Εγώ επί αναλογικής τηλεόρασης έβγαζα από το μπαλκόνι μου όπου έχω θέα την Πάρνηθα και μπαίνει ένα κτήριο που κόβει τόν ΥΜΜΗΤΟ την 54με λίγες παρεμβολές λόγο του τηλεφως που έπαιζε επίσης στην 54απο ΥΜΜΗΤΟ το ένα στην 50το Σταρ καί στην 31με χιόνι το σταθμό από Εύβοια νομίζω πώς λεγόταν Εύριπος?αλλά στην ταράτσα τα τύφλωνε ο υμμητος και από Αίγινα όταν την γυρναγα έπιανε με λίγο χιόνι από Αραχναίο το Μαξ τής Αργολίδας έπαιζε όλο βίντεο κλιπ.
Μάλιστα νόμιζα ότι το σήμα ερχόταν από Λαμία δεν ήξερα πως έδινε η Πάρνηθα
Η χελιδόνα δίνει υπερδιπλάσιο σήμα από την τρίαινα.πανω κάτω 50db πρέπει να δίνει.ακροπολη νά υποθέσω ότι στο σημείο σού κόβει εντελώς την θέα από υμμητος? χαχαχα το Max νόμιζα ότι ήταν το MTV τότε και αναρωτιωμουν αν γίνεται να το δίνει μόνο η Αίγινα
![chin :chin](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/chin.gif)
μαλθστα τα πειράγματα τα έκανα στην κεντρική κεραία τής πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρίζουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες και ένοικοι
Συγχώνευση: Πεμ 17 Δεκ 2020, 19:12
Εποχή 2003με πάμπολλα εκπαιδευτικά προγράμματα στην μπάντα τών VHFκοντα 8 κανάλια έβγαζα ακόμη και α
Συγχώνευση: Πεμ 17 Δεκ 2020, 19:13
Από Πεντέλη το ωμέγα τιβι καί παλιότερα το η8 από Πεντέλη πάντα με ΡΟΖ θεάματα όλο το εικοσιτετράωρο.λατρεμενες εποχές
Συγχώνευση: Πεμ 17 Δεκ 2020, 19:15
Κοντά δέκα κανάλια ΡΟΖ πειρατικό μέχρι και από Τουρκοβούνια και όρος Αιγάλεω.τωρα με ψηφιακή τα κεφάλια μέσα