ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.μενω πευκη και εδω και 10ημερες πιανω τα περιφερειακα της πελλοπονησου απο αργολιδα στο 58 και 59 με πολυ χαμηλο σημα σε σημειο να χανετε.ξερετε μηπως τι παιζει?ενοω μειωσαν οι ιδιοι οι σταθμοι την ισχη λογο κοστους ρευματος?στην digea που καλεσα το επαιζαν κινεζοι οτι οχι δεν εχουμε μεταβαλει κατι κλπ και το θεικο βαζουν την κασετα οτι απαγορευεται να τα πιανεται αυτα αλλα μονο αυσητρα της αττικης σε σημειο να μαλοσω μαζι τους,και αντιλεγω κοριτσι μου 4χρονια που εχεουμε ψηφιακο σημα αυτα τα παινω ανελιπως και δεν ειμαι τρελλος.εκτος βεβαια του οτι περιστασιακα σε κακοκαιριες κλπ πεφταν αλλα μετα το επισκευαζαν παλι.απο την προηγουμενη λοιπον παρασκευη που ειχε πεσει το σημα λογω κεραυνων στα διδυμα πλεον και οι 58,59 σερνονται σαν την 35και 39.μονο η ερτ στο 33 παιζει με ικανοποιητικο σημα.αν καποιος συναγωνιστης του ειδους γιγνωσκει κατι παρακαλω πολυ ας μου δωσει μια απαντηση γιατι εχω παραξοδευτει με κεραιοσυστηματα κλπ για να τα βγαζω αυτα ολα.και στην 48μια μου βγαζει τα κυκλαδιτικα οπου εσχατως το αιγαιον επανηλθε μια εναν πειρατη με αστρολογιες κλπ.ευχαριστω εκ των προτερων και καλη χρονια με τζαματες ληψεις να εχουμε