Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Δευ 24 Φεβ 2025, 11:57
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 737496 φορές)

0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος psaras2009

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Νοτιοανατολική Αττική
σιγά την αλλαγή απλά βγάλανε το περίγραμμα ουσιαστικά το ίδιο ειναι

Αποσυνδεδεμένος mezesflokos

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: amarousion
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.μενω πευκη και εδω και 10ημερες πιανω τα περιφερειακα της πελλοπονησου απο αργολιδα στο 58 και 59 με πολυ χαμηλο σημα σε σημειο να χανετε.ξερετε μηπως τι παιζει?ενοω μειωσαν οι ιδιοι οι σταθμοι την ισχη λογο κοστους ρευματος?στην digea που καλεσα το επαιζαν κινεζοι οτι οχι δεν εχουμε μεταβαλει κατι κλπ και το θεικο βαζουν την κασετα οτι απαγορευεται να τα πιανεται αυτα αλλα μονο αυσητρα της αττικης σε σημειο να μαλοσω μαζι τους,και αντιλεγω κοριτσι μου 4χρονια που εχεουμε ψηφιακο σημα αυτα τα παινω ανελιπως και δεν ειμαι τρελλος.εκτος βεβαια του οτι περιστασιακα σε κακοκαιριες κλπ πεφταν αλλα μετα το επισκευαζαν παλι.απο την προηγουμενη λοιπον παρασκευη που ειχε πεσει το σημα λογω κεραυνων στα διδυμα πλεον και οι 58,59 σερνονται σαν την 35και 39.μονο η ερτ στο 33 παιζει με ικανοποιητικο σημα.αν καποιος συναγωνιστης του ειδους γιγνωσκει κατι παρακαλω πολυ ας μου δωσει μια απαντηση γιατι εχω παραξοδευτει με κεραιοσυστηματα κλπ για να τα βγαζω αυτα ολα.και στην 48μια μου βγαζει τα κυκλαδιτικα οπου εσχατως το αιγαιον επανηλθε μια εναν πειρατη με αστρολογιες κλπ.ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια με τζαματες ληψεις να εχουμε (:

• SatLeo Legend
χωρίς εικόνα έπεσε μαύρο στο HIGH TV σήμα από Υμηττό λαμβάνω 

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συγχώνευση: Σαβ 27 Ιαν 2018, 01:03
μόλις επανήλθε η εικόνα

• Τακτικό Μέλος
  • **
παλι τα ιδια.....τα πελλοπονησιακα με πολυ χαμηλο σημα στις 58και 59 ενω η 33,35και 39παιζει με καλυτερη ισχυς.4χρονια τα παινω τα ρημαδια.απο την προπερασμενη παρακσευη ειναι αυτο το χαλι..αν υπαρχει καποιος τρελλαμενος σαν εμενα με την τιβι ας δωσει τα φωτα του,αν συμβαινει το ιδιο και σε αλλες περιοχες της αττικης περνω την digea αδυνατουν να απαντησουν,μηπως εδωσαν εκτος τις ανω των 60 συχνοτητες για κινητη και εδω στην αττικη και παιζει αποεκει παρεμβολη?κριμα γιατι εχω καταξοδευτει με το κεραιοσυστημα μου και ξαναλεω εδω και 4ετη τα πιανω :mad:

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη

Με κεραία προς δαρδιτσα στον λυκαβηττο οι 58 και 59 έπαιρναν 85-87% ποιότητα όσο ήταν πάντα , όποτε κάνε ένα έλεγχο στην κεραία σου μήπως έχει απώλειες στις υψηλές συχνότητες
Στο σημείο που άφησα την κεραία οι συχνότητες της digea είχαν θεματάκι αλλά γενικά έπαιρναν 91-92%ποιοτητα αν την έβαζα σε άλλο σημείο

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλησπερα οχι!ολα κομ πλε με την κεραια μου.παιζει μηπως να σηκωσε κανεις καμια καμουφλαρισμενη κεραια κινητης στο οπτικο μου πεδιο?το να εριξαν αυτοι το σημα σκοπιμα για να μην χρυσωνουν την δεη παιζει?και ο λυκαββητος επειδη ειναι αρκετα ποιο νοτια απο εμενα να μην εχει θεμα?τι αλλο μπορει να παρεμβαλει στις συχνοτητες?η κεραια που εχεις τι ισχη δινει σε db?eυχαριστω (:

Συγχώνευση: Παρ  2 Φεβ 2018, 01:50
μαλλον ο λυκαβητος ειναι σουπερ σημειο.βλεπβω βγαζεις και την 57απο λακωνια πραγμα αδυνατον για εκει που μενω

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
παλι τα ιδια.....τα πελλοπονησιακα με πολυ χαμηλο σημα στις 58και 59 ενω η 33,35και 39παιζει με καλυτερη ισχυς.4χρονια τα παινω τα ρημαδια.απο την προπερασμενη παρακσευη ειναι αυτο το χαλι..αν υπαρχει καποιος τρελλαμενος σαν εμενα με την τιβι ας δωσει τα φωτα του,αν συμβαινει το ιδιο και σε αλλες περιοχες της αττικης περνω την digea αδυνατουν να απαντησουν,μηπως εδωσαν εκτος τις ανω των 60 συχνοτητες για κινητη και εδω στην αττικη και παιζει αποεκει παρεμβολη?κριμα γιατι εχω καταξοδευτει με το κεραιοσυστημα μου και ξαναλεω εδω και 4ετη τα πιανω :mad:
Κι εγώ από Χαλάνδρι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Από τον Αύγουστο μέχρι πριν λίγες μέρες έπιαναν όλα μια χαρά. Τώρα τίποτα. (Βέβαια τα επίπεδα ισχύος σε μένα ήταν λίγο πάνω από 20%. Τώρα 0%).

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλησπερα!το ποιο πιθανο ειναι να εκοψαν την δαρδιτσα απο βορεια οποτε οτι πιανουμε ειναι απο διδυμα.η αλλιως αναγκαστηκα επειδη δεν βγαινουν οικονομικα τα καναλια μονοι τους καταεβασαν τα wat ωστε να μην χρυσωνουν την δεη-το ιδιο γινεται απο περισυ με την παρνηθα.δλδ τα περιφερειακα της αττικης στις 45,52και 54 παιζουν με ισχυ σηματος οπως και τα στερεοελλαδιτικαε,ενα και σταρ λαμιας.δλδ τα πανελ στελνου κυριως προς ανατολας και βορραν μιας και η παρνηθα παλια αφορουσε τις περιοχες απο εκαλη και βορειοτερα οπου μπαινει η σκια της πεντελης και κοβει τον ημμυτο.παντος οταν ειχε πρωτογινει το swith off το 14 θυμαμαι απο παρνηθα εβγαζε παπαδες σε ισχυ ειδικα το 57που επαιζε το εψιλο-το καναλι του γιαννη-και το ενα επιανες εικονα απο οπου και αν εβαζες την κεραια...μας τα εχουν κωψει ολα ειχαμε ενα χομπι να παιανουμε πολλα καναλια.ε!!θα μας το κωψουν και δαυτο.οπως με την ψηφιακη μεταβαση πανε καπουτ και τα εκπαιδευτικα μεταμεσονυκτια προγραμματα...απο χαλανδρι???δεν σου εμπεναν εμποδιο στο οπτικο σου πεδιο τα τουρκοβουνια? :chin

Το πολιτικό κομμάτι αφαιρέθηκε. Προσέξτε τους κανόνες του φόρουμ.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Δεν ξερω τι λέτε, αφήστε τα πολιτικά στην άκρη
Στον λυκαβηττο είχα την κεραια μου που είναι κατευθυντική (Ikusi flashhd nano) προς δαρδιτσα, και όπως είναι γνωστό η digea στις υψηλές συχνότητες δίνει μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με τις χαμηλές και γι αυτό η 35 μου φαιρνει λιγότερο σήμα σε σχέση με την 58. Και ο λόγος είναι ότι οι ψηλές συχνότητες έχουν απώλειες στις περισσότερες εγκαταστάσεις είτε λόγω κεραίας είτε λόγω παλαιότητας καλωδίων .
Η αλήθεια είναι πως τα δίδυμα βγαίνουν  και αυτά δυνατά στον λυκαβηττο. Αν κατέβω στα νότια προάστια ίσως φανεί η διαφορά

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλησπερα!το ποιο πιθανο ειναι να εκοψαν την δαρδιτσα απο βορεια οποτε οτι πιανουμε ειναι απο διδυμα.η αλλιως αναγκαστηκα επειδη δεν βγαινουν οικονομικα τα καναλια μονοι τους καταεβασαν τα wat ωστε να μην χρυσωνουν την δεη-το ιδιο γινεται απο περισυ με την παρνηθα.δλδ τα περιφερειακα της αττικης στις 45,52και 54 παιζουν με ισχυ σηματος οπως και τα στερεοελλαδιτικαε,ενα και σταρ λαμιας.δλδ τα πανελ στελνου κυριως προς ανατολας και βορραν μιας και η παρνηθα παλια αφορουσε τις περιοχες απο εκαλη και βορειοτερα οπου μπαινει η σκια της πεντελης και κοβει τον ημμυτο.παντος οταν ειχε πρωτογινει το swith off το 14 θυμαμαι απο παρνηθα εβγαζε παπαδες σε ισχυ ειδικα το 57που επαιζε το εψιλο-το καναλι του γιαννη-και το ενα επιανες εικονα απο οπου και αν εβαζες την κεραια...μας τα εχουν κωψει ολα ειχαμε ενα χομπι να παιανουμε πολλα καναλια.ε!!θα μας το κωψουν και δαυτο.οπως με την ψηφιακη μεταβαση πανε καπουτ και τα εκπαιδευτικα μεταμεσονυκτια προγραμματα...απο χαλανδρι???δεν σου εμπεναν εμποδιο στο οπτικο σου πεδιο τα τουρκοβουνια? :chin

Το πολιτικό κομμάτι αφαιρέθηκε. Προσέξτε τους κανόνες του φόρουμ.
Σε ό,τι αφορά τα Τουρκοβούνια... Ίσως να δημιουργούν μικρό πρόβλημα, αφού είχα σχετικά χαμηλή ποιότητα σήματος. Παρ' όλα αυτά τα έπιανα. Τα είχα ξαναχάσει μερικές φορές όλα αυτά τα χρόνια. Πιθανολογώ πως είναι και θέμα συνθηκών ατμόσφαιρας π.χ. υγρασίας. Σε σχέση με την Πάρνηθα έχω να πω πως πραγματικά τους τελευταίους μήνες έχει πέσει λίγο η ισχύς των Λαμιώτικων αλλά αυτό το καταλαβαίνω μόνο και μόνο γιατί τα πιάνω με "λάθος" στραμμένη την κεραία (Προς Δαρδίτσα φυσικά).

• Τακτικό Μέλος
  • **
παντως αυτο το προβλημα εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι σε διαφορες περιοχες της ελλαδος και κυριως της νοτιου.απο τοτε με τις τσουχτρες στον κορινθιακο.τοτε που παρα πολλοι ερασιτεχνες παραπονεθηκαν για σκαμπανεβασματα στις ληψεις.και τοτε ακομα και τα αθηναιικα ειχαν τρανταγματα στην ποιοτητα,πολλοι υπεθεσαν πως κατι παιζει με τις ηλιακες καταιγιδες κλπ.παντως η εχει γινει μειωση της ισχυς σκοπιμη η κατι αλλο με το μαγνητικο???πεδιο παιζει.θα μου πει κανεις ρε ανθρωπε τετοιο κολημα με τα πελλοπονησιακα??γενικα παντως σκαμπανεβασματα κανουν και οι αθηαναιικες συχνοτητες και κυριως η 21και 28οπου καμια φορα δειχνει να εχει τρελλη ισχυς αλλα μηδενιζει η ποιοτητα-μια στο τζοκερ-παντα συμβαινει.η καλωδιαση μου φιλτατε ειναι αριστη με καλωδιο 2ευρω το μετρο και μονομπλοκ χωρις συνδετηρες κλπ οποτε απωλεια δεν παιζει μια στο εκατομηριο να εχω.ερωτησης!αν βαλω πιατο με τον αποκο/τη του ψηφιακου μπορει να πιασω κανενα δορυφορικο η θελω αλλον τυπο?σορρυ για το πολιτικο πριν  απλα το ανεφερα λογο περικοπων κλπ που ακουγεται ειδικα για τα μικρα περιφερειακα(αλωστε και στα δελτια τους κατα καιρους ακουγεται οτι δεν βγαινουμε κλπ)

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλησπερα και οπως το υποπτευομουν....σταματησε η digea πλεον την παροχη απο δαρδιτσα προς βορραν.....το εμαθα μεσω γνωστου μου που δουλευε στο mega οποτε πλεον μονο απο διδυμα θα μας ερχεται οτι πιανει και ο θεος βοηθος.πλεον το εν λογο κεντρο εκπομπης θα στελνει μονο και μονον προ νοτια και δυτικα αυστηρα προς γαλατα-τροιζηνα δλδ.εις υγειαν μας!με βλεπω πλεον να στηνω κανα πιατο μιας και ειμαι λατρης της ποσοτητος στα καναλια-αν και τα αγγλικα μου ειναι σε αθλιο επιπεδο-τουλαχιστονθα χω να λεω πως πιανω μια ντουζινα :lol

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Δεν ξερω, δοκίμασε τότε να γυρίσεις λιγο την κεραια σου λιγο ποιο δεξιά να στοχεύσεις Δίδυμο

• Τακτικό Μέλος
  • **
πανω κατω το ιδιο ειναι. 5μοιρες χοντρικα αποκλιση εχει δ;αρδιτσα με διδυμα.μονο η 58 μου βγαινει με χαμηλο σημα απο 15-30 περιπου και ποιοητα που παιζει απο 45-70 περιπου%η 59 on off ειναι!η 35 33 και 39 παιζουν ενα κλικ καλυτερα απο αυτες.εβαλα και μια λογαριθμικη στην αλλη τιβι απο γερακα-αναμεσα πεντελη υμμητο και μου βγαζει τα κυκλαδιτικα με 5-10 ισχυς και 100%ποιοτητα τωρα πλεον επεσε μ αυρο γιατι παραλληλα μπανει ο πειρατης απο την 48.εν το μεταξυ ο πειρατης στην 56 μια απο παρνηθα μια υμμητο μια ορος αιγαλεω χτυπα!θυμαμαι πριν το τελικο σουιτς οφ το 14 στο 60 επαιζε ενας αλλος πειρατης με αστρολογια τελεμαρκετινγκ μουσικη και εκπαιδευτικα με αιθεριες υπαρξεις.πλεον τα ροζ εντελως οφ.μονο το εψιλον κ.ε. βαζει κανα ροζ θεμα αλλα εχει το ιδιο dvd εδω και κατι χρονια.κυριε γιαννη λαικη απαιτηση.βαλε κανα με λατιν υπαρξεις μπας και ανοιξει το ματι μας :lol

• Τακτικό Μέλος
  • **
καλημερα!επειδη εχει πλεον καταντησει κουραστικο,απο εκεινη την αποφραδα ημερα του γεναρη πλεον τα πελλοπονησιακα σερνονται.πλεον εχω γινει μονιμος κατοικος ταρατσας-δημ.θεαμα στην πευκη.ξερει μηπως καποιος παλιος στο φορουμ να μου πει με μη συνδρομητικο πιατο υπαρχει περιπτωση να πιασω ελληνικα περιφερειακα καναλια?και αν ναι. ο αποκ/της του ψηφιακου κανει η πρεπει να βαλω ειδικο για δορυφορικες ληψεις.επισης,ενας γειτωνας εχει παρατηεμενο εν πιατο νοβα εδω και κατι χρονια.με αυτο μπορω να πιασω?ευχαριστω με τα ξενα δεν τα παω καλα μιας και απο αγγλικα σκιζω :lol

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
πάντως κάτω στον άγιο κοσμα που το δίδυμο είναι εκτός κάλυψης οι 33/35/39 έρχονται με μειωμένη ισχύ με λήψη από δαρδιτσα . Στην αρχή του βίντεο εστιάζω προς το κέντρο εκπομπής /
Κάνε μια δοκιμή τουλάχιστον να ανεβάσεις λιγο τον ιστό , να κανεις κάποια αλλαγή , αν σου χαλάσουν δεν χάνεις κ τίποτα

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
      Σαββατοκύριακο βρέθηκα στην Αγία Κυριακή Σπάτων (λίγο πριν την Ραφήνα δεξιά) για τον έλεγχο μιας εγκατάστασης λήψης TV που είχα τοποθετήσει για έναν φίλο πριν 2 περίπου χρόνια.

Το σημείο που βρίσκεται το σπίτι (πολύ κοντά στην Εκκλησία) είναι εκπληκτικό από άποψη λήψεων. Μόνιμη λήψη από Υμηττό, Στύρα, Νέα Μάκρη και Κυκλάδες (Σύρο αλλά συνήθως και Πάρο). Επίσης σε μέρες με ελαφρά διάδοση περνά άνετα το Πήλιο αλλά και άλλα Κ.Ε. ενώ παλαιότερα επί αναλογικής εκεί κοντά είχαμε κάνει λήψη και το Τούρκικο T.R.T. στο 10VHF (Αν δεν κάνω λάθος από Σμύρνη).

Το πρόβλημα λοιπόν εμφανίστηκε όταν ξαφνικά ο (Τριπολιτσιώτης) ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να δει την Αρκαδική R.T. . Ναι, όπως σωστά μαντέψατε ένα από τα Κ.Ε. με μόνιμη λήψη ήταν η Δαρδίτσα. Το σημείο που είναι το σπίτι είναι από τα ελάχιστα σημεία στην Ανατολική Αττική που "βλέπει" Δαρδίτσα (αλλά όχι Δίδυμα). Δείτε: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Τις συχνότητες λοιπόν 33,37,39 από Δαρδίτσα δεν μπόρεσα να τις τσεκάρω αφού είναι κοινές με συχνότητες Σύρου και Πάρου και η ποιότητα σήματος ήταν πολύ χαμηλή. Στις συχνότητες 58, 59 όντως υπήρχε μία αισθητή πτώση (γύρω στο 10%) στην ένταση του σήματος αλλά με αρκετά καλή ποιότητα με αποτέλεσμα να κλειδώνουν και οι δύο, αλλά με πολλά σπασίματα. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι κάποια μείωση ισχύος, ή αλλαγή του διαγράμματος ακτινοβολίας ή κάποια προσωρινή βλάβη αλλά η πτώση σήματος ήταν αισθητή.

Η λύση φυσικά δύσκολη γιατί με τον Υμηττό απέναντι ξεχνάμε οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση του σήματος αφού θα "μπουκώσουν" τα πάντα. Τελικά με την προσθήκη δύο ιστών (2 Χ 1,50 m) και καλύτερη σκόπευση κερδίσαμε ένα 5% που μας έδωσε σταθερή εικόνα χωρίς σπασίματα. Φυσικά η εγκατάσταση είναι "υπό παρακολούθηση" και βλέποντας και κάνοντας.

Οπότε για τον φίλο mezesflokos: σήκωσε λίγο την κεραία σου, παίξε λίγο με την σκόπευση, τσέκαρε την εγκατάσταση σου και παρακάλα η αιτία του προβλήματος να είναι μία προσωρινή βλάβη.

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Σύμφωνα με την κάλυψη με του χάρτες της digea η Πεύκη έχει μερική λήψη από δαρδιτσα κ δίδυμο , file mezesflokos για τσέκαρε αν είσαι εντός κάλυψης ποια. 
Η πρώτη φωτογραφία είναι η κάλυψη από δαρδιτσα και η δεύτερη από δίδυμο

• Τακτικό Μέλος
  • **
αρα μαλλον κοψανε τα διδιυμα προς βορραν οποτε επειδη απο δαρδιτσα μπαινει το βουνο της αιγινας και οριακα οπως κοιτω στον οριζοντα τα τουρκοβουνια πλεον εχω θεμα ληψης.προφανως οι 58 και 59 επιαναν καμπανα απο πευκη λογω διδυμων,οσο για την ραφηνα στο εξωχικο μας κακια θαλασσα περισυ με διαδωση φουλ επιασα στο 26??νομιζω με κεραια πλεγμα πρακαλω τουρκικα καναλια αλλα προφανως λογο διαδωσης μετα χαθηκαν παλι και φυσικα καλοκαιρι στα φμ πιανω ανετα τουρκικους σταθμους.τωρα για το πηλιο αμφιβαλω μηπως ειναι απο σκυρο το κε?μονο πλεον την 58 πιανω απο δαρδιτσα και αυτη οριακα,αντιθετος η 33 και 39 παιζουν καμπανα.οπως καταλαβαινεται ολοι πλεον η αλλαγη ειτε λογω digea η λογο κρετσου η λογο οικ.δυσκολιων των σταθμων-εθελουσια μειωση ισχυος ειναι εμφανεστατη.η ιδιωτικη τηλ πελον πνεει τα λισθεια εν ελλαδι.πανε οι χρυσες εποχες του 90 με το παρτυ απο πειρατες κλπ απο υμμητο με εκπαιδευτικα χαρντ προγραμματα ακομα και μερα μεσημερι....χθες εν το μεταξυ ο πειρατης απο 56 εβγαζε ψηφιακο χιονι!!! O.o την σηκωσα παντως την κεραια και αλλο αλλα τιποτα εις ματην :wave: αντιος πελλοπονησιακα

Αποσυνδεδεμένος anfoukas

• Έμπειρο Μέλος
...τωρα για το πηλιο αμφιβαλω μηπως ειναι απο σκυρο το κε?...

100% Πήλιο. Τσεκαρισμένο από τις παλιές καλές αναλογικές εποχές όπου το "τέρας¨ (της Υ.ΕΝ.Ε.Δ - Ε.Ρ.Τ.2 - Ε.Τ.2 - Ν.Ε.Τ κλπ) στο 41 U.H.F. έφτανε για πλάκα σε πολλές περιοχές της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής όπως και οι σταθμοί της Ε.Ρ.Α. από Πήλιο.
      Άλλωστε ακόμα και τώρα η λήψη της Ε.Ρ.Α. Σπορ 107,1 από Πήλιο είναι σχεδόν μόνιμη στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής κοντά στα διόδια της Αττικής Οδού που "κόβει" ο Υμηττός και ο Κόσμος 107.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
to 107.1 to πιανω Αρτα, Πρεβεζα, στις παραλιες ερχεται καποιες φορες οταν δεν εχει ιταλια και στο Ναυπλιο ακομα στο παλαμηδι το εχω βγαλει
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
και εγώ το 107.1 την erasport απ το Πήλιο την έχω πιάσει στο Ρίο κάτω στην παραλία

• SatLeo Legend
έλα ρε παίζει στα ψηφιακά κανάλια η 107.1 της Ε.Ρ.Α. Σπορ Βόλου ?? :lol: :lol:

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
Φίλε μου καλε psaras2009 δεν είναι αστείο αυτό που είπες .
Τα fm έχουν καλύτερη διάδοση σε περιοχές χωρις οπτική επαφή σε σχέση με το τηλεοπτικό σημα. Στην βορειοανατολική Αττική παιρνουσε αρκετά καλα και το trt στο 24 κ το μεγκα στο 31. Τωρα δυσκόλεψαν τα πράγματα με την ψηφιακή και βλέπω μόνο μια μπάρα να φέρνει σημα χωρίς να μπορω να κατεβάσω κανάλια

• Τακτικό Μέλος
  • **
σαν να λεμε δλδ πως οι πλεον ατυχες περιοχες στο ψηφιακο σημα ειναι τα βορεια πραστια...ξερει κανεις με πιατο ελευθερο-χωρις συνδρομη.απο τα ελληνικα περιφερειακα καναλια ποια μπορω να πιασω?η μονο ξενα θα βγαζω?πλεον προσανατολιζομαι στο να βαλω πιατο.και απο αποκ-τη αρκει ο ψηφιακος η θα πρεπει να βαλω ειδικο για δορυφορικες ληψεις?ευχαριστω

Συγχώνευση: Παρ 16 Φεβ 2018, 11:29
παντως και απο αγιο κοσμα βλεπω πως εχεις θεμα η 33 και 39 σχεδον σερνονται-αυτες τις βγαζω καμπανα-εν το μεταξυ δοκιμασα και με μια τριαινα τελεβες σημερα την γιγας και δεν εβγαζα τιποτα πλην της 33!οποτε ξαναεβαλα την λογαριθμικη και πιανω το 58 καλκουτσικα και το 59 μια ον μια off παει οριστικα και το ζευς απο το 48 κυκλαδες κριμα γιατι εβαζε ελληνικες ταινιες και ειχε ομορφο προγραμμα.παντως αν εχει θεμα και ο αγιος κοσμας που ειναι φατσα καρτα οντως εγω πευκη θα πρεπει να μην ομιλω καν....ποιος να ξερει αραγε να μας πει τι εν τελει συμβαινει ολα καλα και ομορφα για 3και χρονια εδω και 1μηνα παπαλα...και μην μου πει κανεςι την κασετα που λεει η τηλεφωνητρια της digea οτι δεν προβλεπεται να παινει η αττικη αλλα καναλια πλην των δικων της γιατι αν το παρουμε ετσι τα της αττικης που τα πιανουν οι κρητικοι καμπανα η το αιγιο επεισης τα βγαζει φουλ με κεραια στραμενη ανατολικα η πολλα αλλα.αυτο δεν στεκει.σαν επιχηρημα.εγω ενα ξερω,μεν την ψηφιακη μεταβαση και χρεωθηκαμε για εξοπ΄λισμο κλπ και χασαμε και τα ροζ θεαματα τα ελληνικα βιντεο κλιπ κλπ απο υμμητο τις αξεχαστεςεποχες 90και 00.συν οτι πλεον απο προγραμμα τιποτα.ολο τελεμαρκετινγκ βαζουν.....παει η εποχη του αθηνα tv kai τv πειραιας gtv κλπ με μουσικουλα.περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις ???

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πάντως εγώ στο Χαλάνδρι βγάζω την 33 με 100% και την 39 με 14% ποιότητα. Τις 58 και 59 δυστυχώς τίποτα. Ένα βράδυ όμως, πριν καμιά βδομάδα νομίζω, μου έφερε εικόνα το Ionian με ποιότητα 13%, δηλαδή στην 58. Αλλά κράτησε λίγο. Όλα αυτά με μικρή televes 17db.

• SatLeo Legend
εγώ πάντως πέρυσι με φορητή κεραία μια της MELICONI 50db στην ταράτσα σχεδόν 3ος όροφος ύψος με φορητή tv έβγαλα τα 2 κανάλια που παίζουν από αιγαίο ψηφιακά Volcano και SYROS TV1 δεν θυμάμαι συχνότητα αν θυμάμαι καλά σήμα ήταν γύρο στο 66-70% σημειωτέον ότι στο σπίτι δεν τα βγάζω στην κανονική τηλεόραση και αυτό λογικό γιατί κοιτάει αντίθετα η κεραία Υμηττό - Πάρνηθα

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
φίλε mezesflokos πάρε έναν Iptv δέκτη π.χ. mag, είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίσεις να βλέπεις σχεδόν όλα τα κανάλια που θες. Διαφορετικά, συνδρομή και οτε τιβι.

• Τακτικό Μέλος
  • **
ειναι λογικο με τριαινα φιλε μου εξ χαλανδριου να μην βγαζεις τιποτα σεδον απλα εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα δλδ τα τουρκοβουνια η το σφεντουρι το βουνο της αιγινας μπαινουν στο οπτικο πεδιο απο δαρδιτσα και το σημα ερχεται κακοποιημενο οποτε οι εξτρα λοβοι κακο κανουν τελικα κατεληξα στην λογαριθμικη με αυτοσχεδιο ανακλαστηρα-πατεντα δικια μου-και βγαζω το 33 35 39 και 58 συνεχεια με αυξομειωσεις λογο προφανως τουρκοβουνιων και την 59 μια στο τζοκερ.με οποια αλλη κεραι τζιφος!ναι μεν αυξανει η ισχυς αλλα η ποιοτητα μηδενιζει.μαλλον κοψανε την διαδωση και απο διδυμα πλεον οποτε οτι βγαλει η δαρδιτσα και σε οποιους ειναι τυχεροι και δεν εχουν εμποδια μπροστα.πχ τουρκοβουνια ΛΥΚΑββητος κ.α. σημερα με την αυτοσχεδια χελιδονα 50στοιχειων εβγαλα παλι στο 47 τα θεσσαλικα αλλα παλι χαθηκαν μετα και φαντασου οτι εχω την παρνηθα εμποδιο στην προς βορραν ληψη.οσο για τα κυκλαδιτικα αυτα δουλευουν κυριως μεσω διαδοσης απλα ανοιγει τα απογευματα ενας πειρατης και παπαλα πεφτει μαυρο.

Αποσυνδεδεμένος mctomis

• Τακτικό Μέλος
  • **
ειναι λογικο με τριαινα φιλε μου εξ χαλανδριου να μην βγαζεις τιποτα σεδον απλα εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα δλδ τα τουρκοβουνια η το σφεντουρι το βουνο της αιγινας μπαινουν στο οπτικο πεδιο απο δαρδιτσα και το σημα ερχεται κακοποιημενο οποτε οι εξτρα λοβοι κακο κανουν τελικα κατεληξα στην λογαριθμικη με αυτοσχεδιο ανακλαστηρα-πατεντα δικια μου-και βγαζω το 33 35 39 και 58 συνεχεια με αυξομειωσεις λογο προφανως τουρκοβουνιων και την 59 μια στο τζοκερ.με οποια αλλη κεραι τζιφος!ναι μεν αυξανει η ισχυς αλλα η ποιοτητα μηδενιζει.μαλλον κοψανε την διαδωση και απο διδυμα πλεον οποτε οτι βγαλει η δαρδιτσα και σε οποιους ειναι τυχεροι και δεν εχουν εμποδια μπροστα.πχ τουρκοβουνια ΛΥΚΑββητος κ.α. σημερα με την αυτοσχεδια χελιδονα 50στοιχειων εβγαλα παλι στο 47 τα θεσσαλικα αλλα παλι χαθηκαν μετα και φαντασου οτι εχω την παρνηθα εμποδιο στην προς βορραν ληψη.οσο για τα κυκλαδιτικα αυτα δουλευουν κυριως μεσω διαδοσης απλα ανοιγει τα απογευματα ενας πειρατης και παπαλα πεφτει μαυρο.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Με πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω κάτι...
Σε ό,τι αφορά τη 48, είναι το XTV αρκετές ώρες της μέρας. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω καμία πιθανότητα για τα Κυκλαδίτικα. Σχεδόν έως τελείως αδύνατο μου φαίνεται να πιάσω και τα Θεσσαλικά.

* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (11:26)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:07)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/02/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (10:59)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (10:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (09:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 24/02/2025 (09:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (04:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (03:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/02/2025 (01:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (22:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (21:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (20:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:15)
* Απ: Παλιά, ένδοξα κανάλια της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Steve86 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 23/02/2025 (20:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: sigipp1972 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (20:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)