0 μέλη και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To παλιο NEW channel της δεκαετιας του '90 πιο ενδιαφερον προγραμμα ειχε απο αυτο το new.Μαξιλαρια,υαλουρονικα,κρεμες,ριχαρδος κι αγιος ο θεος.Ακομα και να θες να παρακουλουθησεις καποια απο τις ελαχιστες εκπομπες του,σου σπαζονται τα νευρα αφου πεταει συνεχεια σφηνα διαφημισεις των προϊοντων του,που ειναι και ατελειωτες σε διαρκεια.
Όποιο κανάλι απ το παρελθόν και να πάρεις, ήταν ένα σκαλί τουλάχιστον παραπάνω απ το σημερινό χάλι. Βέβαια η τρας τιβι ήταν στις δόξες της, ακόμα και γι αυτά τα προγράμματα όμως πληρώνανε, σήμερα ούτε για αγορά βιντεοκλιπ δεν έχουν λεφτά. Βγάζουν απ τα τηλεμάρκετινγκ, τα υαλουρονικά κλπ. όλο σχεδόν το 24ωρο (αν εξαιρέσεις λίγο ειδήσεις και καμιά εκπομπή κους κους) κι απ αυτά πληρώνουν και το ενοίκιο της ντίτζια. Αν είναι επικερδής επιχείρηση αυτό, μετά να κάνω και γω ένα κανάλι.
Ήταν το tv galatsi πριν από λίγα χρόνια και το seven x, το Nickelodeon επίσης έβαζε πριν από λίγα χρόνια μουσική. Τώρα το rise βάζει μουσική και μάλιστα ποιοτική, προχτές πέτυχα dio, skid row και iron maiden
στις καλές εποχές δεν υπήρχε τοπικό αττικής που να μην έπαιζε μουσικές και βιντεοκλιπ, έστω και 1 την ημέρα. Τώρα τα χει πάρει εργολαβία το μαντ, σαν τα δικαιώματα ποδοσφαιρου και μπασκετ, λες και η μουσική είναι προνόμιο μόνο για λίγους. Για να μην πούμε φυσικά ότι δορυφορικά είναι συνδρομητικό, ενώ σ όλες τις χώρες μέχρι και στην αφρική και τη μ. ανατολή μπορείς να βρείς κανάλι ελεύθερο που να παιζει μουσική. Είναι θλιβερό πως κατάντησε αυτή η χώρα σ όλους τους τομείς και εννοείται και στα τηλεοπτικά.
Τώρα το rise βάζει μουσική και μάλιστα ποιοτική, προχτές πέτυχα dio, skid row και iron maiden
Ο ΣΚΑΙ 24 ειναι καθ΄οδον, τον αναλαμβάνει από 1η Σεπτ. ο Νίκος Στραβελάκης, και εντός διμηνου θα εκπέμψει. Αναζητείται συχνότητα για το επίγειο σημα και γινονται επαφες με τον Βίκτωρα Ρέστη (συνδυαζονται και με τη μεταβιβαση μετοχων του Παναθηναικού).Πληροφοριες από: Εντυπες ΤυπολογίεςΥΓ. Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης είναι ιδιοκτητης σίγουρα στο RISE TV και δεν ξερω αν ειναι και σε άλλο.
Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης είναι ιδιοκτητης σίγουρα στο RISE TV και δεν ξερω αν ειναι και σε άλλο.
Άρα λέτε να δούμε στη θέση του RISE ή του Nickelodeon το ΣΚΑΙ 24; (Αν τελικά γίνει γιατί ακούμε χρόνια γι' αυτό το κανάλι)