Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 25 Φεβ 2025, 11:33
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 738398 φορές)

0 μέλη και 57 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Ωραίο αυτό το "φτερούγισμα" στο λογότυπο του Smile TV, το οποίο επαναλαμβάνεται περίπου κάθε 45 δευτερόλεπτα..

Έφτιαξα και ένα .gif με το λογότυπο..

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Καταπληκτικό! Έτσι πλέον είναι όλα τα καλά σύγχρονα λογότυπα, μετασχηματιζόμενα!
Αναρωτιέμαι, αυτά τα λογότυπα γίνονται με διπλό keying? Νομίζω ότι το keying είναι για σταθερά λογότυπα!
Μπορεί κανείς να μας γράψει ένα μικρό ts με την κίνηση του λογότυπου? Κάτι σκέφτηκα....  :mrgreen:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Το λογότυπο έγινε κινούμενο πριν από 15 μέρες περίπου. Τώρα για το πως το κάνανε χρησιμοποιούν jazzler Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε όπως ο jayzee/rage

• Satleo Maniac
Ναι, και εγώ κάπου είχα διαβάσει πριν λιγο καιρό, ότι το Smile χρησιμοποιεί το πρόγραμα "Jazler" το οποίο είναι Ελληνικό πρόγραμμα! (Υπήρχε ήδη η έκδοση Jazler για ραδιοσταθμούς, νομίζω ότι αυτή η έκδοση για τηλεοπτικούς σταθμούς είναι καινούργια)

Έκανα PVR-εγγραφή το Smile, και ο δέκτης LegentHD2 μου έβγαλε ένα αρχείο .mts διάρκειας 5 λεπτών στα 130mb.
Μετά, με την χρήση του γνωστου "VLC Player" μπόρεσα και "εκοψα" 2 samples, (Ναι, ο vlc κάνει και edit video) με περίπου 5mb το καθένα, και σε αρχείο τύπου .ts

Τα video-samples τα συμπίεσα σε .rar και τα ανέβασα για τον φίλο mcelliot_g.

Αποσυνδεδεμένος samantas

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2015
  • Τόπος: Αττικό Άλσος, Αθήνα
Ναι, και εγώ κάπου είχα διαβάσει πριν λιγο καιρό, ότι το Smile χρησιμοποιεί το πρόγραμα "Jazler" το οποίο είναι Ελληνικό πρόγραμμα! (Υπήρχε ήδη η έκδοση Jazler για ραδιοσταθμούς, νομίζω ότι αυτή η έκδοση για τηλεοπτικούς σταθμούς είναι καινούργια)

Έκανα PVR-εγγραφή το Smile, και ο δέκτης LegentHD2 μου έβγαλε ένα αρχείο .mts διάρκειας 5 λεπτών στα 130mb.
Μετά, με την χρήση του γνωστου "VLC Player" μπόρεσα και "εκοψα" 2 samples, (Ναι, ο vlc κάνει και edit video) με περίπου 5mb το καθένα, και σε αρχείο τύπου .ts

Τα video-samples τα συμπίεσα σε .rar και τα ανέβασα για τον φίλο mcelliot_g.
σ'αυτό το φόρουμ το διάβασες,η έκδοση δεν είναι καινούργια. Στη Μυτιλήνη είναι jazzler full hd ο πρώην rage που υπήρχε σε on tv και Κύπρο. Για το συγκεκριμένο σταθμό είχαν μιλήσει και οι ράδιο αρβύλα. Απ'όσο ξέρω για edit υπάρχει το vlmc που είναι τις videolan το vlc μόνο κάτι μετατροπές κάνει.

• Satleo Maniac
Δεν θυμάμαι που το διάβασα..Ναι μπορεί και απο εδώ φυσικά !
Πάντως το Ελληνικό "Jazler VideoStar" έπρεπε να το είχαν προτιμήσει όλοι οι Ελληνικοί σταθμοί, και όχι να πετάνε ένα σωρό λεφτά σε διάφορα hardware για λογότυπα της πλάκας.. Μια χαρά ειναι το λογότυπο του Smile TV, και είναι και πολύ μοντέρνο !!

Όπως είπα και πριν, ο VLC player μπορεί να κάνει και video-edit. Μην φανταστείς πολλά πράγματα, αλλά ακόμα και αυτό το απλό κόψιμο (edit) που κάνει στα βίντεο είναι αρκετό για εναν player !

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα!!
Παιδια να σας ρωτησω, οσοι βλεπετε αυτη τη στιγμη απο Υμηττο, εχετε χαμηλοτερο σημα αυτη τη στιγμη; Γιατι αυτο συμβαινει σε μενα τωρα (με ληψη απο την κεντρικη κεραια). Ειδικα η 54 μου φερνει σημα 48% μονο και 45 καπου στο 80%, ενω κανονικα ολες οι συχνοτητες απο Υμηττο μου φερνουν παντα 100%. Υπ' οψιν οτι δεν εχω καθολου σπασιματα και τετοια προβληματα, ολα τα καναλια τα βλεπω μια χαρα απλα το σημα τους εχει χαμηλωσει. Επισης η αναλογικη ΕΡΤ1 στο 5 της Παρνηθας, μου ερχεται αυτη τη στιγμη με χιονια, ενω παντα μου ερχοταν τελεια.
Σκεφτηκα μηπως παιζει καποιο θεμα με τη φωτια που εχει πιασει στο βουνο τωρα, αλλα απ' οτι βλεπω απ' το μπαλκονι μου η φωτια ειναι πολυ μακρια απο τις κεραιες και σε τελειως αλλο σημειο. Εκτος κι αν ριξαν την ισχυ λογω της φωτιας για προληπτικους λογους.
Απλα θελω να δω αν υπαρχει γενικο προβλημα ή αν εχω μονο εγω θεμα (στο καλωδιο της κεραιας δηλαδη).
Ευχαριστω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος Palmwoods

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2015
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Κάτι λένε, ότι έρχεται η φωτιά προς τις κεραίες στον Υμηττό

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Στο μεταξουργείο δεν ειχα καμια αλλαγη στην ενταση του σηματος απο Υμηττό.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Μαλιστα!! Ευχαριστω Βασιλη!!
Κι εγω στην αλλη τηλεοραση που εχω, ολα φερνουν 100% και το αναλογικο 5 της Παρνηθας ερχεται τζαμι.
Αρα μαλλον παω για αλλαγη καλωδιου.

Συγχώνευση: Σαβ 18 Ιουλ 2015, 01:02
Λοιπον, παιδια ακουστε τελικα τι συνεβη.
Ενω νομιζα οτι εφταιγε το καλωδιο (και απορουσα πως στο καλο επαθε ζημια) ξαναβαζω καποια στιγμη την ΕΡΤ1 στο 5 αναλογικα. Και ενω πριν απο λιγο ειχε χιονια, τωρα δεν ειχε χιονια αλλα κατι σαν μια παρεμβολη (απ' αυτες που κανουν τα link) της χαλαγε πολυ την εικονα. Την ιδια στιγμη οι συχνοτητες 45, 52 και 54 ειχαν πολυ πεσμενο σημα (ειδικα η 54 οπως ειπα πριν) και τα ψηφιακα της ΕΡΤ στο 21 μου εκαναν σπασιματα αν και η ισχυς σηματος εδειχνε 100%. Ολα αυτα στη μια τηλεοραση, σητν αλλη ηταν ολα μια χαρα.
Και λεω μεσα μου, λες;
Πηγα πανω λοιπον στην ταρατσα και βαζω στις δυο κεραιες (uhf και vhf) πριν τον ενισχυτη κατι φιλτρακια που ειχα παρει πριν απο λιγο καιρο και κοβουν τα σηματα LTE. Εν τω μεταξυ ειχα παρει σε αυτοματη αναζητηση στην αναλογικη μπαντα εδω και λιγο καιρο οτι κατι περιεργα χιονακια μου ερχοντουσαν περιπου στους 818 - 820 mhz.
Και ω του θαυματος!!! Αμεσως επανηλθε η ισχυς του σηματος σε ολα τα καναλια στο 100%!!! Και το αναλογικο στο 5 vhf τζαμι. Απ'οτι φαινεται τελικα οι παρεμβολες του 4G μου χτυπησαν την πορτα.  :cheer
Επισης ενω πριν απο λιγες ωρες στους 820 περιπου οπως ειπα πριν εβλεπα τα γνωστα χιονακια αναλογικα, μολις εβαλα το φιλτρο σε νεα αναζητηση ειχαν εξαφανιστει.
Παρεπιπτοντως αν και τα δυο φιλτρα ελεγαν οτι περνανε μονο οι συχνοτητες (470 - 770), το 5 vhf μου ερχεται και με το φιλτρο μια χαρα.
Παντως πιστευω πως σιγουρα κι αλλοι γειτονες θα ειχαν το ιδιο θεμα στην πολυκατοικια.
Την κεραια vhf λετε να τη βγαλω ή να την αφησω; Αφου ετσι κι αλλιως μονο η ΕΡΤ1 παιζει εκει, την οποια κατα πασα πιθανοτητα θα την βλεπουν ολοι ψηφιακα στην πολυκατοικια.

• SatLeo Legend
Την κεραία VHF κάντην ραδιοφωνική!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ξαναπηγα πανω τελικα και εβγαλα τη vhf. Αμφιβαλλω αν θα το καταλαβει κανεις.
Πως ομως μπορω να κανω την vhf ραδιοφωνικη Ηλια;
Αν και να σου πω, δεν νομιζω οτι χρειαζεται γιατι εδω στην Αθηνα, μ' ενα καλωδιακι για κεραια πιανουν ολα τα ραδιοφωνα καμπανα (τα του Υμηττου τουλαχιστον που ειναι και τα βασικα). Και στον υπολογιστη μου που εχω φλασακι για τηλεοραση και ραδιοφωνο, τωρα που τσεκαρα μονο με την Uhf της ταρατσας προς Υμηττο, ολα τα ραδιοφωνα του Υμηττου (πλην των 87,5 , 98 και 104 τα οποια και πριν δεν πιανανε) τα πιανω τελεια στο φλασακι και απο τα αλλα βουνα πιανω μια χαρα τα 94,3 , 106,7 , 107,4 και 108.
Παρεπιπτοντως, απ' οτι εχω δει ολα τα ψηφιακα εχουν επανελθει στο 100% μετα το φιλτρο που εβαλα ενω η 54 απο το 100% πηγε στο 98%. Φυσιολογικο βεβαια μιας και το φιλτρο εχει απωλεια 1 db και η 54 ηταν η μονη που καμια φορα η ισχυς σηματος της επαιζε μεταξυ 99% και 100%

Αποσυνδεδεμένος ch10

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2011
  • Τόπος: Ιτέα Φωκίδας
Για το πως η VHF κεραία γίνεται ραδιοφωνική καλό θα ήταν να ειπωθεί στο σωστό θέμα, θα βοηθήσει αρκετούς που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές.
Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απ' ότι με τα σύρματα που έχουμε σηκώσει στην ταράτσα;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Στην Αθηνα οπως ειπα και πριν, μ' ενα καλωδιακι πιανεις τελεια ολα τα ραδιοφωνα του Υμηττου, αλλα στην επαρχια σε καποιες περιοχες πιστευω πως μια ραδιοφωνικη κεραια θα βοηθουσε αρκετα.
Παρεπιπτοντως, ξανασυνδεσα στον κεντρικο ενισχυτη και την VHF κεραια (δεν μπορουσα ν' αντεξω χωρις την αναλογικη ΕΡΤ1), με ενα ιδιο φιλτρακι σαν κι αυτο που εβαλα στα UHF. Παρα το γεγονος οτι το φιλτρο αναφερει πως περνανε οι συχνοτητες 470 - 774 Mhz μονο, η αναλογικη ΕΡΤ1 στο 5 πιανει και μ' αυτο κανονικοτατα.

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
@ch10: Δεν είναι κάτι το τρομερό! Η κεραία λήψης VHF για τηλεόραση είναι για τις συχνότητες 175 - 225 MHz περίπου. Ενώ η UHF για τις συχνότητες 470 - 850 MHz περίπου. Λογικό λοιπόν η κεραία λήψης VHF για τηλεόραση να χρησιμοποιηθεί για λήψη των FM. Μη ξεχνάμε ότι FM=Frequency Modulation (Διαμόρφωση κατά συχνότητα) κι ότι 87.5 - 108 MHz ανήκουν στη μπάντα των VHF. Φυσικά η κεραία λήψης VHF για τηλεόραση δεν αντικαθιστά σε ποιότητα λήψης τη κανονική εξωτερική κεραία για τα FM αλλά από τις εσωτερικές είναι πολύ καλύτερη!

Tip: Τη VHF κεραία για λήψη ραδιοφώνου τη τοποθετούμε σε κάθετη πόλωση.

@fasma: Προφανώς το φιλτράκι είναι μόνο φίλτρο αποκοπής πάνω από τα 774 Mhz. Τι φίλτρο πήρες;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend

Δυο τετοια πηρα και το ενα πηγε στην UHF κεραια, ενω το αλλο στη κεραια VHF.

Παρεπιπτοντως, η ισχυς σηματος στο 54 επανηλθε στο 100% οπως και στα υπολοιπα και δεν λεει να ξεκολλησει απο εκει!!!  :cheer

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Είναι με PAL φις (TV IEC). Βασικά μπορούσες να βάλεις μόνο ένα. Είτε στη τηλεόραση είτε στην έξοδο του ενισχυτή.

Να γιατί κάνει για τα VHF: Απόρριψη (ΜΗΖ): 791-862
Πρόσεξέ το αυτό: Βαθμός προστασίας ΙΡ: 20 κάνει μόνο για εσωτερικό χώρο!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Δεν το' ξερα αυτο, ευχαριστω που μου το 'πες. Μπορεις να μου το εξηγγησεις λιγο αυτο με το βαθμο προστασιας και τον εσωτερικο χωρο;

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Α, αυτο εννοεις εσωτερικο χωρο. Ενταξει τοτε, ο κεντρικος ενισχυτης βρισκεται μεσα στην πολυκατοικια πριν την πορτα της ταρατσας οποτε σε εσωτερικο χωρο ειναι.

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2013
  • Τόπος: Μυτιλήνη
    • http://www.jazler.com
Αν και αλλάξατε κουβέντα, έκανα μια βόλτα στο φόρουμ και διάβασα για το smile. Ναι, χρησιμοποιεί το νεο Jazler VideoStar2 που υποστηρίζει και κινούμενα γραφικά όπως και HD. Το είχα παρατήσει πριν 3 χρόνια όταν με συνέλαβαν να κάνω πειράματα DVB-T HD, αλλά το ξανάπιασα πριν κανα 6μηνο και το ολοκλήρωσα τώρα τελευταία. Το smile είναι το πρώτο κανάλι που χρησιμοποίησε τον νέο τηλεοπτικό Jazler που μέχρι να το ολοκληρώσω έκανα πειράματα μόνο εδώ στη Μυτιλήνη.

Χρήστος Βαλασέλλης (δημιουργός του Jazler)
Χρήστος Βαλασέλλης

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Γεια σου Χρήστο!

Συνέχισε έτσι!!!

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα

Το είχα παρατήσει πριν 3 χρόνια όταν με συνέλαβαν να κάνω πειράματα DVB-T HD, αλλά το ξανάπιασα πριν κανα 6μηνο και το ολοκλήρωσα τώρα τελευταία.

Αθάνατη Ελλάδα!!!
Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως Χρήστο, έχω δουλέψει κι εγώ λίγο το RadioStar και είναι πολύ καλό, μπράβο!!!!!

Sent by Tapatalk.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

• SatLeo Legend
Γειά σου Χρήστο! Ήρθα και στα μέρη σου! Δυστυχώς στο Ελλάντα που τη μετριότητα τη βαφτίζουμε τελειότητα, άνθρωποι ιδιοφυΐες σαν κι εσένα ή φεύγουν έξω ή τους κυνηγάνε! Μολις ήρθα Μυτιλήνη και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω το μικρό σου θαύμα...

Στάλθηκε από το Xperia Z μου μέσω tapatalk.

• Satleo Maniac
Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Χρήστο !!! Κατά την γνώμη μου, αυτή τη στιγμή το λογότυπο του Smile είναι το πιο ωραίο απο όλα τα Ελληνικά κανάλια  :yeah

Αποσυνδεδεμένος CvMaRTY

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2013
  • Τόπος: Μυτιλήνη
    • http://www.jazler.com
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Πληροφοριακά το keying στο λογότυπο είναι καθαρά με transparent .png sequence, οπότε μπορείς να κάνεις τα πάντα, χωρίς περιορισμούς. Αρκεί να είναι δυνατό το μηχάνημα. Τώρα πολεμάω να ενημερώνεται αυτόματα το EPG, αυτό θα αργήσει όμως...
Χρήστος Βαλασέλλης

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα και συγχαρητηρια κι απο μενα Χρηστο, σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!
@Arva τελικα στην εισοδο VHF του κεντρικου ενισχυτη της πολυκατοικιας μου εβαλα αυτο το φιλτρο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε το οποιο αναφερει πως καλυπτει και τα VHF και οντως ενω με το προηγουμενο στο 5 της ΕΡΤ1 ειχα ελαχιστα χιονακια, τωρα εξαφανιαστηκαν κι αυτα και πιανει και παλι τζαμι. Στην UHF εισοδο του κεντρικου ενισχυτη, οπως ειπα και πριν εχω βαλει αυτο το φιλτρο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Και τα δυο φιλτρα κανουν πολυ καλη δουλεια και ετσι πιανω ολα τα ψηφιακα του Υμηττου τελεια με σημα 100% και παλι, και το αναλογικο 5 της ΕΡΤ1 απο Παρνηθα τζαμι.
Το αλλο φιλτρο των UHF (21-58) που μου εμεινε θα κατεβει στο Γυθειο σε λιγες μερες, μιας και σημερα ειπα στους δικους μου που ειναι εκει για το προβλημα και για τα φιλτρακια και μολις το ακουσαν μου ειπαν επειγοντως να τους το φερω κι εκει φιλτρακι γιατι τωρα τελευταια εχουν προβληματα στα καναλια και κατι ακουστηκε κι εκει πως μαλλον φταιει το σημα της κινητης!!!

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλησπερα σε ολους σας!!!
Υπαρχει προβλημα αυτη τη στιγμη στο σημα της ΕΡΤ απο Υμηττο? Γιατι η 21 UHF λαμβανεται μια χαρα (με λιγα σπασιματα σπανιως) αλλα μου φερνει ισχυ σηματος 68% και η 28 UHF ειναι γεματη σπασιματα χωρις φυσικα δυνατοτητα παρακολουθησης και μου φενρει ισχυ 42%. Ολα τα υπολοιπα μου φερνουν 100% ισχυ σηματος, καθως και η ΕΡΤ1 στο 5 απο Παρνηθα μου ερχεται τζαμι.

Υ.Γ. : Πηγα στην ταρατσα και εβγαλα τα φιλτρα LTE που ειχα βαλει, μηπως τυχον και κανουν αυτα τη ζημια. Αλλα τελικα και χωρις αυτα, ακριβως τα ιδια γινονται. Και το πιο περιεργο ειναι οτι οι 45, 52 και 54 UHF μου φερνουν και παλι 100% ισχυ χωρις τα φιλτρα οπως και το 5 VHF.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
 ειναι κλειστες οι συχνοτητες. Οτι ερχετε ειναι απο παρνηθα. Οπως  και τα ραδιοφωνα της ερτ  ειναι ανοιχτα με rds αλλα εκπαιμπουν κενο σημα. Πρεπει να κανουν εργασιες στον υμηττο.

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Μαλιστα! Να' σαι καλα Βασιλη, σ' ευχαριστω για την ενημερωση.
Παρεπιπτοντως, ξαναπηγα πανω και ξαναεβαλα τα φιλτρα.
Τωρα μου φερνουν ολα 100% σημα. Θυμαμαι και μια αλλη φορα που ειχε ειπωθει εδω οτι ειχε πεσει το σημα της 21 απο Υμηττο, την λαμβανα και παλι με 70% σημα.
Επισης μου ηρθε με την κεντρικη κεραια και το πειρατικο "M Channel στην 56 UHF με τα μεντιουμ, με σπασιματα ομως και με ισχυ σηματος 18%.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (11:04)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:57)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/02/2025 (10:44)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: arva Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/02/2025 (10:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/02/2025 (08:49)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/02/2025 (00:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 24/02/2025 (22:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (20:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (19:18)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (19:03)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (16:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/02/2025 (15:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (14:20)
* Απ: Η δική σας εγκατάσταση πώς είναι;  Μέλος: Johnathens Φόρουμ: Βλέπω και... μαθαίνω... 24/02/2025 (13:07)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (12:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)