbps
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

Αποσυνδεδεμένος αιδηψος αποστολης

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2014
ηρθε το σημα της ερτ στην βορεια ευβοια απο παρνηθα αλλα σκετη καρτα βγαζει δεν βλεπω προγραμα  προς το παρον

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Στην 34? Αρα αυτο που βλεπουμε ολοι ερχετε απο παρνηθα;;;

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αυτη τη στιγμη  στη 34  UHF  ,  εκπεμπει κανονικα   προγραμμα η ΕΡΤ3 .   :)  :)

Ο ηχος  μου  φαινεται  οτι  ερχεται  λιγο  χαμηλα .

Αποσυνδεδεμένος THALASSINOS

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Ναι το βλέπω και εγώ, όντως ο ήχος πολύ χαμηλός.
NECOBOX CXCI-YUΜATU MX READER-HD VANTAGE 7100S                       -Κάτοπτρο 1μ.-13Ε&19,2Ε

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Γκρίζα εικόνα στο Action 24! Ούτε ήχο ούτε εικόνα έχει. Αν μπορεί κάποιος να τσεκάρει το site
Μόλις μαύρισε!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Στο streaming παιζει κανονικα.Στην tv εχει γκριζα εικονα εδω και καμια ωρα

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Εγώ πριν λίγο που άναψα την τηλεόραση, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο action24 απο την 45uhf..

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Και αργά τη νύχτα είχε αυτό το γκρι.

Αποσυνδεδεμένος dimitri7

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ3 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 34.

Απο  την ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ των ΠΟΜΠΩΝ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ   στο  facebook  .(  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  )  

Αποσυνδεδεμένος nick

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2012
  • Τόπος: Αθήνα (Αιγάλεω)
Στο heywhatsthat.com το φτιάξανε. Αυτό είναι διάγραμμα οπτικής επαφής και όχι κάλυψης.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Ναι, όντως! Ωραία σελίδα, αν και όχι με πολύ αξιόπιστες καλύψεις, δίνει μια καλή ιδέα της κάλυψης! Έστω, μπορεί να θεωρηθεί ως δείγμα δυναμικής, και από εκεί και πέρα, ότι κάνει κανείς με την ισχύ!

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:nay στην περιοχή μου δεν βγαινει καμιά ΕΡΤ3 ψηφιακά πάντως

Αποσυνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
psaras απ'την Παρνηθα.. Εσυ βρισκεσαι περιπου 25 χλμ νοτια απο το σημειο εκπομπης.. Χωρις καποια κατευθυντικη κεραια με μια στοιχειωδη απολαβη, πώς θα κανεις δουλεια;..
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εντομεταξυ ο ψηφιακος πειρατης της 56 ποτε βγαινει απο παρνηθα και ποτε απο Υμμητο οπως τώρα, ενω αλλες φορές ειναι κλειστός. Στην 59 εχω ενα φερον σημα απο παρνηθα αλλα οχι δυνατο ξερει κανεις τι παιζει εκει?

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Η ΕΤ3 απο Παρνηθα, παιρνει τροφοδοσια απο καποιον αποκωδικοποιητη Crypto και το μεταδιδει στην 34 (οπως εκανε παλια το Zoom οταν εξεπεμπε αναλογικα στην 57 απο Παρνηθα και τροφοδοτουνταν δηλαδη απο το ψηφιακο του Υμηττου). Καποια στιγμη χθες που εβλεπα, εβγαλε μαυρη οθονη για λιγο και ξαφνικα εμφανιστηκε το σημα της crypto και αμεσως μετα ξανα η ΕΤ3 αλλα στα πρωτα δευτερολεπτα που επανηλθε, ειχε ακριβως την ενδειξη κατω κατω 0001 ΕΡΤ, ακριβως ετσι οπως ανοιγει ενας αποκωδικοποιητης Crypto. Οποτε στην Παρνηθα, η ΕΤ3 δεν μεταδιδεται απευθειας μεσω ιντερνετ, αλλα παιρνει ψηφιακο σημα απο καποιο αλλο κεντρο εκπομπης της και δινει τροφοδοσια στην 34 απο εναν αποκωδικοποιητη Crypto που προφανως εχει στην Παρνηθα. Το θεμα ειναι απο που λαμβανει αυτος ο αποκωδικοποιητης αυτο το ψηφιακο σημα της ΕΤ3 (μηπως απο τα Στυρα στο 58, υποθεση κανω βεβαια);
Αυτη τη στιγμη και εδω και αρκετες ωρες παντως ενω εκπεμπει η 34 κανονικα, μεταδιδει την ενδειξη "καθολου σημα" οπως ακριβως την δειχνει ενας αποκωδικοποιητης Crypto οταν δεν εχει σημα. Προφανως σταματησε να εκπεμπει το κεντρο εκπομπης που τροφοδοτει την Παρνηθα.
Τωρα οσον αφορα τον πειρατη της 56, πρεπει οντως να εχει διαθεσιμα δυο κεντρα εκπομπης (Υμηττο δεν νομιζω ομως, Παρνηθα μπορει και πρεπει να εχει και το Ποικιλο). Μεχρι και πριν απο λιγο καιρο δεν τον λαμβανα καθολου στην μια τηλεοραση που λαμβανει απο την κεντρικη κεραια προς Υμηττο, ενω στην αλλη τηλεοραση που λαμβανει με την κεραια που εχω στο μπαλκονι μου προς Παρνηθα, τον λαμβανα με πολυ δυνατο σημα. Σημερα λοιπον που επανηλθε μετα απο λιγες μερες διακοπης, γινεται ακριβως το αναποδο, τον πιανω δηλαδη με χαμηλο σημα και με σπασιματακια που και που με την κεντρικη κεραια, ενω με την κεραια του μπαλκονιου δεν τον πιανω πλεον καθολου. Οντως μου εκανε εντυπωση πως και δεν τον λαμβανα με την κεραια του μπαλκονιου. Αρα με την αναφορα του Λεωνιδα καταλαβα οτι μαλλον εχει δυο κεντρα εκπομπης, το ενα ειναι αυτο που εβγαινε μεχρι και πριν απο λιγες μερες και ισως να ειναι η Παρνηθα και το αλλο αυτο που βγαινει σημερα και πρεπει να ειναι το Ποικιλο. Επισης, ακριβως με τις ιδιες συνθηκες που τον λαμβανω σημερα, τον ειχα λαβει και τον Αυγουστο (την ημερα του Switch-Off) οπως επισης και παλιοτερα οταν επαιζε στην 60.
Στην 59 ωστοσο και με την κεντρικη κεραια και με του μπαλκονιου, δεν λαμβανω τιποτα. Λεωνιδα, προφανως εννοεις αναλογικα, σωστα;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα και Χρονια Πολλα!!!
Αυτη τη στιγμη ο ψηφιακος πειρατης στην 56, εκπεμπει στην πολυπλεξια του μονο ενα καναλι, το M Channel. Ενω χθες εξεπεμπε 4 καναλια απλα μονο το M-Channel ειχε προγραμμα με αστρολογια και τα αλλα τρια εδειχναν μαυρο.

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Παράθεση από: "NetSurfer_g7"
Καταλαβα,αρα δεν δεν θα προσφερει κατι παραπανω ο ενισχυτης.Εξαλλου η εσωτερικη κεραια ειναι προσωρινη λυση.Μολις φτιαξει λιγο ο καιρος θα αλλαξω την κεραια της ταρατσας.

Μα δεν την εχω στα ντουβαρια.Τζαμαρια υπαρχει ακριβως πισω απο την τηλεοραση.Η κεραια εχει βεντουζα και την κολλαω πανω στην τζαμαρια.Μενω αρκετα κοντα στις κεραιες του Υμηττου,γι'αυτο μαλλον πιανω  σχετικα ικανοποιητικα, με μειονεκτημα την ασταθεια του σηματος στα πακετα των περιφερειακων καναλιων και κανενα πιξελισμα που και που στα βασικα καναλια.
Τελικα αλλαξα την κεραια της ταρατσας και εβαλα μια καινουρια τυπου "χελιδωνα"(η παλια ηταν collinear-panel).Ενισχυτης δεν υπαρχει,ενω οι καλωδιωσεις εμειναν οι ιδιες.Πλεον πιανω τζαμι ολα τα καναλια με ισχυ 90-100% και ποιοτητα 100 %.Μονο ΕΤ3 δεν πιανω καθολου,αλλα φανταζομαι οτι δεν το πιανω γιατι εκπεμπει απο Παρνηθα ενω η κεραια ειναι στραμμενη προς Υμηττο.

Αποσυνδεδεμένος Lewnidas30

• Τακτικό Μέλος
  • **
Με προσφατο σκαναρισμα και στις 2 μου ξεχωριστες εγκαταστασεις που εχω α) προς Υμμητο/Αιγινα/Δαρδίτσα πιανω την 34 της ΕΤ3 μια χαρα αλλα που και που κανει κατι σπασιματα αλλα αυτο οφειλεται στην αναμεταδοση τους οχι στο σημα. Το σημα δειχνει σταθερο 78%. Στην αλλη εγκατασταση που εχω β) προς πάρνηθα ερχεται η 53 με τα καναλια της κεντρικης ελλαδας και αυτος ο πειρατης που με εχει τρελανει στην 56 που ποτε παιζει απο Υμμητο και ποτε απο πάρνηθα. Η ΕΤ3 δεν παιζει απο πάρνηθα στο 34. Μονο φερον ψηφιακο σημα εχω απο κει. Το ιδιο ακριβως συμβαινει με την 59, μονο φερον ψηφιακο σημα εχω απο πάρνηθα και το οποίο τσεκαρισμένο σίγουρα δεν έρχεται απο ποικίλο όρος (καματερο, καναπιτσα πετρουπολης, πυροβολεια νικαιας).

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
:headset @Lewnidas30 ένας πειρατης πριν μερικούς μίνες έβγαινε στην 60 αν θυμαμαι καλά προφανώς ειναι ο ίδιος θα μετακόμισε στην 56, 59 τωρα

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Το Smile σμίκρυνε το λογότυπο. Νομίζω δείχνει πιο καλό έτσι..

* Απ: Ενδιαφέρον από τη Hellas Sat για λειτουργία παγκύπριου επίγειου δικτύου DVΒ T2  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 25/02/2025 (14:55)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (13:27)
* Απ: Turksat 6A στις 42°E  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Turksat (42° Εast) 25/02/2025 (11:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (10:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (19:03)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)