παντως αυτο το προβλημα εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι σε διαφορες περιοχες της ελλαδος και κυριως της νοτιου.απο τοτε με τις τσουχτρες στον κορινθιακο.τοτε που παρα πολλοι ερασιτεχνες παραπονεθηκαν για σκαμπανεβασματα στις ληψεις.και τοτε ακομα και τα αθηναιικα ειχαν τρανταγματα στην ποιοτητα,πολλοι υπεθεσαν πως κατι παιζει με τις ηλιακες καταιγιδες κλπ.παντως η εχει γινει μειωση της ισχυς σκοπιμη η κατι αλλο με το μαγνητικο???πεδιο παιζει.θα μου πει κανεις ρε ανθρωπε τετοιο κολημα με τα πελλοπονησιακα??γενικα παντως σκαμπανεβασματα κανουν και οι αθηαναιικες συχνοτητες και κυριως η 21και 28οπου καμια φορα δειχνει να εχει τρελλη ισχυς αλλα μηδενιζει η ποιοτητα-μια στο τζοκερ-παντα συμβαινει.η καλωδιαση μου φιλτατε ειναι αριστη με καλωδιο 2ευρω το μετρο και μονομπλοκ χωρις συνδετηρες κλπ οποτε απωλεια δεν παιζει μια στο εκατομηριο να εχω.ερωτησης!αν βαλω πιατο με τον αποκο/τη του ψηφιακου μπορει να πιασω κανενα δορυφορικο η θελω αλλον τυπο?σορρυ για το πολιτικο πριν απλα το ανεφερα λογο περικοπων κλπ που ακουγεται ειδικα για τα μικρα περιφερειακα(αλωστε και στα δελτια τους κατα καιρους ακουγεται οτι δεν βγαινουμε κλπ)