Καλησπερα και συγχαρητηρια κι απο μενα Χρηστο, σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις!!@Arva τελικα στην εισοδο VHF του κεντρικου ενισχυτη της πολυκατοικιας μου εβαλα αυτο το φιλτρο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε το οποιο αναφερει πως καλυπτει και τα VHF και οντως ενω με το προηγουμενο στο 5 της ΕΡΤ1 ειχα ελαχιστα χιονακια, τωρα εξαφανιαστηκαν κι αυτα και πιανει και παλι τζαμι. Στην UHF εισοδο του κεντρικου ενισχυτη, οπως ειπα και πριν εχω βαλει αυτο το φιλτρο:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε . Και τα δυο φιλτρα κανουν πολυ καλη δουλεια και ετσι πιανω ολα τα ψηφιακα του Υμηττου τελεια με σημα 100% και παλι, και το αναλογικο 5 της ΕΡΤ1 απο Παρνηθα τζαμι.
Το αλλο φιλτρο των UHF (21-58) που μου εμεινε θα κατεβει στο Γυθειο σε λιγες μερες, μιας και σημερα ειπα στους δικους μου που ειναι εκει για το προβλημα και για τα φιλτρακια και μολις το ακουσαν μου ειπαν επειγοντως να τους το φερω κι εκει φιλτρακι γιατι τωρα τελευταια εχουν προβληματα στα καναλια και κατι ακουστηκε κι εκει πως μαλλον φταιει το σημα της κινητης!!!