mallon ειναι ο πειρατης που ανοιγε στην 48απο υμμητο ο οποιος παρακαλω εκανε παρεμβολες στην τζια οπου εχω γνωστους.επεφτε πανω στα κυκλαδιτικα και τα τυφλωνε.παντως κρητικο καναλι με την καμαι δεν ειναι γιατι εγω απο πευκη στο νοτια εχω τον υμμητο και μου κοβει εντελως την κρητη.οπως και τελικα εντοπισα το προβλημα με τα πελλοπονησιακα μιας και στο οριζοντα μου το ανατολικο κομματι της αιγινας το κρυβουν τα τουρκοβουνια γι αυτο και δεν τα λαμβανω πλεον απλα απο τον δεκεμβρη εκλεισαν εντελως την παροχη απο διδυμα στις 58και 59 και αφησαν να παιζουν μονο η ερτ κια τα πανελλαδικα.απο οτι βλεπω στον χαρτη η δαρδιτσα ειναι ενα κλικ ανατολικα της αιγινης οποτε απο εκει ειναι και το θεμα μου.οσο για τΑ λαμιωτικα λυθηκε το προβλημα με μια γιγας ρομβο που την βρηκα σε καδο ανακυκλωσης χωρις ανακλ.ρα και διπολο εβαλα ενα απο χελιδωνα με εξομοιωτη και πλεον τα βγαζω με ισχυ στον εντισιον 48και ποιοτητα 98-100.ο 56 πειρατης στο μεταξυ ολο αλαζει κεντρο εκπομπης προχθες στην σταματα που φυλαω με κεραια αμαξιου τον εβγαζα απο πεντελη