Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]
  • Τρι 12 Νοε 2024, 06:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  (Αναγνώστηκε 702032 φορές)

0 μέλη και 104 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
'Εχουμε κανένα νέο απο δοκιμές στην Αττική ? Εγώ απο παραλιακή Κορινθία που είμαι δεν περναει ο Υμηττός ,αλλά περνάει η Αίγινα στο 48 της Ε.Ρ.Τ. με περίπου 60% σήμα (αν και εχω παλια χελιδονα κεραια) είμαι περίεργος να δω αν θα μου σκάσει σήμα της Digea apo Aίγινα..που κανονικά νομίζω θα έρθει εκτος και δεν γυρίσουν προς τα πίσω πάνελς εκπομπής...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος για Αίγινα, μάλλον από Υμηττό λαμβάνεις το 48! Τα πάνελ της Αίγινας δεν κοιτάνε προς Κορινθιακό!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
όχι δεν περνάει ο Υμηττός επιδης παρεμβάλονται μπροστα μας τα ''Γεράνεια'' και μάλον και κάποια μικρότερα βουνά προς τα Μέγαρα.. αλιως δεν θα υπήρχε πρόβλημα με Υμηττο μιας και η απόσταση δεν είναι μεγάλη..απο παλία σε αναλογική μορφή ο Υμηττός στην παραλιακή Κορινθία έσκαγε μόνο στο mega-25 - ant1 38 - τιλεαστυ32  - όλα αυτά με πολυ μικρό σήμα γυρο στο 10-12% και οι αλλες συχνοτητες τις Αθήνας με μπερδεμενα παρασητα απο διάφορους μακρινους αναμεταδότες απο ερτ κ.α. (παλιά πιτσιρικάς δεκαετία 90 είμουν ολη μέρα ταράτσα και προσπαθούσα να βγάλω Υμηττό και Πάρνηθα και δεν μπορούσα ' LOL ;P.. ο Υμηττος στην Κορινθία έρχετε σχεδον καλά μόνο σε ενα σημείο προς το Λέχαιο-Άσσο, μετα σκαει ορεινή κορινθία σε πολλά σημεία που έχει φάτσα τον κορινθιακό ! και μετα το σήμα του Υμητου Ξαναέρχεται σχεδόν Τέλεια στο ΑΙΓΙΟ !!!

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
"Η ψηφιακή τηλεόραση ΜPEG-4 στην Αθήνα δε θα αρχίσει στις 18 Ιουνίου αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου 2010.

Η Digea, ο φορέας της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών της επικράτειας, θα «δοκιμάσει» τις πρώτες της εκπομπές κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Η Digea λαμβάνει μέρος στην έκθεση με τεχνικά σεμινάρια, ενημέρωση του κοινού και πολλές «live» δοκιμαστικές εκπομπές MPEG-4."

πηγή: fullhd.gr

"Με πάροχο τη Digea θα εκπέμψουν από την ψηφιακή συχνότητα 63 το επόμενο διάστημα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, από την Αίγινα, το MAD, το MTV, το Sport TV και το 0-6 TV. Στις 18 Ιουνίου θα εκπέμψουν οι 7 σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας που συγκροτούν τη Digea"

πηγή: media-industry.blogspot.com

Καλά το MAD δεν είχε γίνει ψηφιακός πάροχος το ίδιο; Έτσι θυμάμαι δηλαδή.. Μάλλον δεν ευδοκίμησε αυτό το σχέδιο..

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη

• SatLeo Legend
Και μόνο για Αθήνα...όπως πάντα να μη γίνει τίποτα καλό και εκτός! :evil:
Το ότι θα παρέχει τα MAD & MTV θυμίζω ότι δεν συνιστούν πανελλαδική κάλυψη σε καμία περίπτωση!

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Καλά ναι τα ΜAD, MTV είναι περιφερειακά..
Το θέμα είναι θα προβεί σχετικά άμεσα στην εκπομπή αυτών των καναλιών η Digea ή καλό φθινόπωρο;  :D

• SatLeo Legend
Αν είναι digea, δεν βλέπω κάποιο θέμα καθυστέρησης! Η 63 μετά τις 18/6 θα μείνει κενή στην Αίγινα και το DTV στον Υμηττό θα φάει π$^&*@, οπότε δεν βλέπω γιατί να καθυστερήσουν!
Το θέμα είναι πως ό,τι και να γίνει η Αττική θα δει εν τέλει καλή ψηφιακή τηλεόραση και εμείς θα μείνουμε με τα χάλια και τα σπασίματα!
Για να μην ανοίξω πάλι το μέγα κεφάλαιο για την υπόλοιπη Ελλάδα!

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Όντως έχεις δίκιο.. Ας είχαμε καλό σήμα στα αναλογικά όλοι, και ας αργούσε η ψηφιακή για να γίνει συντονισμένα ταυτόχρονα σε όλη την χώρα (Σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα :D )

Το αν θα καθυστερήσει η Digea για τα περιφερειακά θα δούμε, εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά δεν πιστεύω να γίνει κάτι μέσα στο καλοκαίρι..

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
παραληψη όλων μας στην Αθηνα και ντροπη μας!!!! το dtv σταματησε απτην 63 του υμηττ ουλιγο πριν σταματησει το aticca απτο 47 δλδ 1 βδομαδα περιπου!!! το aticca συνεχιζει στην 63 απο αιγαλεω

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Μα νομίζω ότι το έχουμε αναφέρει πως σταμάτησε το DTV από την 63 από τον Υμηττό...

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
εκεινη την βδομαδα ξανα ανοιξε , επαιξε και το σαβ/ριακο και μετα εκλεισε....

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Α αυτό δεν το χα πάρει χαμπάρι  :P

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
Τρίτη, 08 Ιούνιος 2010 08:20

Tηλεόραση 2010: 3D & Web TV στη «Τεχνόπολις»

Η ψηφιακή τηλεόραση ΜPEG-4 στην Αθήνα δε θα αρχίσει στις 18 Ιουνίου αλλά μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 Ιουνίου 2010.

Η Digea, ο φορέας της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών της επικράτειας, θα «δοκιμάσει» τις πρώτες της εκπομπές κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV» που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Η Digea λαμβάνει μέρος στην έκθεση με τεχνικά σεμινάρια, ενημέρωση του κοινού και πολλές «live» δοκιμαστικές εκπομπές MPEG-4.

Όσοι, λοιπόν, έχετε απορίες σχετικά με τη ψηφιακή τηλεόραση και τις εκπομπές MPEG-4 οι απαντήσεις θα δοθούν στο τριήμερο 11, 12, 13 Ιουνίου στη Τεχνόπολις από τους ανθρώπους της Digea. Λέτε να έρθει και η οικογένεια Κλικλίκου;

ανακοινωση που δημοσιευτηκε σημερα στο fullhd.gr

Anonymous

• Επισκέπτης
Χτες στις 3 το βράδυ, το CNN σταμάτησε την μεταδοσή του, δεν ξέρω αν αυτό έγινε για την διευκόλυνση των δοκιμών της Digea. Μέχρι τις 3:30 δεν είχαν αρχίσει οι δοκιμές.

Αποσυνδεδεμένος mat999

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2009
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΟ MEGA
ΣTH 47 ΚΑΙ ΤΟ CNN ΣΤΗ 46....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΙΣΩΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ

Γράφουμε με μικρά γράμματα

Αποσυνδεδεμένος mat999

• Νέο Μέλος
  • *
Eδω και 1 ωρα η digea ειιναι on απο Αιγινα,Η εικονα ειναι  πολυ καλη,και καλυτερη παντως απο αυτη των ψηφιακων της ερτ...παρατηρω οτι ο ηχος ειναι εντελως ασυγχρονιστος...πρωτα ανοιγοκλεινουν το στομα και μετα ακουγεται η ομιλια και αυτο σε ολα τα καναλια της 47...
Εχω ληψη μονο στη 47 με 91% ποιοτητα,δεν υπαρχει καποια αλλαγη ως προς την εικονα,παραμενει πολυ καλη χωρις καθολου πιξελιασματα,το epg δεν λειτουργει...Ο δεκτης ειναι xoro hrt 7600 hd και η τηλεοραση μια φθηνη crt 14 ιντσων.Η ληψη γινεται απο Περαμα.
Να προσθεσω οτι η εναλλαγη των καναλιων γινεται γυρω στα 2 δευτερολεπτα

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Εδώ από Νέο Ψυχικό τίποτα.. Βέβαια έχουν σταματήσει από τις 04:50 περίπου αλλά είχα δοκιμάσει γύρω στις 04:30 αλλά τζίφος..

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
ρε σι silver αφού σου λέει ΑΙΓΙΝΑ έχει το πρόγραμμα τώρα χεχεχε.

Mat επειδή εχω τον ιδιο δέκτη παρατήρησες εαν σου μένει σταθερά στο 90% ή σου πάει πάνω κάτω ?

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Φίλε themaxx από τη στιγμή που λαμβάνω σχετικά καλά κάποια κανάλια από Αίγινα, απόρησα γιατί δεν μπορώ να λάβω και την Digea..Αλλά είμαι άτυχος  :P

Edit 12:43: Πριν λίγο διάβασα στο satleo ότι θα δείξουν τα κανάλια το κλείσιμο των πομπών.. Αυτό τους μάρανε  :D   Να δούμε LIVE να κατεβάζουν τους διακόπτες.. Όπως και να χει θα το χάσω.. κρίμα.. αλλά θα το βλέπω από το χωριό μου στην Άρτα.. Τι ατυχία και αυτή, περιμένω 4 χρόνια αυτή τη στιγμή, και θα είμαι στο χωριό μου  :D

Αποσυνδεδεμένος mat999

• Νέο Μέλος
  • *
@ themaxxx   για κανα 20λεπτο το σημα ηταν σταθερα πανω απο 90% και εφθανε μεχρι 94% ομως μετα σταδιακα αρχισε να πεφτει και να ανεβοκατεβαινει απο το 50% στο 65% και εκει αρχισαν τα πιξελιασματα....Να πω την αληθεια αυτο με ανησυχησε γιατι περιμενα πανω απο 50% να μην υπαρχει προβλημα ομως περιμενω ακομα γιατι χθες οι δοκιμες ηταν απο Αιγινα ενω η κεραια μου βλεπει Υμηττο καλυτερα

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "silver"

Edit 12:43: Πριν λίγο διάβασα στο satleo ότι θα δείξουν τα κανάλια το κλείσιμο των πομπών.. Αυτό τους μάρανε  :D   Να δούμε LIVE να κατεβάζουν τους διακόπτες.. Όπως και να χει θα το χάσω.. κρίμα.. αλλά θα το βλέπω από το χωριό μου στην Άρτα.. Τι ατυχία και αυτή, περιμένω 4 χρόνια αυτή τη στιγμή, και θα είμαι στο χωριό μου  :D
Χρονοδιακόπτη και winoff δεν διαθέτει το laptop?
Τόσο ανάγκη είναι πια να το πάρεις στο χωριό? :o  :P

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
Μωρε διαθέτει αλλά εγώ πώς θα περάσω τόσες μέρες κάτω; :P  Θέλω και από κει να γράφω στο forum  :D  E εντάξει θα το δω LIVE από κει σιγά το ιστορικό γεγονός..  analog switchoff 7 καναλιών στην Αίγινα !!  :D

Αποσυνδεδεμένος radiophonic

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2008
σημερα στις 3 το πρωι σταματισε το μεγκα στο 47 .σημερα θα βαλω το μηχανημα ελπιζω να το ξανακανουν.το μακ ομως δεν το εκοψαν .τα υπολοιπα θα συνεχισουν απο αίγινα;

Αποσυνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δοκιμαστική εκπομπή των ψηφιακών στην Αθήνα, στη συχνότητα 46UHF.
Μόνο όμως στην 46 UHF και όχι στη 47 UHF.

Λαμβάνω τα εξής κανάλια: ANT1, ALPHA, ALTER, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το σήμα στην περιοχή μου (κοντά στη Νέα Σμύρνη) με άμεση οπτική επαφή από Υμηττό, είναι: Ένταση 80% και Ποιότητα 96-97%.
Στα ψηφιακά της ΕΡΤ στη συχνότητα 48 UHF, είναι παντα: Ένταση 72% και Ποιότητα 96-97%!!

Επιτέλους πέτυχα κι εγω μία δοκιμή!!! Να'στε καλά. Όσοι μπορείτε συντονιστείτε!!

• SatLeo Legend
Μπορείς να δεις αν έχει σταματήσει το αναλογικό CNN στο 46?

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
Λοιπόν επιτέλους αυτι τι στιγμή έχουμε ντιτζια πσοφιακα !!! :D θα ανεβάσω 2 αρχεία που έκανα capture με τον xoro..

100% ποιότητα σταθερά λέμε :D

edit 12:22 μόλις μας τελείωσε  :cry:

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
Και το είδα 6 λεπτά μετά που σταμάτησε.
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων

• SatLeo Legend
Για βάλε τα screencaps να αντιπαραθέσω τα της Θεσσαλονίκης!
Βέβαια το αναμενόμενο είναι να είναι πανομοιότυπης ποιότητας! Μία είναι η πολυπλεξία τους!

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
Kαι πάμε

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε  Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

H τελευταία φώτο είναι από 24 full hd monitor lg LED μέσω HDMI

* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 12/11/2024 (02:09)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (02:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 12/11/2024 (00:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  Μέλος: scannerfm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (23:56)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (22:38)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:14)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (22:02)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: wos12 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (22:00)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:45)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:35)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (21:24)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:23)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:06)
* Απ: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 11/11/2024 (21:05)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (21:04)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 11/11/2024 (21:03)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:52)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:43)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:35)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (20:31)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Cosmote TV 11/11/2024 (17:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/11/2024 (17:14)
* Απ: ΕΡΤ & Digea στις 39Ε  Μέλος: stathis Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 11/11/2024 (16:10)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:50)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:39)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:36)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:22)
* Απ: DIGEA: Το ξεκίνημα και η συνέχεια!  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 11/11/2024 (15:19)
* Απ: GREEK TV  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 11/11/2024 (13:48)