Ας κάνω μια αναφορά λήψης και για τα ψηφιακά στην Αθήνα.
Έχοντας την κεραία προς Πάρνηθα πιάνω τα κλασσικά ANT1, MEGA, STAR, ERT,1,2,3,HD, A, ATTICA, MEDA, SMILE, SBC, HIGH κλπ συν τα τρία καναλάκια Σταρ Κεντρικής Ελλάδας, Ε Εύβοιας, Ενα.
Όλα θα ήταν καλά, αλλά νομίζω ότι η αναπαραγωγή από Πάρνηθα σε κάποιους σταθμούς βγάζει πιξελαρίσματα, παρά το 100% σήμα.Αυτό συμβαίνει σε δύο Lg που έχω. Με την κεραία στον Υμμητό, πιθάνω όλα τα της Αττικής αλλά όχι τα τρία κανάλια της Στερεάς. Ηλήψη έχει ίδια αποτελέσματα στις Αχαρνές, στο Αιγάλεω, στο κέντρο Αθήνας.
Μόλις πάω όμως μια βόλτα με το αμάξι μου στους Θρακομακεδόνες, τότε λαμβάνω όλα τα παραπάνω, αλλά και τα κανάλια της Πελοπονήσσου: Ελλάδα, Ηλέκτρα, Μεσόγειος, Ιόνιο, και άλλα που δεν θυμάμαι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά πρέπει να τα πιάνω από κάποιον αναμεταδότη στην Αργολίδα που είναι απέναντι. Διαφορετικά δεν ξέρω τι παίζει.Μιλάω για δέκτη αυτοκινήτου με εσωτερική κεραία στο εμπρός τζάμι.
Συγχώνευση: Παρ 18 Σεπ 2015, 20:01
Ας κάνω μια αναφορά λήψης και για τα ψηφιακά στην Αθήνα.
Έχοντας την κεραία προς Πάρνηθα πιάνω τα κλασσικά ANT1, MEGA, STAR, ERT,1,2,3,HD, A, ATTICA, MEDA, SMILE, SBC, HIGH κλπ συν τα τρία καναλάκια Σταρ Κεντρικής Ελλάδας, Ε Εύβοιας, Ενα.
Όλα θα ήταν καλά, αλλά νομίζω ότι η αναπαραγωγή από Πάρνηθα σε κάποιους σταθμούς βγάζει πιξελαρίσματα, παρά το 100% σήμα.Αυτό συμβαίνει σε δύο Lg που έχω. Με την κεραία στον Υμμητό, πιάνω όλα τα της Αττικής αλλά όχι τα τρία κανάλια της Στερεάς. Ηλήψη έχει ίδια αποτελέσματα στις Αχαρνές, στο Αιγάλεω, στο κέντρο Αθήνας.
Μόλις πάω όμως μια βόλτα με το αμάξι μου στους Θρακομακεδόνες, τότε λαμβάνω όλα τα παραπάνω, αλλά και τα κανάλια της Πελοπονήσσου: Ελλάδα, Ηλέκτρα, Μεσόγειος, Ιόνιο, και άλλα που δεν θυμάμαι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά πρέπει να τα πιάνω από κάποιον αναμεταδότη στην Αργολίδα που είναι απέναντι. Διαφορετικά δεν ξέρω τι παίζει.Μιλάω για δέκτη αυτοκινήτου με εσωτερική κεραία στο εμπρός τζάμι.